۶۷۳۹۸۹
۱۷ نظر
۵۰۱۸
۱۷ نظر
۵۰۱۸
پ

رضایی: برجام، سندی بی‌خاصیت است

بررسی چگونگی تشکیل و نحوه عملکرد مجمع تشخیص مصلحت نظام در آستانه ۴۰سالگی انقلاب اسلامی با حضور محسن رضایی دبیر این مجمع برگزار شد.

خبرگزاری تسنیم: بررسی چگونگی تشکیل و نحوه عملکرد مجمع تشخیص مصلحت نظام در آستانه ۴۰سالگی انقلاب اسلامی با حضور محسن رضایی دبیر این مجمع برگزار شد.

رضایی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر گفت: بنده در سال ۱۳۵۷ زمانی که امام وارد ایران شدند عضو یک گروه چریکی به‌نام منصورون بودم که حلقه دوم حفاظت حضرت امام خمینی را به‌عهده داشت، البته حلقه اول را شهید بهشتی و عراقی تشکیل می‌دادند.

وی تصریح کرد: بعد از ظهر‌ ۲۱ بهمن بود که ارتش حکومت نظامی اعلام کرد و از مردم خواست تا از ساعت ۱۷ به بعد به خانه‌های خود بروند و کسی در خیابان‌ها نماند و حکومت نظامی فراگیر در سراسر تهران اعلام شد، اما حضرت امام دستور دادند که به "مردم بگویید هیچ‌کس به خانه نرود و همه به خیابان‌ها بیایند".

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: من و دوستانم در خیابان ایران اتاقی را به‌صورت مخفی اجاره کرده در آن اسکان داشتیم. پیام برای من آمد که "به آقایان بگویید که به خیابان‌ها بروند و مردم را دعوت کنند تا آن‌ها به صحنه بیایند"، لذا ما وانتی گرفتیم و پشت آن سوار شدیم و اسلحه به دست به خیابان رفتیم و چفیه را درآوردیم و به سر و صورت خود بستیم که اگر عکس گرفتند شناسایی نشویم. از خیابان خراسان حرکت کردیم و شعار الله اکبر سر دادیم، از آن طرف نیز تانک‌ها داشتند به‌سمت خیابان‌ها می‌آمدند و ما که یک بار خیابان را طی کردیم و مردم نیز آرام آرام در حال جمع شدن بودند و با تعجب به ما نگاه می‌کردند و بنده در حین شعار دادن دقت کردم تا ببینم مردم چه می‌گویند و شنیدم که چندین نفر کنار خیابان می‌گویند "از فلسطین نیروی کمکی برای ما آمده است"، در حالی که لهجه‌ ما ایرانی بود، اما مردم در آن زمان باور نمی‌کردند که میان خودشان محافظانی برای انقلاب وجود دارد که می‌توانند با اسلحه مبارزه کنند.

وی ادامه داد: درگیری‌ها شروع شد و همافران فعالیت‌هایی را کنار نیروی هوایی انجام دادند که در ۲۲ بهمن تا نزدیکی‌های ظهر بسیاری از پادگان‌ها تسلیم شدند.

رضایی با اشاره به عملکرد مجمع تشخیص در سال‌های بعد از انقلاب گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از ابتکارات حضرت امام بود برای آنکه بتوانند به بن‌بست‌شکنی بپردازند، به این معنا که در انقلاب اسلامی ساختار‌های حکومتی تغییر کرد و علاوه بر این‌که حاکمان عوض شدند، ساختار‌ها نیز تغییر پیدا کرد و تعدادی ساختار جدید اضافه شد.

دبیر مجمع تشخیص عنوان کرد: پس از آن سپاه و بسیج شکل گرفت و در موضوع قانون‌گذاری شورای نگهبان به‌وجود آمد و در کل نظام نیز ولایت فقیه ایجاد شد که کنار این تغییرات مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز شکل گرفت. پس این مجموعه، نهاد جدیدی به‌عنوان دستاورد نظام تلقی می‌شد که وقتی در کشور بن‌بستی به‌وجود می‌آید به‌دست این مجموعه برطرف شود و رهبر انقلاب با دست این مجمع بن‌بست‌شکنی کنند، به‌عنوان مثال اگر معضلی پیدا می‌شد، رهبر انقلاب آن را به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌دادند تا آن را حل‌وفصل کند.

رضایی تصریح کرد: در مجمع تشخیص تا امروز هفت معضل حل شده که آنها را بیان می‌کنم، به‌عنوان مثال تعزیرات حکومتی یک قانون است و به‌جای آن‌که مجلس آن را تصویب کند مجمع درباره‌ آن به قانونگذاری پرداخته است، به این معنا که از طریق حل معضل، این مسئله قانونی شده است.

دبیر مجمع تشخیص با اشاره به مشکلاتی که توسط مجمع تشخیص حل‌وفصل شدند، بیان کرد: همچنین قانون مبارزه با مواد مخدر، تعیین تکلیف اراضی واگذاری به دولت و نهاد‌ها و نحوه اداره بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تقریباً ۷ معضل را رهبر انقلاب با دست مجمع تشخیص مصلحت نظام حل کرده‌اند‌.

وی ادامه داد: بنده معتقدم در جمهوری اسلامی هیچ‌گونه معضلی وجود ندارد و اگر هم به‌وجود بیاید حل خواهد شد، بعضی وقت‌ها می‌بینم که در برخی مسائل حاشیه‌ای که قابلیت حل شدن دارد، منازعه سیاسی صورت می‌گیرد گویا که نظام به بن‌بست رسیده است، اما چنین چیزی نیست و این مسئله وقتی به مجمع تشخیص ارجاع می‌شود، این نهاد کارشناسان را دعوت می‌کند و با مشورت، نظری را مشخص می‌کنند و خدمت مقام معظم رهبری ارائه می‌دهند و در نهایت حل‌وفصل خواهد شد.

رضایی با توجه به فعالیت‌های گسترده مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نمونه دیگر از فعالیت‌های مجمع این است که اختلافات میان شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی را حل‌وفصل می‌کند، تا امروز تعداد زیادی اختلاف وجود داشته که ما آن را حل کرده‌ایم، مثلاً حدود ۲۳۶ طرح و لایحه اختلافی وجود داشته که مجلس آن را تصویب کرده، اما در شورای نگهبان به مغایرت خورده است و در نتیجه طرح‌ها به مجلس بازگشته، اما به‌دلیل آنکه خانه ملت بر آن اصرار داشته طرح‌ها به مجمع آمده و ما آن‌ها را مورد حل‌وفصل قرار دادیم.

دبیر مجمع تشخیص ادامه داد: ما امروز در تمامی زمینه‌ها سیاست‌های کلی و مشخصی داریم، به‌عنوان مثال در اقتصاد، مسائل امنیت ملی، سیاست خارجی، صنعت، جمعیت و خانواده سیاست‌هایی را پیشنهاد داده‌ایم و رهبر انقلاب آن‌ها را ملاحظه کرده ابلاغ فرمودند که از جمله مهمترین آن‌ها عبارتند از: اقتصاد مقاومتی، اصل ۴۴، چشم‌انداز و حوزه سلامت، بنابراین ما در بعد سیاست‌های کلی کشور در اکثر زمینه‌ها سیاستی کلی داریم.

وی اضافه کرد: یکی از وظایفی که تقریباً در ده سال اخیر به مجمع تشخیص محول شده و در قانون اساسی در اصل ۱۱۰ آمده این موضوع است که رهبری معظم انقلاب می‌توانند برخی از اختیارات خودشان را به نهاد‌ها و اشخاص واگذار کنند، لذا ایشان اختیار خود را مبتنی بر نظارت و حسن اجرای سیاست‌های کلی، ده سالی است که به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کرده‌اند و مجمع تشخیص آیین‌نامه را نوشته و ایشان آن را تصویب کرده و در دور جدید مجمع تشخیص، مقام معظم رهبری فرمودند که یک هیئت عالی نظارت تشکیل شود که امر نظارت سریعتر صورت بپذیرد به‌دلیل آنکه در شکل قبلی گزارش‌هایی که تهیه می‌شد باید از دبیرخانه به کمیسیون می‌آمد و از آنجا به صحن علنی مجلس می‌رفت و این پروسه‌ای طولانی بود، لذا اکنون هیئت عالی تشکیل شده و اکنون در حال تشکیل آیین‌نامه جدید نظارت هستیم تا خدمت مقام معظم رهبری تقدیم شود و اگر ایشان آن را تصویب کنند، ان‌شاءالله از اوایل سال آینده بر اساس فرم جدید نظارت‌های خود را آغاز کنیم.

رضایی خاطرنشان کرد: ما در هر دوره پنج‌ساله اولویت‌هایی را تعیین می‌کنیم، لذا برای دوره‌ای که به‌تازگی آغاز شده تعدادی از اولویت‌ها را خود مقام معظم رهبری تعیین کرده‌اند که بر موضوعاتی چون نخبگان، فضای مجازی، و تأمین اجتماعی تأکید دارد و البته از مجمع خواسته شده که اولویت‌هایی را مشخص کند که ما فعلاً اولویت‌هایی را مشخص کرده‌ایم که یکی از آن‌ها نظام پولی و بانکی است. همه مردم ما شاهد بودند که طی ماه‌های اخیر به‌دلیل کاستی‌هایی که در نظام پولی و بانکی وجود داشت، عده‌ای با مشکلاتی مواجه شدند و این مسئله از موضوع‌هایی است که ما قصد داریم خدمت مقام معظم رهبری بیان کنیم که اگر ایشان تصویب کنند سیاست‌های پولی و بانکی کشور را بر اساس ایده‌های خودشان تهیه و تقدیم کنیم.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور افزود: کشور از نظر بودجه‌ریزی در شرایط خوبی قرار ندارد، به این معنا که دولت هرچه درآمد دارد باید بابت حقوق بازنشستگان و هزینه‌های جاری بپردازد، لذا دولت به فروش اوراق مالی روی آورده و از آینده پیش‌خرید می‌کند، چرا که وقتی اوراق مالی چاپ می‌شود به‌معنای قرض گرفتن از آینده است. دولت تقاضا کرده که ذخایر صندوق توسعه ملی که ذخیره‌ای برای نسل‌های آینده است استفاده شود تا بتوانند کار‌های عمرانی انجام دهد، لذا ما باید به این امر پایان بدهیم، چرا که این وضعیت برای کشور ما به هیچ عنوان خوب نیست و رفع این مسئله نیاز به سیاستگذاری در زمینه مالی و بودجه‌ریزی دارد.

رضایی ادامه داد: در زمینه سلامت اقتصادی نیز می‌خواهیم به مسئله شفافیت توجه ویژه‌ای داشته باشیم که هرچه کشور شفاف‌تر و روشن‌تر در منظره بازرسان قرار بگیرد قطعاً راه‌های فساد بسته می‌شود و کنترل آسان‌تر خواهد شد، بر این اساس ما قصد داریم که اولویت‌های ذکرشده را خدمت مقام معظم رهبری اعلام کنیم، البته ممکن است یک اعلام اولویت دیگر در آینده پیشنهاد شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام راجع به بودجه پیشنهادی ۹۷ خاطرنشان کرد: درباره بودجه سال ۹۷ تا به حال ۳ جلسه تشکیل داده‌ایم و خوشبختانه دوستان ما در مجلس با وجود آنکه در کمیسیون‌های تلفیق درگیر بودند، در جلسات ما حضور می‌یافتند، لذا بودجه سال ۹۷ چند مغایرت با سیاست‌های کلی دارد که ما آن را به نمایندگان مجلس اطلاع دادیم که نسبت به برطرف کردن آن اقدام به‌عمل آورند و خوشبختانه مجلسی‌های ما به‌دلیل آنکه کاملاً نسبت به سیاست‌های کلی حساسیت دارند خودشان کاری را که باید انجام می‌دادیم انجام داده‌اند.

رضایی ادامه داد: افرادی که در کمیسیون تلفیق بودند هر کجا که لایحه‌ای از بودجه را مغایر با سیاست‌های کلی دیدند تذکر دادند، لذا ما مغایرت‌های زیادی نداریم، اما مشکلی که وجود دارد در انطباق است چرا که آیین‌نامه نظارتی مجمع می‌گوید که قانون بودجه باید هم مغایر نباشد و هم انطباق داشته باشد و در قسمت انطباق اشکال‌های بسیاری وجود دارد که باید دید آخرین تغییرات در کمیسیون تلفیق چگونه خواهد شد، پس از آن به‌روی انطباق آخرین نتایج مجلس بحثی را شروع کنیم.

وی افزود: البته ما قبول داریم که مجلس در مدت زمانی کوتاه نمی‌تواند بودجه‌ای کاملاً مبتنی بر سیاست‌های نظام تنظیم کند و ما تا حدودی ملاحظه مجلس و دولت را خواهیم کرد، اما بعضی از عدم انطباق‌ها را نمی‌توانیم بپذیریم، به‌عنوان مثال یکی از این عدم تطابق‌ها مربوط به شرکت‌های دولتی است به این معنا که این شرکت‌ها بیش از ۱۵ سال است که در وضعیت خصوصی‌سازی قرار گرفته‌اند و مبالغ بسیاری از فروش شرکت‌های دولتی به دست آمده و با این فروش‌ها دیگر نباید این شرکت‌ها بزرگ‌تر می‌شدند، اما وقتی به بودجه امسال می‌نگریم و آن را با بودجه‌های سال‌های پیش مقایسه می‌کنیم می‌بینیم که هزینه‌ها و سرمایه گذاری‌هایی که در بخش دولتی صورت گرفته رو به افزایش بوده، در حالی که باید سیر کاهشی را طی می‌کرده است، لذا انطباقی نمی‌بینیم، اما باز هم البته منتظر آخرین اصلاحات مجلس هستیم.

رضایی با ابراز اینکه اگر ریل یارانه مصرفی به یارانه‌های درآمدی تبدیل شود، در این صورت مردم پول نقد با درصد بیشتر خواهند داشت و شغل پیدا می‌کنند افزود: یارانه مثل برفی است که روی زمین گرم ریخته می‌شود، ۴۵ تومانِ آن موقع، امروز به‌دلیل تورم به‌اندازه ۱۰ تومان هم ارزش ندارد.

وی تصریح کرد: باید ریل یارانه‌ها از مصرفی به درآمدی تغییر پیدا کند، در غیر این صورت یارانه‌ها به‌اندازه تورم باید افزایش پیدا کند، لذا اگر دولتمردان ریل مصرفی را می‌خواهند باید یارانه دو سه برابر شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مردم تماشاچی‌اند و کشور همچنان جناحی اداره می‌شود خاطرنشان کرد: دیگر با اصولگرایی و اصلاح‌طلبی مشکلات ریشه‌ای را نمی‌توان حل کرد، این بازی تمام شده است.

وی با اظهار اینکه اداره جناحی کشور پایان پیدا کرده است گفت: دیگر با اصلاح‌طلبی و اصولگرایی مشکلات کشور قابل حل نیست، این بازی نمی‌تواند کشور را اداره کند، مردم را باید وارد اقتصاد کشور کرد نه اینکه آن‌ها تماشاچی باشند.

رضایی با تأکی به اینکه در مسئله هدفمندی یارانه‌ها دولت و مجلس به نتیجه نخواهند رسید، زیرا ریل گذاری غلط است، گفت: تاکنون ۱۰ جلسه برای نظارت بر سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی برگزار شده است و در حال جمع‌بندی هستیم، قرار شده در جلسه هیئت عالی نظارت، جمع‌بندی انجام شود، اما متأسفانه نتایج به‌صورت کلی رضایت‌بخش نیست، به‌طوری که دولت‌مردان زحمت زیادی کشیدند، اما در مقابل نتایج پایین است.

وی اظهار کرد: در اردیبهشت ماه گزارش مجمع تشخیص در خصوص اقتصاد مقاومتی در سال ۹۶ را اعلام خواهیم کرد، البته کلیات آن وجود دارد و در حقیقت این کلیات دو روی سکه دارد و نشان می‌دهد که دولت‌مردان سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را جدی گرفته‌اند، لذا اولین سند سیاستی که دولت جدی گرفته اقتصاد مقاومتی است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه شکاف بین پیشرفت‌های نظامی و پیشرفت‌های اقتصادی زیاد است، عنوان کرد: با یک عدم توازن روبه‌رو هستیم، البته پیشرفت‌های شگفت‌انگیز داریم به‌طوری که ایران قدرت اول منطقه است و آمریکایی‌ها از ما عقب افتاده‌اند.

وی با ابراز اینکه "در بعد اقتصادی و اجتماعی، عقب‌ماندگی‌های جدی داریم" گفت: در دهه پنجم انقلاب، باید دانشجویان، نخبگان و مسئولان کشور همت کنند و شکاف‌ها را پر کنند.

رضایی بیان کرد: نیازمند تیم قوی و کارآمد از قویترین مردان کشور هستیم، این تیم اقتصادی ۸، ۹ نفر بیشتر نیست لذا، باید قویترین مردان اقتصادی کشور مشخص شود.

وی با اشاره به اینکه برجام بیشتر مسئله سیاسی است، اما قرار بود اثر اقتصادی داشته باشد، ادامه داد: ترامپ با زیر سؤال بردن برجام اجازه نمی‌دهد ما از امتیازات آن استفاده کنیم، لذا برجام به سند سیاسی بدون خاصیت اقتصادی تبدیل شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: ترامپ با ایجاد تردید و شک و شبهه در طرف‌های اروپایی اجازه نمی‌دهد ایران از امتیازات برجام استفاده کند، دولت باید فکری برای این موضوع کند.

رضایی با تصریح به اینکه "دوستانمان در وزارت خارجه و هیئت دولت باید برای برون‌رفت از رجزخوانی‌های ترامپ فکر‌ی کنند"، افزود: در اغتشاشات اخیر ترامپ و دستگاه وزارت خارجه آمریکا می‌خواستند از اغتشاشات بهره بگیرند، اما ناکام ماندند، مردم متوجه شدند آمریکا، اسرائیل و عربستان می‌خواهند از اعتراض آن‌ها سوء استفاده کنند، لذا عقب کشیدند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برای ترامپ خیلی سخت است که توافق بین المللی را زیر پا بگذارد، گفت: او با تهدید به‌دنبال این است که از تنهایی بیرون بیاید و اروپاییان را با خود همراه کند.

رضایی با اشاره به اینکه موضع ایران در رابطه با برجام جدی است اظهار کرد: دولت طرفدار برجام است و زحمات زیادی برای آن کشیده، اما اشکالاتی در خود برجام وجود دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام اینکه دولت به این نتیجه رسیده است که کوچکترین تغییر در برجام، سقوط آزاد برجام خواهد بود، گفت: با تغییر در برجام اسمی برای دولت نمی‌ماند و اگر اعتباری کسب کرده به‌کلی آن اعتبار برجام از بین می‌رود، لذا مقاومت دولت را خوب می‌بینیم، دولت در برابر تغییرات در برجام خواهد ایستاد.

وی ادامه داد: ترامپ می‌خواهد با جمهوری اسلامی ایران گلاویز شود، اما آیا می‌تواند این کار را انجام دهد، ترامپ می‌خواهد در مسائل داخلی ایران دخالت کند، میزان موفقیت ترامپ کمتر از گذشتگان آمریکا است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دولت باید اعلام خسارت کند و باید لیستی از خسارت را که در اغتشاشات به‌وجود آمده به شورای امنیت سازمان ملل ببرد و حتی اگر تصویب نشود باید به‌عنوان سندی در آنجا باشد مبنی بر اینکه آمریکا به ما خسارت زده است.

رضایی با اظهار اینکه "در بخش موشکی موضع ما کاملاً مشخص است لذا بسیاری از کشور‌های جهان این مسئله را از ما قبول می‌کنند و ما مشکلی در این زمینه پیدا نخواهیم کرد" اضافه کرد: در بحث موشکی، آمریکا با موانع بین المللی مواجه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برد موشکی عربستان از جمهوری اسلامی ایران بیشتر است عنوان کرد: راهی که آمریکا شروع کرده سخت و دشوار است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آمریکایی‌ها در فرار داعشی‌ها از سوریه و عراق کمک کردند گفت: از دو سه ماه دیگر، ممکن است داعش در آفریقا مشکلات جدیدی را ایجاد کند.

رضایی با تأکید به اینکه مردمان اهل‌سنت مناطق کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی به داعش راه ندادند و با آن‌ها همراهی نکردند گفت: آن‌ها فکر می‌کنند که اگر به شرق کشور که اهل‌سنت در آنجا ساکن هستند بیایند می‌توانند وارد ایران شوند، اما با شناختی که از مردم شرق کشور داریم اینجا هم باز جواب دندان‌شکنی به آن‌ها خواهند داد.

وی درباره تحرکات اخیر که در کشور صورت گرفته است افزود: دو گروه بیست‌نفره می‌خواستند وارد کشور شوند به‌طوری که، یک گروه ۲۰نفره وارد شد و شهری را مشخص کرده بود، این شهر از مناطق زلزله‌زده بود، آن‌ها در ذهن‌شان تصور می‌کردند که بالای ۱۰۰ نفر به آن‌ها می‌پیوندند، اما این گروه منهدم شد و گروه دیگر ترکیبی از داعشی‌های ایرانی و عراقی بود، به‌گونه‌ای که تعدادی از ایرانیان به داعش پیوسته بودند و در موصل و افغانستان می‌جنگیدند، اما این گروه را هم نیرو‌های زمینی سپاه پاسداران ظرف دو سه هفته همراه با گروه قبلی منهدم کرد.

رضایی با یادآوری اختلافی که عربستان در رابطه با ما و تاجیکستان به‌وجود آورده است گفت: عربستان تمام راه‌های زمینی، دریایی و هوایی را به‌روی مردم یمن بسته و مردم بحرین را از زندگی ساقط کرده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "سعودی‌ها از هر فرصتی علیه ما استفاده می‌کنند" اظهار کرد: آل‌سعود در کنفرانس سران اسلامی ۷، ۸ بند علیه ما تصویب کرد. در اکثر میدان‌ها عربستان با شکست مفتضحانه مواجه شده است.

وی با اشاره به نگرانی‌های عربستان از سفر حریری به ترکیه افزود: سیاست‌های غلط عربستان نتایج این‌چنینی نیز در پی خواهند داشت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • بدون نام

      به به..اقای رضایی مفسر تمام علوم...ک فقط تز میده

    • بدون نام

      مشکل برجام برادر زن صدام است...

    • بدون نام

      وقتی وارد متن می شوی و صحبتهای آقای رضایی را دقیق میخوانی با تیتری که شما زدید از زمین تا آسمان تفاوت داره !!!!! کجا ایشون گفته برجام سندی بی خاصیته ؟؟؟!!!! خجالت بکشید

    • بدون نام

      احسنت بالاخره ی حرف حساب شنیدیم.

    • بدون نام

      آقای رضایی شما دو دوره انتخابات انتخابات شرکت کردی من رای به شما دادم وتا یکماه پیش طرفدار سر سخت شما بودم به خدا قسم حقیقت دارد ولی الان پشیمان شدم وشما هیچ موقع یک سیاستمدار خوب نیستی و سیاستمدار خوب نمی شوید واز اینکه رای به شما دادم پشیمان نیستم ولی الان باشد هیچ موقع رای به شما نمی دادم چون تو هم فقط به فکر باند وخودت هیتی .

    • لرم

      واقعا ناامیدت شد

    • بدون نام

      والادوهفته مونده بود به تصمیم تراپ ظریف کل اروپا رو زد نفس همه مسئولین حبس شده بود حالا تا تمام شد همه شعار رو شروع کردن

    • بدون نام

      داش محسن خودت چ خواصیتی تا الان داشتی؟؟؟؟؟
      بابا فهمیدیم تشنه یه پستی مثل رئیس جمهوری بابا کسی تو رو ادم حساب نمیکنه

    • سرباز وطن

      برای شما که بد نشده که فروش نفت چند برابر شده آقای رضایی شاید برای مردم فرقی نکرده باشد

    • بدون نام

      با خاصیت اش کنید دکتر.

      پاسخ ها

      • مهدی رجائی نژاد

        آقای رضائی لطفا برای رزمندگان که پس بازگشت از جبهه واز کار اخراج شده اند. ..مثل خود من با ۱۵سال سابقه در مس سرچشمه اعزام وبازگشت مینویسند که مدتی در جبهه بودید جایگزین گمارده وببهانه مازاد واخراجم کردند و با پرداخت ۳۲سال بیمه یک هشتم حقوق بازنشستگی همکاران. ....

    • بدون نام

      آب که سر بالا میره قورباغه ابوعطا میخونه.

    • بدون نام

      اونی که گفته فروش نفت چند برابر شده، حرفت درسته ولی احتمال یادت نیست که نفت 120 دلاری رو 40 دلار میفروشیم.

    • بدون نام

      آقای محسن حرف نزنی بهتره ، چون مردم یادش میره تو هستی بهتره به کارهای ..... برسی

    • مسعود

      چندین کشور با رییس وزرا
      کشور ما با رییس وزرا و گنده هاش
      چندین ماه جمع میشن واسه مصلحت دنیا مذاکره
      که نه سیخ بسوزه نه کباب
      حالا یکی هم این وسط یکم بیشتر ضرر میکنه
      همه اینا پشم؟؟؟؟
      تو خاصیت داری دائم الکاندید

    • احمد جم

      درود به محسن رضایی

    • بازنشسته

      اقای رضایی شماکه مسلمان هستیدخداراخوش میادحق بازنشستگان راندهندوبرای ایندگان ثروتی جمع کنند اسلام یعنی این..عدالت اسلامی این اجازه رامیدهدحق بازنشسته هارابرای ایندگان ذخیره کننداقای رضایی 12سال است باحداقل حقوق زندگی میکنیم چراشماهاازحقوق این قشرهاکه هم درجبهه وهم بازسازی وهم کشورصادقانه خدمت کردند پاداششان این است اینقدرتبعیض کجای دنیادیده شده.فکرکنید چهارصدحقوق افزایش میسه درعوض صدوهشتادوخورده ای یارانه شان قطع خواهدشدچرابایدبه نسل اول انقلاب اینقدرظلم شودبرای افزایش ندادن به حقوق های بالاهرروزهزاران جورازطرف اشخاص اعتراض میشود ماهم انسان هستیم درمقابل خدماتمان حقمان رامیخواهیم تاکی بایداین تبعیض راتحمل کنیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج