۶۹۵۶۰۰
۳ نظر
۵۰۰۲
۳ نظر
۵۰۰۲
پ

اسکان ۲ میلیون نفر در مراکز اقامتی فرهنگیان

مدیرکل پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: تعداد ۲ میلیون و ۷۶۱ هزار مسافر از مراکز اقامتی فرهنگیان استفاده کردند.

خبرگزاری فارس: گودرز کریمی فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص امارات اسکان فرهنگیان تا پایان روز هشتم فروردین امسال، اظهار داشت: تعداد ۲ میلیون و ۷۶۱ هزار و ۹۱۱ نفر در قالب ۷۶۷ هزار و ۱۹۸ خانوار از مراکز اقامتی فرهنگیان استفاده کردند.

وی ادامه داد: بر این اساس تاکنون ۷ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۹۵۸ نفر-روز از مراکز اسکان فرهنگیان بهره مند شدند.

کریمی فر تصریح کرد: بیشترین پذیرش استان ها به ترتیب به استان های فارس، اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان و هرمزگان اختصاص دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فرهنگی

    منظورتون به نام مدرسه است؟

  • بدون نام

    بیچاره فرهنگیان در طول سال در کلاس در تعطیلات هم با زن و بچه باز هم در کلاس !!؟؟

  • شهین سیفی

    با وام مرداد رفتیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج