۶۷۴۲۰
۲ نظر
۵۰۱۰
۲ نظر
۵۰۱۰
پ

تجمع‌ بازنشستگان مقابل ریاست‌جمهوری

معی از بازنشستگان صنعت فولاد‌ کشور صبح امروز در اعتراض به عدم دریافت سه ماه مستمری در مقابل ریاست جمهوری تجمع کردند.

خبرگزاری فارس: جمعی از بازنشستگان صنعت فولاد‌ کشور صبح امروز در اعتراض به عدم دریافت سه ماه مستمری در مقابل ریاست جمهوری تجمع کردند.

این افراد که خود را عضو صندوق فولاد معرفی کرده‌اند، خواستار ملاقات با اسحاق جهانگیری معاون رئیس‌ جمهور و یا نماینده وی برای شنیدن حرفهایشان و رسیدگی به مشکلاتشان هستند.

تعداد تجمع‌کنندگان حدود ۶۰ نفر تخمین زده می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • طُرفه

    مسخرست! چند ساله حقوق این بنده های خدا را با این همه سر عائله چند ماه چند ماه و تکه تکه میدهند! ثروت دست یک عده خدابیخبره بعد بازنشستگان باید تاوانشو بدهند!!!

  • بازنشسته فولاد

    چرا مسئولین دیر به فکر می افتند تا بازنشستگان علی رغم میل باطنی مجبور به تجمع شوند امید وارم این وضع تکرار نشود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج