اتفاقی عجیب در کنسرت پسر مدیرعامل پرسپولیس
شب گذشته اتفاق عجیبی برای حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل پرسپولیس در کنسرت پسرش رخ داد.
۱۱نیوز: شب گذشته کنسرت گروه چارتار در برج میلاد برگزار شد که با حواشی زیادی همراه بود. آرمان گرشاسبی خواننده گروه چارتار فرزند حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل پرسپولیس است و حضور مدیر عامل پرسپولیس در این کنسرت با حواشی همراه بود. گرشاسبی به همراه همسر خود به کنسرت آمد و دقایقی را در قسمت VIP نشست اما به دلیل برخی ناهماهنگی ها نتوانست مهمان های خود را در کنارش داشته باشد و به همین دلیل او و همسرش جایشان را به مهمان های خود دادند.
مدیر عامل پرسپولیس به دلیل کمبود جا برای نشستن از سالن خارج شد و نتوانست به سالن برگردد. در همین میان، خواننده گروه چارتار متوجه عدم حضور پدر مادرش در سالن شد و از نورپرداز خواست تا نور سالن را روشن کند و از عوامل کنسرت جویای حضور پدر و مادرش شد. او پس از این اتفاق گفت:« تا زمانی که پدرم وارد سالن نشود نمیخواند.»
گرشاسبی پس از حضور در سالن به شدت مورد تشویق طرفداران قرار گرفت.
نظر کاربران
چه چیزا
پولدارای بی دغدغه. تا پدرت پول بیت المال نیاره نخون
اره دنیا مال شما کاخ نشینان است بخورین کیف کنید ،۹۰درصد جماعت ایرانیان نان شب ندارند
پاسخ ها
دمت گرم با این خبر !!!!
کلی حال کردیم .....
مشتاقانه منتظر شنیدن از این قبیل اخبار هستیم.....
چیزی ندارم بگم فقط همین.... خدا قوتتون بده
ای بابا
مدیر عاملای عررررزشیمونو باش با بچه ترررربیت کردن اسلامیشون
ژن خوب بیداد میکنه
آقازاده لوس .
بخورین حال کنین
پس اون ملتی که پول دادن واسه اومدن به کنسرت کشک بودن واقعا مملکت ابادی داریم.....
اره بخون که نون ملت دست شماست بخون که دنیا مال امثال شماست بخون از فقر فرهنگ بخون از این همه ظلم بخون که گوش دنیا نمیشنودصدای حق را