حبیبزاده:
جامعه کارگری درآمدی کمتر از خط فقر دارد
رییس فراکسیون کارگری شورای شهر تهران گفت: در دوران نزدیک به پیروزی انقلاب سال ۵۷ پیوستن جمعیت میلیونی کارگران باعث شد تا انقلاب پیروز شود. در سالهای زمان جنگ نیز این کارگران بودند که با حضور همزمان درجبههها و فعالیت در خطوط تولید از انقلاب دفاع کردند. بعد از آن در دوران سازندگی نیز با همه فشارهایی که بر روی کارگران بود باز هم جامعه کارگری به وظایف خود عمل کرد.
رییس فراکسیون کارگری شورای شهر تهران افزود: در شرایطی که نیاز داریم به معیشت کارگر توجه شود، شاهد نادیده گرفتن مطالبات کارگری در برنامههای مربوط به توسعه کشور هستیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب یادآور شد: در سالهای بعد از انقلاب زمانهایی پیش آمد که نرخ تورم تا بیش از ۴۰ درصد افزایش پیدا کرد اما در مقابل دستمزد کارگران نهایتا ۱۸ درصد افزایش پیدا کرد. این وضعیت در حالی است که جامعه کارگری چه در دوران انقلاب چه در دروان جنگ و چه در دوران سازندگی تلاشهایی زیادی را انجام داده است اما همواره تحت فشار اقتصادی نیز قرار داشته است.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه متاسفانه در خصوص نقش موثر کارگران در سه دوره یاد شده کمتر اقدامی در جهت مستند سازی صورت گرفته است افزود: میطلبد هر چه زودتر برای جمع آوری این مستندات تاریخ معاصر اقدام کنیم.
وی یادآور شد: در دوران نزدیک به پیروزی انقلاب سال ۵۷ پیوستن جمعیت میلیونی کارگران باعث شد تا انقلاب پیروز شود همین طور در سالهای زمان جنگ نیز این کارگران بودند که با حضور همزمان درجبههها و فعالیت در خطوط تولید از انقلاب دفاع کردند. بعد از آن در دوران سازندگی نیز با همه فشارهایی که بر روی کارگران بود باز هم جامعه کارگری به وظایف خود عمل کرد.
حبیبزاده همچنین در واکنش به صحبتهایی که این روزها در مورد شرایط مطلوب اقتصادی قبل از انقلاب می شود گفت: برخلاف این صحبتها مستندات تاریخی نشان میدهد که در سال ۵۶ رکود بیسابقهای در کشور حاکم شد. البته در همان زمان شاه دست به انجام اقداماتی زد که بیشتر به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد.
نظر کاربران
نمیخوام وارد موج نا امیدی که یه عده را انداختن واسه اینکه بگن روحانی فلانه و ما همونایم که میشناختین و حالا شدیم ادم خوبه بشم.اما خداوکیلی وضعیت معیشت قشر کارگر زجر آوره و هیچ کسی هم کوچکترین اقدامی برای بهبود شرایط این قشر زحمت کش جامعه نمیکنه.ما به یک حرفم دلمون خوش میشه اما دریغ از همون یک کلام حرف.
خدا خیرت بده اولین تصمیم هرچند ضعیف بخاطر کارگر ....من کارگر خدماتی با ۷۵۰هزار تومان حقوق ۵برج حقوق نگرفتن م بخدا سوگند نون شب مستحقم....جرات اعتراضی هم نذار.. .چکار کنم
شعار به نفع کارگر اما دریغ از عمل
من یه کارگر نانواییم حتی حقوقم به اندازه یه دندون درست کردنم نیست اصلا کی بفکر مردمه اینا جیبشون هیچ وقپ پر نمیشه
کو گوش شنوا,مردم و خینگ فرض میکنند
تمام فرمایشات جنابعالی درست نه کارگربه حقق وحقوق واقعی اش رسیده ونه کارمندامیداست به این دوبازوی انقلاب بطوریکسان رسیدگی شود برای مثال چرا بایدعیدی کارمندی یکسوم کارگرباشد البته این حق کارگرزحمتکش است ولی نبایدفراموش کرد بازارخریدبرای کارگروکارمندازهم جدانیست ودولت بااین کاردیواربی اعتمادی رابین خودش وکارمندان بلندترمی کند
فعلا مهمتر از این مشکلات کارگری و رفع انها انگار دستورالعمل تغییر نام خیابان کارگر در اولویت بالاتری قرار دارد..!
ديگه کارگر مرد با اين حقوقا....
ولی اینوبدونیدکه همه کم میارن دریابیدشکاهکش ففط حرف میزنیدعمل نمیکنیددیگه کی مشکل حل بشود خداداند
لعنت به مدیران خائن به انقلاب انقلاب متعلق به قشر ضعیف جامعه دارد ثروتمندان همیشه در رفاه هستند از اول دنیا تا اخر دنیا
کارگران خدماتی مهرهای اصلی و فعال در هرپستی اگر بک شن کنار ..چه پیش میاد ...پس کارگر بعد از ۵ماه حقوقش پرداخت نشده. چطوری دوام میداد.. ....