۶۹۷۵۶۰
۱۴ نظر
۵۰۰۸
۱۴ نظر
۵۰۰۸
پ

پرداخت سود سهام عدالت افراد جامانده

خبرگزاری ایلنا به نقل از مشاور رییس سازمان خصوصی‌سازی نوشت: یک عده از مشمولین هستند که پس از واریز سود شماره شبای خود را وارد سامانه کرده‌اند و کارشان در حال انجام است و طی ماه‌های آینده با دریافت سود از شرکت‌های سرمایه‌پذیر آن گروه هم تسویه حساب خواهند شد.

خبرگزاری ایلنا به نقل از مشاور رییس سازمان خصوصی‌سازی نوشت: یک عده از مشمولین هستند که پس از واریز سود شماره شبای خود را وارد سامانه کرده‌اند و کارشان در حال انجام است و طی ماه‌های آینده با دریافت سود از شرکت‌های سرمایه‌پذیر آن گروه هم تسویه حساب خواهند شد.

سیدجعفر سبحانی، مشاور رییس سازمان خصوصی‌سازی در مورد واریز سود آخرین گروه از مشمولین سهام عدالت‌ اظهار داشت: واریز سود ۲۰ گروه از مشمولین سهام عدالت انجام شده و تا قبل ازعید با ۱۹ گروه از سهامداران به طور کامل تسویه حساب شد و تنها یک گروه باقی‌ماند که آن هم شامل شاغلین وکارکنان دستگاههای‌اجرایی و بازنشستگان کشوری و لشگری و کارمندان تامین‌اجتماعی بودند که واریز سود یک بخش کوچکی از آنها در ۲۸ اسفند ماه کلید خورد.

وی افزود: واریز سود این گروه از آخر اسفندماه آغاز شد و ما همان زمان اعلام کردیم واریز سود این گروه به تدریج انجام می‌شود زیرا اخذ سود و مجموعه پولی که لازم است از این شرکت‌ها گرفته شود تا به این گروه از مشمولین داده شود حدود ۴۶۰ میلیارد تومان است و این رقم را یک‌باره نمی‌توانیم از شرکت‌ها دریافت کنیم.

سبحانی خاطر نشان کرد: سود بخش کوچکی از این گروه را پرداخت کردیم و طی روزهای آینده نیز مابقی مبالغ را تسویه خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه حدود ۹ میلیون نفر مشمولین گروه بیست هستند، افزود: سود این افراد یکسان نیست و به عنوان مثال اگر فردی۵۳۰ هزار تومان سهام داشته باشد حدود ۸۰ هزار تومان سود دریافت خواهد کرد.

مشاور رییس سازمان خصوصی‌سازی افزود: یک عده از مشمولین هستند که پس از واریز سود شماره شبای خود را وارد سامانه کرده‌اند و کارشان در حال انجام است و طی ماه‌های آینده با دریافت سود از شرکت‌های سرمایه‌پذیر آن گروه هم تسویه حساب خواهند شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • غریبه

    دوتا ازدخترهای من یکی7ساله ودیگردی هم 9 سالشه تحت پوشش بهزیستی دخترهای من ازکدام گروه هستندکه هنوز سودسهام نگرفتن مسئولی هست جواب منوبده

  • بدون نام

    الکی

  • بدون نام

    چرااینقدرمعطل می کنیدچرافقط زورتان به کارمندان وبازنشسته های بیچاره می رسه الان دو هفته تمام است که امروزوفردامی کنید بخدامابه همین چندتومان پول هم احتباج داریم بعداز عید شده دستمون خالیه لطفا همین امروز بریزید بحساب خدا خیرتان بدهد

  • بدون نام

    آقای سبحانی توراخداهمین امروزواریزکنید وضع مالی مابعدازعیدخیای خراب شده خواهشا اقدام نمایید ازطرف یک بازنشسته آموزش وپرورش

  • ایرانی سربلند

    خجالت بکشید با این سود سهام دادنتون

  • اصغر

    ما هم که روستا نشین هستیم فعلا سهامی دریافت نکردیم

  • بدون نام

    تکلیف کسانی که اصلا اسمشون در سیستم نیست چی میشه؟

  • ایرانی

    سلام سهام عدالت خریدوفدوش میشود؟

  • بدون نام

    سبحانی بازنشسته ها چه هیزومی تر به تو دادند که برای اینها هنوز حقشان را پرداخت نکردید

  • خدایاخودت به دادمون برس

    برپدرومادرآدم دروغگولعنت

  • بدون نام

    من روستای هستم بیکارم هستم واریز نشده

  • بدون نام

    یه عده که حقشونه نگرفتن یه عده که نیاز ندارن گرفتن،سهام ندید سنگین ترین،ملت گرسنه کردید

  • حمیدقیم ازآبادان

    سلام چقدرحرف می زنیدوعاشق نوشتن هستید باکی تصفیه کردید مگرنگفتیدمددجویان صدوپنجاه تومان پس بدین بقیه پولمان کجارفته کارمزدنداشت حالاکارمزدمیگرند سهام ناعدالت،،

  • محمد ی هستم

    در باره کسانی که سهام عدالت ثبت نام نشده‌اند لطفا توضیح دهید با تشکر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج