در حالی که در هفته های گذشته قیمت سهم ها در بورس تهران با رشد فزاینده ای رو به رو بود، در طی پنج روز کاری این هفته قیمتها روند کاهشی را تجربه کردند؛ به طوری که در روزهای ابتدایی هفته قیمت سهام گروه خودرو، فلزات اساسی و نفتی عمدتا کاهشی بود و این روند برای گروه خودرو تا روزهای پایانی هفته نیز ادامه داشت.
ایسنا: در پنج روز کاری بورس تهران در این هفته شاخص کل بازده نقدی و قیمتی مخالف هفته های گذشته با روند کاهشی مواجه شد. در ابتدای این هفته دماسنج بازار سرمایه در تراز ۹۵ هزار و ۹۲۹ قرار داشت اما در دو روز ابتدایی هفته شاخص کل با کاهش همراه شد. این در حالی بود که در روزها و هفته های گذشته نماگر بازار سهام بارها کانال شکنی کرده و توانسته بود در روند بی سابقه ای در طول چند سال گذشته به نیمه کانال ۹۸ هزار واحدی برسد.
در هفته های گذشته عواملی مانند رشد قیمت جهانی فلزات و نفت توانسته بود به افزایش قیمت سهم ها در گروه های فلزات اساسی و نفت ها کمک کند و از طرفی رشد قیمت دلار سبب افزایش سود شرکت هایی شده بود که مواد اولیه خود را وارد میکنند و با ارزهای خارجی سر و کار دارند.
کارشناسان معتقدند این عوامل تا پایان سال به قوه خود باقی می ماند و حتی تعدادی امیدوارند که شاخص کل عدد ۱۰۰ هزار واحد را رد کند. آن ها معتقدند افت های هفته گذشته مقطعی بود و اگر اتفاق غیر قابل انتظاری رخ ندهد شرایط بنیادی شرکت ها برای رشد بازار فراهم است.
اما در طی روزهای اخیر معاملاتی بورس تهران قیمت سهم ها در گروه فلزات اساسی، نفت و خودرو با کاهش رو به رو شد. در عین حال در اواسط هفته روند تعداد زیادی از سهم ها دوباره با افزایش مواجه شد ولی بیشتر خودرویی ها تا پایان هفته افت قیمت را ادامه دادند؛ هر چند که این افت عمدتا کمتر از یک درصد بود.
در طی معاملات بورس تهران در پنج روز گذشته شاخص آزاد شناور بیش از ۲۰۰۰ واحد افت کرد و به رقم ۱۰۲ هزار و ۹۹۷ رسید. این در حالی است که در چهارشنبه ۶ دی ماه جاری این رقم به ۱۰۵ هزار و ۳۳۸ میرسید.
همچنین شاخص بازار اول در این مدت افت ۱۴۸۱ واحدی را تجربه کرد و تا عدد ۶۸ هزار و ۶۹ واحدی پایین رفت. شاخص بازار دوم نیز با ۳۷۶۶ واحد افت تا رقم ۲۰۴ هزار و ۶۵۴ کاهش یافت. شاخص صنعت نیز در پنج روز گذشته ۱۸۲۱ واحد افت کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر