طرح بهزیستی برای کاهش طلاق
«طرح مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق» سازمان بهزیستی برای گروه هدف زوجهای متقاضی طلاق که به یکی از مراکز کاهش طلاق، دادگستری، مداخله در بحران فردی ، خانوادگی و اجتماعی که یا به صورت خود معرف و یا معرفی از دیگر سازمانها و بخش ها مراجعه کرده باشند،اجرا میشود.
خبرگزاری ایسنا: «طرح مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق» سازمان بهزیستی برای گروه هدف زوجهای متقاضی طلاق که به یکی از مراکز کاهش طلاق، دادگستری، مداخله در بحران فردی ، خانوادگی و اجتماعی که یا به صورت خود معرف و یا معرفی از دیگر سازمانها و بخش ها مراجعه کرده باشند،اجرا میشود.
«طرح مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق» برای گروه هدف زوجهای متقاضی طلاق که به یکی از مراکز کاهش طلاق، دادگستری، مداخله در بحران فردی ، خانوادگی و اجتماعی که یا به صورت خود معرف و یا معرفی از دیگر سازمانها و بخش ها مراجعه کرده باشند با هدف سعی در حفظ وتحکیم کیان خانواده، کاهش وقوع طلاق از طریق ارائه خدمات مشاورهای و مددکاری اجتماعی و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از طلاق اجرایی میشود.
از دیگر اهداف این طرح سازمان بهزیستی، شناخت عوامل موثر بر وقوع طلاق به منظور برنامهریزی در جهت آگاهسازی جامعه، شناسایی و حل مسائل و مشکلات خانوادههای آشفته و متقاضی طلاق، کاهش تنشها و استرسهای پس از طلاق به منظور متعادل کردن شرایط عاطفی - روانی پس از طلاق، بالا بردن آگاهیهای زوجین درباره نحوه برخورد صحیح با فرزندان پس از طلاق و فراهم آوردن زمینههای مناسب برای تنظیم روابط صحیح فرزندان و والدین و تداوم ارتباط والدین با کودکان پس از طلاق است.
همچنین کمک به قضات دادگاههای خانواده جهت اتخاذ تصمیم مناسب و صدور حکم لازم و تعیین صلاحیت والدین برای سرپرستی فرزندان در مواردی که طلاق آخرین راه است، از دیگر اهداف این طرح سازمان بهزیستی است.
متقاضیان طلاق به شکل خود معرف از طریق دادگستریها، مراکز مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی(اورژانس اجتماعی)، خط تلفن اورژانس اجتماعی(۱۲۳)، خدمات اجتماعی سیار و یا سایر مراکز درون سازمانی و برون سازمانی اعم از دولتی و غیر دولتی به این مراکز ارجاع داده میشوند.
خدمات ارائه شده به این افراد، مددکاری اجتماعی، روان شناسی ، روان پزشکی ، حقوقی و ...است.
نظر کاربران
بیکاری وفقرکم کنیدووظیفه دولت شغل دادن به ایرانیا نه۱۰ملیون شغل واشغال کردوبودجه ومنابع کشوروشغلهاروبه ۱۵ملیون افغانی دادن وبیش از۳۰درصدسرپرست خانوادههابیکاروفقیرن خودخداگفته چراغی که به خانه رواس به مسجدحرام
دولت برای مردم ایجاد شغل مناسب بکنه واعیاد وریشه کنه ۷۰تا۸۰ درصد طلاقها خود بخود کاهش پیدا میکنه با این راهکارها وجلسات وهمایشها هیچ مشکلی حل نمیشه
با سلام
بنده حدودا دوسال پیش از طریق دادگاه به همین مشاوره ها که ماله بهزیستیه معرفی شدم رفتم نوبت بزنم اونجا گفتن سه ماه دیگه نوبتت میشه!!!!!!!!!!!!!
زندگیه من که نابود شد رفت ولش کن ولی خداوکیلی راستشو بگید.من درحاله طلاق دادنم با علته نگرفتنه کیکه تولد برایه همسرم!!!!!!!!! خیلی حرف دارم بگم کاش میشد به ی مسئول بگم تا لااقل شاید چندتا جوونه دیگه عینه من بخاطره کیکو آدامس و لواشک و بسکوییت زندگیشون از هم نپاشه .خدا بهمون رحم کنه.
سلام حدود 21 سال است که از زندگی کردن بازم خسته شدم. توهین وتهمت وبی احترامی های زیادی شنیدم.وحدود7 سال پیش تقاضای طلاق دادم.وحاضر بودم تما حکم های ...را پرداخت کنم.از خانه ای که نصفش را پرداخت کرده وتمام امکانات را خودم خریدم گذشت کردم.در این هفت سال همسرم نگذاشته ارتباط تلفنی با بچه هایم داشته باشم.هرچند همسرم کارمند فرهنگی هست و جای تاسف دارد.و این قانون حمایت عاطفی از فرزندان طلاق برایم بسیار سخت ودیر شده است.وتقریبا دارم دو فرزندم را فراموش می کنم.چرا در کشورهای اروپایی هنگام جداشدن والدین ،بچه ها میتوانند در تعطیلات به دیدار پدر یا مادر بروند؟؟نمی دونم اشکال کجاست؟