فرزندانی که به ساز پدر دست نمیبرند
«من خانوادهای را میشناسم که هفت نسل آنها نوازنده بودهاند. آخرین نوازنده این خانواده در دهه ۶۰ فوت کرد؛ از او ۹ فرزند مانده که هیچکدام به ساز دست نزدند.»
ایسنا: «من خانوادهای را میشناسم که هفت نسل آنها نوازنده بودهاند. آخرین نوازنده این خانواده در دهه ۶۰ فوت کرد؛ از او ۹ فرزند مانده که هیچکدام به ساز دست نزدند.»
اینها را پروین بهمنی میگوید؛ او لالاییخوان پیشکسوت قشقایی و پژوهشگر حوزه موسیقی اقوام و نواحی است.
بهمنی در گفتوگویی از آرزویش برای موسیقی نواحی در سال ۹۷ صحبت کرده و اظهار میکند: میخواهم دولت به شکلی با موسیقیدانهای نواحی کنار بیاید که نیاز نداشته باشند از موسیقی جدا شوند؛ زندگی آنها مرفه باشد تا بتوانند به موسیقی بپردازند.
او ادامه میدهد: بچههای آنها وقتی میبینند پدرانشان زندگی آنچنانی ندارند از موسیقی دست میکشند. من خانوادهای را میشناسم که هفت نسل آنها نوازنده بودهاند. آخرین نوازنده این خانواده در دهه ۶۰ فوت کرد؛ از او ۹ فرزند مانده که هیچکدام به ساز دست نزدند.
این بانوی موسیقی قشقایی همچنین بیان میکند: آرزو دارم جوانان ما خودفراموش نباشند؛ گذشتگان را نگه دارند و به نیاکانشان افتخار کنند و ممکلت خود را با فرهنگ بیگانه آلوده نکنند.
نظر کاربران
متاسفانه خوانندگان ژن خیلی خوبی داریم ولی اززندان میترسند چه کنیم
خانم بهمنی بقول معروف دعا نیک آورده اید اما سوراخ دعا را اشتباه گرفته اید ،اینان تمام تلاششان حذف موسیقی است و شما نماد موفقیتشان در این چهل سال !
آخه بدبختها وقتی یک پروفسور المانی میگوید موسیقی سرطان میآورد چرا دستی دستی به بیماری صعب العلاج دچار شویم
چرا همه بچه مطرب شدید