۶۸۷۸۵۴
۳ نظر
۵۰۱۳
۳ نظر
۵۰۱۳
پ

پشت پرده تخفیفات غذایی در سایت‌های معروف

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از مواد غذایی کم کیفیت و جایگزین با تاریخ انقضای کم در سایت‌های غذا فروشی و تخفیفی معروف، عامل ارزانی محصولات و جذب مشتری است.

خبرگزاری میزان: رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از مواد غذایی کم کیفیت و جایگزین با تاریخ انقضای کم در سایت‌های غذا فروشی و تخفیفی معروف، عامل ارزانی محصولات و جذب مشتری است.

محمد حسین عزیزی در خصوص تخفیفات اینترنتی غذا‌ها گفت: طی مدت زمان اخیر تبلیغات روز افزون غذافروشی‌ها مبنی بر تخفیفات چشمگیر قیمت غذا‌ها، مشتریان بسیاری را به خود جلب کرده است. این در حالی است که مواد غذایی استفاده شده در غذا‌های ارزان قیمت قطعا از کیفیت و مرغوبیت کافی برخوردار نبوده و از لحاظ ارزش غذایی درجه یک محسوب نمی‌شوند بنابراین کیفیت این غذا‌ها تائید نمی‌شود.

وی افزود: مصرف مواد غذایی با کیفیت برای تهیه کنندگان این فرآورده‌ها بار مالی زیادی دارد بنابراین از مواد جایگزین و بی کیفیت در طبخ غذا‌های اینترنتی استفاده شده و مقرون به صرفه تر است این درحالی است مصرف کنندگان کمتر به این نکته توجه کرده و از آن‌ها استقبال می‌کنند.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: ارزش غذایی و توجه به کالری مواد مصرفی از اهمیت بالایی در سلامت افراد برخوردار است، اما دقتی نسبت به این معیار در ارائه نوع غذا‌های اینگونه مکان‌ها وجود ندارد چرا که مواد پر کالری، چرب و سیر کننده کاذب معمولا در غذافروشی‌های ارزان سرو می‌شود و در لیست تخفیف‌های مناسب قرار می‌گیرد.
عزیزی عنوان کرد: استفاده از سویا و فضولات گوشتی در انواع کباب‌ها و محصولات گوشتی، حبوبات بی کیفیت و برنج درجه سه و ... از جمله ترفند‌های رایج برای تهیه غذا با قیمت پایین است که عوارض سویی، چون مشکلات هورمونی و مسمومیت را به همراه دارد. توجه به تاریخ انقضا و تازگی مواد مصرفی در غذا‌ها نیز اصل مهمی است که متأسفانه عدم رعایت این نکات به عاملی برای ارزانی غذا تبدیل شده است.

وی اظهار داشت: علاوه بر کیفیت مواد مصرفی، کاهش حجم غذای ارائه شده به مشتریان نیز در پایین بودن قیمت غذای سایت‌های معروف نیز به یک رسم تبدیل شده است. با این وجود توجه به سلامت مردم در چارچوب کیفیت غذای ارائه شده بر قیمت محصول در هر شرایطی ارجحیت دارد و نباید به هر قیمتی مورد سو استفاده قرار گیرد.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در پایان گفت: مردم باید نسبت به نوع مواد غذایی مصرفی هوشیارانه‌تر اقدام کنند و نسبت به ارزانی مواد غذایی و عواقب آن برای سلامتی آگاه باشند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    وزارت بهداشت واستانداردوزارت صنعت بازرسی پس چیکارمیکنن

  • هادی

    مطمئن باشید مردم بهتر از شما دلیل ارزانی و به بی کیفیتی غذاها آگاهی دارند ولی هزینه زندگی بسیار بالاست پس سعی می کنند زنده بمانند نه زندگی کنند.

  • بدون نام

    مردم بدانند فروشگاههایی که تخفیفهای ۵۰ درصدی دارند مواد تاریخ گذشته را تاریخ جدید زده وبه مردم با تخفیف میفروشند پس گول آنها را نخورید ما با آدمهای بیوجدانی روبرو هستیم.حتی شامپوهایی که کپک زدهاند از صافی رد کرده ودوباره بسته بندی میکنند وبه صورت فله میفروشند.برای همین سرتان قارچ میزند وشوره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج