چرا از شعار به روحانی قند در دل عدهای آب شد؟
«چرا باید قند در دل عدهای آب شود که جمعیتی بیایند به خیابانها و شعارهای مرگ بر روحانی و مرگ بر دولت سر بدهند؟! فکر نکرده بودند که به این حد اکتفا نخواهد شد؟ و ندیدیم که ادامه شعارها و تحرکات هنجارشکنانه به کجاها رسید؟!»
چند روز قبل از ماجرا، هجمه چند جانبه علیه دولت کلید خورد. بهانه از تقدیم لایحه بودجه ۹۷ به مجلس شروع شد، پیشنهاد گرانشدن حاملهای انرژی از جمله بنزین و افزایش عوارض عبور از کشور، دستمایه اولیه ماجرا بود. «کمپین ما پشیمانیم» در فضای مجازی راه افتاد، در شبکههای اجتماعی، برخی از مخالفین دولت با آب و تاب این خبر را با حق بجانبی و خوشحالی دست به دست میکردند که «روحانی دیگر کارت تمام است!» و به دنبالش، برخی نیز «عبور از روحانی!» را مطرح کردند.
معاون اول رئیسجمهور از نخستین کسانی بود که خیلی زود نسبت به آغاز اغتشاشات عکسالعمل نشان داد و طی سخنانی گفت: «مسائل اقتصادی را بهانه کردهاند که به نظر میآید پشت این قضیه مسئله دیگری باشد که حتما باید شناسایی شود. وقتی که جریان اجتماعی راه افتاد و حرکت سیاسی در خیابان رخ داد، حتما کسانی که آن را شروع کردهاند، ادامهدهنده و کنترلکننده پایان آن نخواهند بود و دیگرانی هستند که بر آن جریان سوار میشوند.»
جهانگیری تصریح کرد: «برخی به بهانه مسائل اقتصادی میخواهند به دولت آسیب بزنند. کسانی که بانی این قضایا هستند دود آن به چشم خودشان خواهد رفت؛ آنان فکر میکنند با این کار به دولت آسیب میزنند.» وی تاکید کرد که: «باید بین نقد و فحاشی و تخریب و لجنپراکنی مشخص شود؛ چرا که تخریب و تهمت در هر مقطعی زیانبار است و ما از نخبگان کشور میخواهیم با نقد سیاستهای دولت و ارائه راهکارهای مناسب به دولت کمک کنند. متاسفانه امروز عدهای امید مردم ا به شدت هدف قرار دادهاند تا آنها مایوس شوند.»
سخنگوی دولت نیز گفت: «فعلا جای آن نیست بگوییم چه کسانی این اقدامات را شروع کردند! برخی از نمایندگان هم از رئیسجمهور خواستهاند که روحانی مانند گذشته صادقانه مسائل را با مردم در میان بگذارد.
طبعا پس از فروکش کردن اغتشاشات و پایان و ختم غائله که نهایتا با حضور همیشگی مردم مقاوم عملی شد، باید بدون درنگ و فوت وقت، با انجام تحقیقات درست میدانی و بررسیهای لازم؛ علل و عوامل اغتشاشات را با تبیین و تحلیلهای واقعبینانه بدون هرگونه سوگیری سیاسی به اطلاع ملت رساند.
انتظار معقول این است که همه به قواعد بازی و آرای اکثریت مردم در انتخاب دولت، گردن نهیم وگرنه سنگ روی سنگ بند نخواهد شد. رقابت و اختلافات انتخاباتی تا قبل از نتایج قطعی انتخابات، جای توجیه و اما و اگر دارد، وقتی رئیسجمهور مشخص شد همه دلسوزان و نخبگان سیاسی اعم از رهبری معظم انقلاب و قبلا نیز حضرت امام (ره)، تاکید موکد دارند که با تبدیل رقابت به رفاقت، همه باید به فکر خدمت به مردم و تامین منافع و مصالح ملی کشور باشند و این اهداف حقه نیز با حمایت از دولت منتخب مستقر محقق خواهد شد نه با کارشکنی و تخریب و مخالفت با دولت!
کسی توقع ندارد عملکرد دولت مورد نقد و بررسی قرار نگیرد؛ مسلما نقد دلسوزانه، خیرخواهانه و مصلحانه به سود دولت و کشور و نظام خواهد بود و از روی «خیرخواهی»، این یک وظیفه همگانی است و مختص مخالفان دولت و یا یک جناح خاص مخالف یا موافق نیست؛ بدون تردید همه وظیفه عرفی، دینی و سیاسی داریم در اصلاح امور بکوشیم.
در تفسیر حوادث اخیر، فقط انگشت اتهام را متوجه آمریکا و اسرائیل و چند کشور منطقه و خارج نشینان، کردن اشتباه محض است؛ چرا که این حوادث اساسا دو ریشه داخلی و خارجی دارد. بله دشمنان همیشه در کمیناند اما در داخل چرا را بستر برای آنان آماده میکنیم؟! دشمن یقینا اگر در داخل، جای پا نداشته باشد هیچ غلطی نمیتواند بکند. چرا باید قند در دل عدهای آب شود که جمعیتی بیایند به خیابانها و شعارهای مرگ بر روحانی و مرگ بر دولت سر بدهند؟! فکر نکرده بودند که به این حد اکتفا نخواهد شد؟ و ندیدیم که ادامه شعارها و تحرکات هنجارشکنانه به کجاها رسید؟!
بنابراین غفلت نکنیم که دشمنان همیشه در کمین ما نشستهاند، ما نباید با نابخردی و اختلافافکنی بیهوده بین خودمان، زمینه حضورشان را فراهم کنیم که اگر غفلتها و اشتباهات رو به فزونی گرفت و به عادت و رویه تبدیل شد؛ نه از «تاک» نشاند ماند نه از «تاک نشان»!»
نظر کاربران
حالا چرا شما ناراحتید؟؟؟
پشت پرده این کمپن باید شناسایی وبه مردم توضیح دهند که چرا مردم به اختشاش دعوت کردن باید برخورد شود
ازبیکاری فقرکه باعثش افغانیای مهاجرن۱۵ملیون کارشغل ونان گاز بهداشت ازبودجه وطن وهم وطنان میدین مفت
از آقایان بعید است که دم می زنند و بخاطر موقعیت سیاسی دست به هر کاری می زنند یعنی هدف وسیله را توجیه می کند . اگر حضرت علی می خواست همان موقع انتخاب ابوبکر اعتراض می کرد ولی سکوت کرد و نخواست اختلاف در امت اسلامی ایجاد شود از حقی که خداوند داده بود گذشت و شما حقی ندارید
پاسخ ها
چرت نگو و تاریخو تحریف نکن. امام علی علیه السلام اعتراض کرد و دست بسته برای بیعت برده شد. همسر گرامیشان هم در جریان همین اعتراض اسیب دید و شهید شد. چرا الکی برای خودتون مصداق جور می کنید؟
واضح نیست چرا؟چون در این اوضاع هم دنبال مقام و به فکر خودشونن.
مردم کیلویی چند.میدونی کی به مردم توجه میکنن.زمانی که موقع رای گیری بشه در غیراین صورت مردم وسیله ای هستن که این عزیزان بتوانند پاهاشون رو بزارن روشون و له کنن.
روحانی هم مثل بقیه.وعده پوچ. کار بکنید که مردم صداشون در نیاد.جناح بازی واسه خودتون راه انداختید
خود کرده را تدبیر نیست
خدا به مردم ایران رحم کنه
یعنی اگه روحانی ریس جمهورنمیشد مشکلات حل میشد یعنی این مشکلات فقط مال چند سال اخیرچه کوتاه فکرمیکنیم.اگراینجورفکرکنیم وقتی یک نفررای میاره باید همه. کمک کنند تا برنامه هاشو ببرجلو ولی متاسفانه توایرانه برعکس هرکس سازخودشو میزنه ایران به وحدت نیاز داره
برادروخواهرمن تاکی کمک.تاکی یاری.تاکی پشتیبانی اخه خسته شدیم ازبس وعده شنیدیم عمل ندیدیم.یس کنید.عمل لازمه فقط عمله که میتونه این ملت رو راضی کنه وگرنه بقیه تمام حرفای این مسولین به یک ریال دیگه نمی ارزد
من به اونا اختشاشگر نمی گم چون مردم باید انتقاد کنن