۶۶۵۷۸۰
۱۳ نظر
۵۰۰۳
۱۳ نظر
۵۰۰۳
پ

نماینده جنجالی، بدون عذرخواهی بخشیده شد

سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تاکید کرد: شکایت کتبی آقای احسان بداغی خبرنگار روزنامه ایران از نادر قاضی پور بدلیل ضرب و شتم دوباره مطرح شده است اما هیات نظارت و ریاست این هیات آقای دکتر پزشکیان اعلام کرده‌اند با توجه به مذاکراتی که به صورت حضوری با این خبرنگار داشته اند و او هم اعلام رضایت کرده؛ دیگر شکایت بعد از رضایت منتفی می شود.

اعتمادآنلاین نوشت: سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تاکید کرد: شکایت کتبی آقای احسان بداغی خبرنگار روزنامه ایران از نادر قاضی پور بدلیل ضرب و شتم دوباره مطرح شده است اما هیات نظارت و ریاست این هیات آقای دکتر پزشکیان اعلام کرده‌اند با توجه به مذاکراتی که به صورت حضوری با این خبرنگار داشته اند و او هم اعلام رضایت کرده؛ دیگر شکایت بعد از رضایت منتفی می شود.

صحبت های سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در حالی مطرح می شود که خود بداغی خبرنگار ایران که تابستان سال ۹۵ مورد ضرب و شتم نماینده ارومیه قرار گرفته بود تاکید می کند که در درخواست کتبی اعلام کرده‌ام که رضایت من به شرطی است که قاضی پور به صورت رسمی عذرخواهی کند.

اما جمالی نوبندگانی در ادامه درباره این درخواست کتبی توضیح می دهد: چند جلسه قبل هم این موضوع دوباره به دلیل نامه کتبی که آقای بداغی ارسال کرده بود در این باره در جلسه هیات نظارت صحبت شد و اعضای جلسه معتقدند که ایشان در صحبت‌هایی که با پزشکیان داشته اند رضایت خود را شفاهی اعلام کرده بودند.

البته جمالی نوبندگانی در ادامه تاکید می کند که خودش در جلسه پزشکیان و بداغی حضور نداشته و در جریان مذاکرات نیست و نمی تواند قضاوت کند.

احسان بداغی خبرنگار روزنامه ایران هم در توضیحاتی که در این مورد ارائه می‌کند، می‌گوید: من تاکید کردم که در صورتی رضایت خواهم داد که قاضی پور به خاطر جایگاه صنفی خبرنگاران و فعالان رسانه ای از من عذرخواهی کند. البته این موضوع را علاوه بر اینکه در جلسه ای با خود شخص دکتر پزشکیان نایب رییس مجلس مطرح کرده ام پس از آن هم به صورت کتبی اعلام کردم.

بداغی درباره نظر هیات نظارت و تاکید آنها بر رضایت شفاهی او می گوید: اینکه گفته شده من شفاهی اعلام رضایت کرده ام، باید این را پرسید که اصلا مگر زمانی که پرونده ای پیگیری می شود، صحبت های شفاهی ملاک است. من به صورت کتبی اعلام نظر کرده‌ام که آقای قاضی پور باید دو عذرخواهی از من انجام دهد اول به دلیل ضرب و شتم و دوم به دلیل اینکه رفتارها و اقدامات نادرستی را به من نسبت داده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    برترینهای خوب ، شما باید از همکاران خبرنگار و روزنامه‌نگار خود حمایت کنید و هزینه توهین به خودتان را بالا ببرید تا کسی به خود اجازه ندهد با شما همچین برخوردی کند

    پاسخ ها

    • بدون نام

      دوست عزیز با عرض معذرت از خبرنگاران واقعی خبر به مزدهای زیادی وجود دارد که اصلا قابل دفاع نیستن

  • بدون نام

    مطمئناً مردم به این درجه از آگاهی رسیده‌اند که نماینده ای را به مجلس بفرستند که از هر جهت آنها را نمایندگی کند و رفتار آن نماینده به گونه‌ای نباشد که باعث سر شکستگی مردمی باشد که وی را انتخاب کرده‌اند

  • بدون نام

    اگر این خبرنگار رضایت بده فاتحه بقیه خبرنگاران را باید خوند. الفاتحه

  • بدون نام

    حیف اون مردمی که این نمایندش باشه

  • بدون نام

    من خودم اهل ارومیه هستم و از این که یه همچین کسی رو فرستادیم مجلس از همه ملت ایران عذرخواهی میکنم!!!

  • بدون نام

    باید اخراج بشه این نماینده بی ادب رو

  • بدون نام

    با سلام خدمت مردم فهیم وغیورارومیه.چرا با انتخاب این نماینده هتاک(به زنان وخبرنگاران)وکم سواد باعث به سخره گرفتن جایگاه نمایندگی شهرتان می شوید.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شما برو نماینده ی خود را بچسب او واقعیت ها را میگه و شما بدتان میاید مگه الان چقدر خانمها حقوقشون با مردا مساوی است ورزشگاه میرن حق انتخاب دارن میتونن قاضی بشن میتونن وزیر بشن قاضی زاده به طور رک میگه شما بدتون میاد ولی دیگر نمایندگان پنهانی قانون ردیف میکنن برضد خانمها .با چشم شسته نگاه کن

  • علیرضا

    آیا این نمایندگان مجلس عصاره ملتند ؟؟؟

  • علیرضا

    حیف از مردم ارومیه که این مرد نمایندشان باشد ...

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کاربر 17:6اصلا متوجه موضوع بودی و هستی. بعد ببین نظر تو به کدوم قسمت گزارش اصلا ربطی داره

  • بدون نام

    این چیکاربرای مردم ارومیه کردحیفه دریاچه دارخشک میش به فکرسیب ارومیه س

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج