علی اکبرعبدالرشیدی؛
قرار بود مصاحبه با روحانی دیالوگ باشد
علی اکبرعبدالرشیدی که ۱۹ شهریور ماه در اولین گفتوگوی زنده تلویزیونی رئیس جمهور با مردم، روبهروی دکتر روحانی نشست ضمن بیان نکاتی در خصوص اصولی که در جریان مصاحبه باید رعایت شود به انتقادات و نظرات منفی که در باره این گفتوگو مطرح شد پاسخ داده است.
رئیس جمهور نقش حقوقی خبرنگار را کاملا به رسمیت میشناسد
در بخش ابتدایی این مصاحبه این مجری کارشناس با بیان این نکته که دو روز قبل در جریان اجرای این برنامه قرار گرفته است، در پاسخ به این سوال که آیا طرح و چینش سوالات از طرف خودتان بود یا صداوسیما یا تیم رسانهای رئیس جمهور برنامه مشخصی داشتند گفته است: من اطمینان و اطلاع دارم که رئیس جمهور بسیار سعه صدر و آمادگی دارند که مجری با توجه به همین روحیه میتواند صحبت و سوال کند.
ایشان نقش حقوقی خبرنگار را کاملا به رسمیت میشناسد و میدانند که خبرنگار در این گفتوگو یک شخصیت حقیقی نیست که بخواهد نظر خودش را بیان کند. به همین دلیل مجری میتواند با برداشت خودش از سوالاتی که در افکار عمومی وجود دارد یا ضرورت طرح سوالاتی که در آن لحظه زمانی وجود دارد سوالاتی را مطرح کند.
قرار بود مصاحبه مونولوگ باشد و نه دیالوگ
وی در ادامه افزوده است: طبعا رئیس جموری که سه هفته است مصدر امور شده، هنوز در مرحله برنامهریزی و ارزیابی است. بنابراین من سوالات را حول همان محور طراحی کردم و به عنوان نماینده افکار عمومی از ایشان پرسیدم. از طرفی پیش از مصاحبه تیم رسانهای رئیس جمهور کوچکترین توصیهای درباره محتوای گفتوگو نداشتند و قرار بر این بود که مصاحبه با رئیس جمهور مونولوگ نباشد و دیالوگ باشد.
ملاحظاتی که خیلی جدی است
عبدالرشیدی در بخش دیگر این مصاحبه در خصوص طراحی برنامه توضیح داده است: آنچه که در صحنه دیدید کارهایی بود که تیم رسانهای رئیس جمهور مدیریت کرده بود. تیمی که شناخت کامل فنی و حرفهای از رسانه، جایگاه رسانه و از روانشناسی نور، رنگ و صحنه دارند. این ملاحظات خیلی جدی است.
ارسال نظر