۶۸۸۴۷۳
۲ نظر
۵۰۰۴
۲ نظر
۵۰۰۴
پ

نکات مثبت حذف آزمون سمپاد

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: آزمون ورودی مدارس سمپاد برای بازگرداندن شادی، نشاط و پویایی به مدارس ابتدایی حذف شده است.

خبرگزاری ایسنا: معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: آزمون ورودی مدارس سمپاد برای بازگرداندن شادی، نشاط و پویایی به مدارس ابتدایی حذف شده است.

ابوالفضل حقیقی در خصوص حذف آزمون ورودی مدارس سمپاد اظهار کرد: مطابق با سند تحول بنیادین باید در ساختار آموزشی تغییراتی صورت می‌گرفت. شورای عالی آموزش و پرورش برای بازگرداندن شادی، نشاط و پویایی به مدارس ابتدایی اجرای این طرح را تصویب کرد.

وی ادامه داد: با حذف آزمون ورودی مدارس سمپاد، استرس ناشی از تست‌زنی در دانش‌آموزان کاهش می‌یابد و آن‌ها بیشتر به یادگیری مهارت‌های زندگی می‌پردازند. زمانی که این آزمون‌ها برگزار می‌شد، اگر دانش‌آموزان نمره کافی را برای قبولی کسب نمی‌کردند، احساس بی‌کفایتی در آن‌ها به‌وجود می‌آمد. برای شاناسایی و هدایت استعدادهای برتر، طرح «شهاب» جایگزین آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد شده‌ است.

حقیقی تصریح کرد: مهم‌ترین علت حذف آزمون ورودی مدارس سمپاد، رعایت عدالت آموزشی است.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: در خصوص اجرای این طرح، نمایندگان مجلس نگران هستند که قسمتی از بدنه آموزش و پروش حذف و مختل شود. یکی از نگرانی‌های آنان این است که گرایش دانش‌آموزان به سمت مدارس غیر دولتی افزایش پیدا کند.

حقیقی در خصوص نظر نمایندگان مجلس افزود: نگرانی نمایندگان در خصوص نتایج اجرای این طرح کاملا به حق است و بر عهده متولیان دستگاه تعلیم و تربیت است که دستور شورای عالی آموزش و پروش را به بهترین شیوه ممکن به عمل درآورند تا این نگرانی‌ها کاهش یابد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بسیار غیر کارشناسی بود.

  • صالحی

    آقای وزیر محترم آموزش و پرورش ، مصوبه یک شبه که بدون کارشناسی و مطالعه صادر نمودید. قابلیت اجرایی و وجه قانونی ندارد.
    مطابق قانون نیازمند تایید شورای انقلاب فرهنگی و امضا ریس جمهور محترم را دارد.
    مطابق فصل هشتم چهار چوب نهادی و نظام اجرای تحول بنیادین آموزش و پرورش:
    برای تحقق اهداف و برنامه های سند ملی آموزش و پرورش در افق چشم انداز،سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت بر برفرآیند تحول بنیادین در دو سطح به شرح زیر صورت می پذیرد:
    بخش اول:سیاست گذاری و تصمیم گیری کلان و نیز ارزیابی و نظارت راهبردی فرآیند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر پایه این سند بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج