شبکه اجتماعی برای بچه پولدارهای ایران!
یک آسیبشناس و متخصص علوم رفتاری با اشاره به فعالیت اپلیکیشن جدید «لوکسا» معتقد است که هدف این نرمافزار ایجاد اختلاف طبقاتی میان اقشار جامعه و ترویج سبک زندگی تجملاتی در کشور است.
خبرگزاری پانا: یک آسیبشناس و متخصص علوم رفتاری با اشاره به فعالیت اپلیکیشن جدید «لوکسا» معتقد است که هدف این نرمافزار ایجاد اختلاف طبقاتی میان اقشار جامعه و ترویج سبک زندگی تجملاتی در کشور است.
پس از موجی که صفحه «بچه پولدارها» در شبکههای مجازی به راه انداخت، بار دیگر نوبت به طراحی نرمافزاری ویژه برای قشر ثروتمند و مرفه جامعه رسیده است. نام این شبکه اجتماعی «لوکسا پلاس» است و اپلیکیشنی برای قشر مرفه است که میخواهد ضمن ایجاد ارتباط بین این افراد خدمات VIP خاص خود را به آنان ارائه کند و محفلی خصوصی برای میلیونرها باشد.
یکی از تفاوتهایی که این شبکه اجتماعی دارد، پرداخت رقم چشمگیری برای عضویت در این نرم افزار است و افرادی که میخواهند از خدمات این شبکه اجتماعی استفاده کنند، باید یک میلیون و هفتاد هزار تومان هزینه ثبتنام بدهند .
هر چند هنوز اطلاعات زیادی از این شبکه اجتماعی در دست نیست اما محدودیتهایی که برای این نرمافزار در نظر گرفته شده قابل توجه است. افراد در «لوکسا پلاس» فقط میتوانند هر ۲۴ ساعت یک بار پست ارسال کنند و راه برداشتن این محدودیت هم این است که افراد پولدار بیشتری به اپلیکیشن دعوت شوند که به ازای دعوت هر نفر، یک ساعت از محدودیت زمانی پستها کم میشود.
در واقع باید گفت، این اپلیکیشن هیچ قابلیت خاصی به مخاطبان خود نمیدهد و تنها هدفی که دنبال میکند نمایشگاه اختلاف طبقاتی میان اقشار جامعه و ترویج سبک زندگی تجملاتی در کشور است.
مجید ابهری آسیب شناس و متخصص علوم رفتاری درباره آسیبهای اجتماعی ناشی از فعالیت این شبکههای مجازی به پانا گفت: ورود فناوریهای نوین به هر جامعه باید بسترسازی فرهنگی و کاربردی را همراه داشته باشد و یا قبل از ورود به این فضا باید اقداماتی برای فرهنگ سازی انجام شود و در غیر این صورت فرصتها به تهدید و محاسن به عوارض و آسیب اجتماعی تبدیل میشوند.
آسیبشناس و متخصص علوم رفتاری با بیان اینکه فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بدون آگاهی و آموزش وارد جامعه ما شده است، گفت: بعضی از افراد نوکیسه و تازه به دوران رسیده، فضای مجازی را عرصهای برای تاخت و تاز خود قرار دادهاند و تلاش گستردهای در جهت اثرگذاری بر روی سبک زندگی و روش اندیشیدن جوانان میکنند. به عنوان مثال با ایجاد اپلیکیشنهایی همچون «لوکسا» که برای ورود به آن باید ورودی پرداخت کرد و محدودیتهایی برای عضویت دارد که این نمایشی برای ترویج اشرافیگری و زندگی تجملاتی و خودنمایی در کشور است .
ابهری افزود: دنبال کنندههای شبکههایی همچون «لوکسا» با گذاشتن عکسهای لوازم و اقلام مصرفی خود از جمله خودرو، ساعتهای مارک، کفش و گوشی تلفن همراه سعی میکنند فالوورها و لایک بیشتری دریافت کنند که شاهدیم برخی از فرزندان خانوادههای پولدار که دغدغهای جز نمایش خود و ملزوماتشان ندارند، در این فضا به جنگ با سادهزیستی رفتهاند و تلاش گستردهای در زمینه رقابتهای ناسالم ایجاد کردهاند.
وی ادامه داد: همچنین بسیاری از افرادی که از این شبکهها پیروی میکنند، اسب، سگ و گربه خود را با اعلام قیمت در معرض تماشا قرار می دهند و خدماتی نیز مانند معرفی ماساژور در منزل و آرایشگر برای خود و حیواناتشان درخواست میکنند. باید گفت وجود چنین شبکههایی اعلام خطری برای خانوادهها و مسئولان فرهنگی کشور است که باید هر چه سریعترنسبت به آسیب شناسی و راههکارهای برونرفت از این بحران اقدام کنند.
این آسیبشناس و متخصص علوم رفتاری درباره برخورد با شبکههایی همچون «لوکسا» نیز گفت: فیلتر یکی از اقدامات کوتاه مدت برای برخورد با این نرم افزارهای پواداری است که البته چندان هم موثر نیست زیرا فیلترشکنهای رایگان و قدرتمند به وفور در اختیار افراد قرار میگیرد و بهراحتی میتوانند وارد این شبکهها شوند. بهترین روش مقابله ایجاد شبکههای رقیب برای سرگرمی جوانان در فضای مجازی و آموزش و توضیح اهداف اینگونه شبکههاست.
نظر کاربران
در اصل میخوان با خر کردنشون پولشون رو بکشن ، مثل گربه نره و روباه مکار
خیلی وقته طبقات ایجاد شده تازه میگین ممکنه ایجاد کنه.هه
به مسولین میگی. فکر میکنی قشر مرفه کیا هستن
من شخصا زیر خط فقرم ولی منطق حرفتون رو قبول ندارم شما میگی به جنگ ساده زیستی رفته اند؟
جملات شما بیشتر به تخلیه هیستریکی شباهت داره تا تحلیل، مگه ما کمونیستیم؟
هر کسی یک مکتب و مسلکی در زندگی دنبال میکنه.
حالا اگه باز میخوایید مثال قایق رو بزنید هم جدا کردن شبکه اجتماعی افراد مرفه تر شبیه جدا شدن محله افراد پولدارتره و قایق رو نمیشکنه.
ضمن اینکه کمتر خون به دل فقرا میکنه نبودنشون در شبکه های عمومی.
پاسخ ها
اقا زاده های دولتی ورانتخوار هستند حتما
ایرانی کشورشده فقط پولدارهامیتونن زندگی کنند وافغانیا نه دیگر هم وطنان کارگر
این پولا از کجا میاد؟؟ مردم تو تهیه مایحتاج اولیه زندگیشون موندن
علی برکت الله . . . !!!!!