۶۷۱۳۲۵
۶ نظر
۵۰۰۱
۶ نظر
۵۰۰۱
پ

چرا مرزنشینان نمی‌توانند این کالا‌ها را وارد کنند؟

سوء استفاده از معافیت‌­های ملوانی و مرزنشینی یکی از محل‌های واردات غیرقانونی محصولات نساجی و پوشاک بوده که براساس پیگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و ابلاغیه­‌های صادر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ واردات پوشاک، پتو، پارچه، کیف و کفش از محل معافیت­‌های مذکور ممنوع شده است.

سوء استفاده از معافیت‌­های ملوانی و مرزنشینی یکی از محل‌های واردات غیرقانونی محصولات نساجی و پوشاک بوده که براساس پیگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و ابلاغیه­‌های صادر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ واردات پوشاک، پتو، پارچه، کیف و کفش از محل معافیت­‌های مذکور ممنوع شده است.

معاون مدیرکل مبارزه با قاچاق کالاهای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره حجم بالای قاچاق پوشاک و اقدامات صورت گرفته در این زمینه، اظهار کرد: با توجه به حجم بالای قاچاق محصولات نساجی و پوشاک و با توجه به پتانسیل تولید داخل، اشتغالزایی بالا و ارزش افزوده این صنعت، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق تمامی آسیب‌های این حوزه را احصاء و اولین برنامه جامع مبارزاتی را برای این گروه در سال ۱۳۹۴ تدوین و ابلاغ کرد.

رضا موسی‌زاده اظهار کرد: از اهم محورهای این برنامه­ می‌توان به مواردی مانند اصلاح نظام تعرفه­‌ای، جلوگیری از واردات کالاهای نساجی در قالب معافیت­‌ها، حمایت از تولید داخلی، الزام واردکنندگان به ثبت نشان تجاری پوشاک وارداتی، رهگیری نرم افزاری کالاها در سطح بازار، تشدید اقدامات نظارتی، کنترلی و مقابله ای و فرهنگسازی برای ترویج فرهنگ مصرف کالاهای تولید داخل یاد کرد.

کدام شرکت‌ها مجاز به واردات پوشاک هستند؟

به گفته معاون مدیرکل مبارزه با قاچاق کالاهای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پیرو برنامه جامع نساجی و در اجرای برنامه الزام واردکنندگان به ثبت نشان تجاری با هدف حمایت از تولیدکننده داخلی، واردکننده رسمی و مصرف کننده داخلی، وزیر صنعت، معدن و تجارت در سال گذشته دستورالعمل نحوه صدور گواهی فعالیت نمایندگان و شعب شرکت­‌های خارجی عرضه کننده پوشاک را ابلاغ کرد که براساس این دستورالعمل مقرر شد واردات تجاری پوشاک خارجی به کشور ضابطه­‌مند شده و به منظور تقویت و ارتقای (کمی و کیفی) محصولات داخلی، ۲۰ درصد از ارزش وارداتی کالاهای مزبور نیز در داخل کشور تولید شود در این راستا صرفاً شرکت‌هایی مجاز به ورود و عرضه پوشاک خارجی هستند که نسبت به اجرای دستورالعمل مربوط اقدام کنند.

موسی‌زاده مناطق آزاد را یکی دیگر از محل‌­های ورود غیرقانونی پوشاک دانست و خاطرنشان کرد: با اعمال محدودیت و سهمیه بندی واردات پوشاک و کالاهای همراه مسافر به مناطق آزاد، شاهد پیشگیری از قاچاق در این مناطق هستیم. البته توافقات گمرک و مناطق آزاد به منظور استقرار گمرک در محل­‌های ورودی و خروجی مناطق آزاد این نوید را می­ دهد که در آینده نزدیک قاچاق از این طریق کاهش چشمگیری داشته باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • هالو

    کسی نمیتونه پوشاک وارد کنه فقط دختر مظلوم وزیر آموزش وپرورش میتونه اونم چون بدبخت بیکاره بقیه همه قاچاقچی هستند

  • علمدار

    ازمرز نشینان فقط درموقع جنگ ودفاع ازوطن یاد میشود!!!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ok

  • بدون نام

    این ازکدام منبع بود الان دیگه کم مانده که کولبران برن واردات انجام بدن کارسختیه حالاکی میخوادبه دادشون برسه

  • یعقوب

    چرانداره درانحصار اقازاده است نگاه کنید وارد کنندگان این اقلام چه اشخاصی هستند

  • بدون نام

    چون مرزنشینان از آقازاده ها نیستند که بتوانند چنین کاری انجام بدهند اگر بخواهند انجام بدهند سربازان امام زمان با اسلحه جواب شان را میدهد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج