وزیر صنعت شرکت اسکانیا را تهدید کرد
نماینده مردم لنگرود گفت: وزیر صنعت نیز در توضیحات خود عنوان کرد که اگر هیئت سوئدی که بناست برای بررسی استاندارد اتوبوسهای شرکت اسکانیا به ایران سفر کند توضیحات قانعکنندهای را نداشته باشد ما آمادگی داریم تا حتی در خصوص تعویض خط تولید این اتوبوسها اقداماتی را صورت دهیم.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد تا کمیتهای حادثه مذکور و علل وقوع آن را مورد بررسی قرار دهد و در اسرع وقت گزارش نهایی خود را در خصوص مقصران اصلی حادثه به کمیسیون ارائه کند.
همچنین این کمیته موظف شد تا راهکارها و تمهیدات لازم را برای جلوگیری از تکرار اینگونه حوادث بیندیشد.
عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: همچنین مقرر شد تا در روزهای آینده هیئتی از کشور سوئد به ایران سفر کند و با همکاری سازمان ملی استاندارد، بررسی و ارزیابی کاملی را در خصوص این نوع از اتوبوسها داشته باشند. علاوه بر این مقرر شد وزارت راه و شهرسازی بازبینی در خصوص تجهیزات شرکتهای مسافربری و ایمنی بیشتر اتوبوسها بازبینی داشته باشد.
لاهوتی خاطرنشان کرد: وزیر صنعت نیز در توضیحات خود عنوان کرد که اگر هیئت سوئدی که بناست برای بررسی استاندارد اتوبوسهای شرکت اسکانیا به ایران سفر کند توضیحات قانعکنندهای را نداشته باشد ما آمادگی داریم تا حتی در خصوص تعویض خط تولید این اتوبوسها اقداماتی را صورت دهیم.
وزیر راه و شهرسازی نیز در صحبتهای خود به بیان توضیحاتی در خصوص چگونگی حادثه پرداخت.
نظر کاربران
تهدید فایده نداره . اگر در کشورهای دیگر بود مطمئنا یا وزیر استعفا میداد یا شرکت مربوطه . اما تو ایران مسئولین بیشتر پست و مقامشون رو دوست دارن جون مردم اصلا اهمیتی نداره . براشون متاسفم .
پاسخ ها
کاربر جان مگه وزیر آموزش و پرورش به دنبال حوادث آتش سوزی در مدارس استعفا داد که از این اقایون انتظار داری؟؟؟
اینجا ایرانه.مسئولا با چسب دوقلو به صندلیهاشون چسبیدن.
کسانی که لاستیک گران میکنند مقصر هستند چرا که راننده توان خرید لاستیک اصل نداشته و مجبور شده چینی بنصبه !!!