۶۶۶۱۲۶
۹ نظر
۵۰۰۹
۹ نظر
۵۰۰۹
پ

کلانتری: این ما بودیم که منابع آبی را هدر دادیم

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: این ما بودیم که بدون آینده نگری و بدون کار کارشناسی منابع آبی خود را بی رویه مصرف کردیم و به هدر دادیم.

خبرگزاری مهر: عیسی کلانتری شامگاه امروز در ستاد مدیریت بحران استان خوزستان با اشاره به سوء مدیریت مصرف آب در طول دهه های گذشته در کشور اظهار کرد: در طول ۴۰ سال اخیر بزرگترین صدمات به محیط زیست توسط خود ما انجام شده است. این ما بودیم که با مصرف بی رویه منابع آب از جمله آب های زیرزمینی شرایط امروز را رقم زدیم.

کلانتری افزود: وضعیت امروز و مشکلاتی که با آن دست به گریبان هستیم؛ نتیجه عملکرد خود ما و کار خود ما بوده؛ نه کار کسان دیگری؛ این ما بودیم که بدون آینده نگری و بدون کار کارشناسی منابع آبی خود را بی رویه مصرف کردیم.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه به جای اینکه صنایع فولاد و پتروشیمی را در سواحل جنوبی کشور مستقر کنیم این صنایع را در مرکز کشور توسعه دادیم و در کشاورزی به جای استفاده از روش های نوین آبیاری و مدرن سازی کشت، بدون بهره وری و بی رویه آب های کشور را هدر دادیم.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: با توجه به این شرایط و اینکه کشور ما کشوری نیمه خشک و نیمه بیابانی ست امروز باید خود را برای زندگی با کم آبی آماده و سازگار کنیم.

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور با اشاره به تلاش های دولت برای مهار ریزگردهای با منشا خارجی تصریح کرد: اخیرا جلسه ای با سفیر ترکیه داشتم و نگرانی های خود را به صورت جدی به وی منتقل کردم و پیشنهاد شد کمیته ای سه جانبه شامل کشورهای ایران، عراق و ترکیه برای مقابله با ریزگردها تشکیل شود.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: خوزستان برای دولت از جایگاه ویژه ای برخوردار است و رئیس جمهور دستور داده خوزستان برای سازمان محیط زیست کشور اولویت یک باشد.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز در ابتدای این جلسه گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه تالاب هور العظیم خوشبختانه در طول یک سال گذشته، ریزگردهایی که منشا آن از این حوزه باشند، نداشته ایم.

استاندار خوزستان با اشاره به مشکلات عدیده ای که موج جدید ریزگردها برای مردم خوزستان ایجاد کرده است، تصریح کرد: اخیرا با تعطیلی دو روزه مدارس و ادارات و همچنین مشکلات تنفسی شرایط سختی برای مردم ایجاد شده است و مردم انتظار دارند تامین حقابه های تالاب ها و اختصاص اعتبارات مورد اهتمام و توجه جدی باشد.

شریعتی تصریح کرد: در خوزستان در مجموع ۴۲ هزار هکتار کانون فوق بحرانی داریم که متعهد هستیم تا پایان سال با عملیات مختلف از جمله کشت نهال، آب اندازی، قرق کردن و مالچ پاشی این کانون ها را مهار کنیم و در یک بازه زمانی پنج تا شش ساله کل ۳۲۰ هزار هکتار کانون های فعال ریزگرد در خوزستان را مهار کنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    انشالله تو عمل ببینیم

  • بدون نام

    نه آی کلانتری شکسته نفسی نفرمایید .این ما مردم بودیم که منابع آبی رو به باد دادیم.حالام تا شماهارو داریم غم نداریم.

  • بدون نام

    با این چندر غاز بودجه سازمان ، حقوق پرسنل بدید باید کلاه تون بندازید بالا /

  • بدون نام

    فکر می کنم ایشون یک زمانی وزیر کشاورزی بودند ، چرا اون موقع طرح های صرفه جویی در آب کشاورزی رو اجرا نکردند

  • بدون نام

    زاهدان وسیستان بلوچستان ودریاب افغانستان پرروعوضی حق آبه هامون هیلمن نمیده

  • بام

    خب وقتی نهال کشت باشه باران هم وقتی بیاد دیگه چرامیخواد کم آبی بشه

  • بام

    خب وقتی نهال کشت باشه باران هم وقتی بیاد دیگه چرامیخواد کم آبی بشه

  • بدون نام

    بابا اخری رسیدین حرف ماه بابا داریم میگیم مدیریت ناقصه بی خاصیته از کوچک تا بزرگ این باید اصلاح بشه افراد کاردان بیان سر کار اگه این کار بشه مملکت اباد میشه اوه موقع است فقیر اه نمیکشه زلزله وخشک سالی وهزار بدبختی دیگه از این کشور دور میشه

  • بدون نام

    آفرین اینه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج