۶۹۶۶۶۵
۹ نظر
۵۰۰۹
۹ نظر
۵۰۰۹
پ

واریز تدریجی باقی مانده سود سهام عدالت

مشاور سازمان خصوصی‌سازی گفت: باقی‌مانده سود سهام عدالت برای گروه‌هایی که بطور کامل این سود را دریافت نکرده‌اند، به تدریج واریز می‌شود.

خبرگزاری مهر: مشاور سازمان خصوصی‌سازی گفت: باقی‌مانده سود سهام عدالت برای گروه‌هایی که بطور کامل این سود را دریافت نکرده‌اند، به تدریج واریز می‌شود.

سیدجعفر سبحانی گفت: واریز باقی‌مانده سود سهام عدالت آغاز شده و از چهارشنبه، ۸ فروردین بیش از ۱۵ بانک به تدریج در حال واریز سود سهام عدالت به حساب مشمولان هستند. وی افزود: همچنین باقی‌مانده سود سهام عدالت کارکنان شاغل و بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی در حال واریز است و در روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

همچنین سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرده است که آن دسته از مشمولانی که پس از تسویه حساب سود سهام عدالت گروه‌های مربوط به خود اقدام به ثبت شماره شبای حساب بانکی در سامانه سهام عدالت کرده‌اند و نیز آن دسته از مشمولانی که از این به بعد اقدام به ورود شماره شبای حساب بانکی خود در سامانه سهام عدالت می‌کنند، پس از تأیید شماره شبای آن‌ها و نیز پس از تسویه کامل سود سهام عدالت با تمامی گروه‌ها، سود سهام خود را در اوایل سال جاری دریافت خواهند کرد.

این در حالی است که تسویه سود سهام عدالت عملکرد سال مالی ۱۳۹۵ شرکت‌های سرمایه پذیر مربوط به روستاییان و عشایری که شماره شبای حساب های بانک ملی ایران بوده نیز از پنجم فروردین ماه جاری آغاز شده است. بر این اساس بالغ بر دو میلیون نفر از روستاییان و عشایر که شماره شبا بانکی تاییدی آنان متعلق به بانک ملی ایران بوده و بخش اولیه سود سهام در دی ماه سال گذشته به حساب آنان واریز شده بود می‌توانند بخش تکمیلی سود سهام خود را دریافت کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خوب سهام را گذاشتید بانک سودش دادید به مردم .دولت سودی را که از شرکتهای دولتی گرفته بود تا به مردم بدهد گذاشت بانک تا سود آن را به مردم بدهد علت اینکه سود سهام عدالت کم بود بخاطر اینکه دولت سود سهام داد نه خود آن را .اندکی صبر سحر نزدیک است

  • بدون نام

    جعفراقاماهای که ثبت نام نشدیم بایدچکارکنیم

  • بدون نام

    امرورسیزدهم فروردین است ولی هیچ سودی هنوزبه حساب مابازنشستگان آموزش وپرورش واریز نشده است چراتانوبت کارمندان وبازنشستگان میشه اینقدرمارااذیت می کنید خواهشازودترسودهای ماراواریزکنید میدانید که هرروزخواباندن این پول دربانکها چه سودی برای آنهاداره لطفا زودتراقدام نمایید

    پاسخ ها

    • غریبه

      من دوبچه 7و9 ساله دارم تحت پوشش بهزیستی فقط 26600 دریافتی داشتیم دروغ میگن باورکنید

  • بدون نام

    باقیمانده سهام تامین اجتماعی اول گفتید۲۸اسفندماه بعد گفتیداول روز کاری۹۷وحالا از۱۴که خدا کنه سرکاری نباشدوباااحساسات مردم بازی نکنید

  • بدون نام

    به سرتان بخورد اینقدر دروغ به بازنشستگان تحویل ندهید

  • بدون نام

    من کارت عابر بانکم رو عوض کردم و دی 96 دوباره شماره شبای جدید وارد کردم الانم سه ماهه که تایید شده ولی هیچ سودی به حسابم نیومده

  • رضا

    ولا دروغ میگن

  • Epicure

    این روزای آینده کی میاد هی میگید روزای آینده!فروردین داره تموم میشه هی بگید روزای آینده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج