۶۷۴۳۵۸
۶ نظر
۵۰۱۲
۶ نظر
۵۰۱۲
پ

ژست‌های عجیب سلبریتی‌های ایرانی در جشنواره

چندی پیش در شرایطی که بیشتر مردم و جناح‌های سیاسی بر لزوم همراهی با دولت برای حل مشکلات سخن می‌گفتند ناگهان چند تن از #سلبریتی‌های محترم هشتگ «من پشیمانم» راه انداختند!

روزنامه اعتماد به قلم نیوشا طبیبی در رابطه با رفتار سلبریتی‌های ایرانی در جشنواره فیلم فجر نوشت:

چندی پیش در شرایطی که بیشتر مردم و جناح‌های سیاسی بر لزوم همراهی با دولت و یکدیگر برای حل مشکلات سخن می‌گفتند ناگهان چند تن از سلبریتی‌های محترم هشتگ «من پشیمانم» راه انداختند!

اگر سلبريتي‌ها اصرار دارند كه در عرصه‌هاي مختلف فعاليت كنند آيا بهتر نيست كه اين مقبوليت اجتماعي را كه در اثر توجه مردم ايران به رسانه‌ها و به ويژه به سينما به دست آمده را به نحوي خرج كنند كه منفعتي ملي را سبب ساز شوند؟ بهتر نيست به جاي غرولند دايمي و از منظر بالاتر نگاه كردن و درس دادن به مردم عادي، اين قابليت صرف اصلاح رفتارهاي اجتماعي، به وجود آمدن جنبش‌هاي اصلاح مصرف و عزم ملي براي توسعه شود؟

از نكات ديگر كه سخت براي من محل پرسش است، چگونه مي‌شود افرادي كه آفريننده زيبايي‌هاي بصري هستند و كارشان با آراستن صحنه و لباس بازيگران و ساختن و پرداختن قاب‌هاي زيباي تصويري است، تا اين حد نسبت به نظم و ترتيب و آراستگي و لباسي كه به بر مي‌كنند بي‌اهميت باشند. آيا صرف هنرپيشگي يا از اصناف ديگر سينمايي بودن مجوز لازم براي آن است كه هر چيزي را به بر كنيم و در مراسمي رسمي - بزرگ‌ترين رويداد سينمايي كشور - شركت كنيم؟

يكي دو ماه پيش در جشنواره‌اي سينمايي خارج از ايران براي ديدن فيلمي ايراني رفته بودم، باور كنيد كه وضعيت لباس بازيگر محترم فيلم - كه اتفاقا از هنرمندان مقبول سينماست - به قدري نامتجانس با يك مجلس رسمي بود كه حتي غيرايرانيان - كه به تصور ما در اين امور سهل‌گير‌تر هستند - را به تعجب واداشته بود.

اگر مردمان عادي آداب معمول را در سلوك اجتماعي خويش رعايت نكنند، ايراد چنداني بر آنها وارد نيست زيرا تاثير آنها محدود است، اما هنرپيشه‌اي كه در نقطه تمركز توجه اجتماع قرار دارد، آيا مي‌تواند به سادگي و به سبب متفاوت بودن دست به كارهايي بزند كه از هيچ سو پسنديده نيست و فقط منجر به قباحت‌زدايي از برخي رفتارها مي‌شود؟

در كجاي دنيا و در كدام جشنواره سينمايي، بازيگر و كارگردان و مجري يك برنامه پر بيننده تلويزيوني روي فرش قرمز مي‌خوابد يا پاهايش را به نرده‌ها تكيه مي‌دهد و دراز مي‌كشد تا از او عكس بگيرند؟ اين حركات بر پايه كدام الگوي اخلاقي پسنديده و مقبول است؟ آيا هنرمندان نبايد الگوي مناسب و محترمانه‌اي از ادب و شخصيت از خود به جاي گذارند؟ يا حداقل رفتار معقولانه‌اي در رويدادي ملي پيشه كنند؟ دراز كشيدن بر فرش قرمز، به سخره گرفتن رويداد است يا به هيچ گرفتن مردمي كه آنجا ايستاده‌اند؟
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دولتی که سر کار اومدنش رو به همین ادا و اطوار ها مدیونه نمیتونه حالا گله گذاری کنه. اینا یه مشت خل و چل هستن که اسم خودشونو گذاشتن هنرمند. حال و هواشون معلوم نیست.

  • بدون نام

    سلبریتی نم نه

  • بدون نام

    بعضی از این سلبریتی های محترم در زندگی شخصی واخلاقی خویش با ازدواج وطلاقهای مکرر درمانده اند آنگاه تدبیر عالم و آدم میکنند.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      سلبریتی.کلمهء مزخرفه.

  • بدون نام

    کبریتی هم نیستند پول مفت می گیرند از رانت استفاده می کنند

  • مارال

    خانوم گلم نباید این کار رو میکردی،بعضی از مردم ما جنبه که هیچ شعور هم ندارن....واقعا متاسفم براشون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج