۶۵۵۵۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

هشت ماه از دستور فوری وزیر کار گذشت

: بیش از ۲۴۰ روز از حادثه انفجار معدن زغال سنگ زمستان‌یورت آزادشهر گلستان و کشته شدن ۴۴ نفر از معدن‌کاران می گذرد اما هنوز از انتشار گزارش حقیقت‌یاب و اجرای دستور فوری وزرای فعلی و سابق صنعت، معدن و تجارت خبری نیست.

خبرگزاری ایسنا: بیش از ۲۴۰ روز از حادثه انفجار معدن زغال سنگ زمستان‌یورت آزادشهر گلستان و کشته شدن ۴۴ نفر از معدن‌کاران می گذرد اما هنوز از انتشار گزارش حقیقت‌یاب و اجرای دستور فوری وزرای فعلی و سابق صنعت، معدن و تجارت خبری نیست.

با وجود دستور موکد دو وزیر فعلی و اسبق صنعت، معدن و تجارت بر لزوم رسیدگی فوری به حادثه انفجار زغال سنگ زمستان‌یورت آزادشهر گلستان و همچنین تشکیل کمیته حقیقت‌یاب این حادثه به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت اکنون هشت ماه از وقوع آن می‌گذرد اما هنوز گزارشی به مردم ارائه نشده است.

ابتدای آذرماه بعد از پیگیری‌های صورت گرفته، وحید عابدین‌زاده - رئیس اداره نظارت معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت - به ایسنا اعلام کرد که "در نیمه آذر گزارش کمیته حقیقت‌یاب حادثه تلخ معدن زغال سنگ زمستان‌یورت آزادشهر گلستان نهایی و منتشر خواهد شد".

اکنون علاوه بر هشت ماه گذشته، از آخرین موعدی که برای این گزارش اعلام شده بود، سه هفته می‌گذرد.

کمیته حقیقت‌یاب که در زمان وقوع حادثه یورت به دستور نعمت‌زاده - وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت - شامل کارشناسان سازمان نظام مهندسی معدن ایران و تعدادی از کارشناسان کهنه‌کار این بخش به همراه مقامات دولتی حوزه معدن تشکیل شد و پیگیری‌هایی که در آن صورت گرفته است، نشان از نهایی شدن گزارش حادثه معدن زغال سنگ زمستان‌یورت آزادشهر گلستان دارد. به طوری که از جانب رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران گفته شد "امضاهای اعضا برای تایید گزارش دریافت شده است و این گزارش دست معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت است، ولی به نظر می‌رسد این معاونت فعلا قصد انتشار این گزارش را ندارد".

با وجود آنکه تقریبا اظهارنظر کارشناسان و گزارش ارائه شده به دادگستری گلستان جزئیات حادثه و مقصران آن را اعلام کرده است عدم انتشار گزارشی که دستور فوری دو وزیر را در دوره مختلف روی خود داشته، جای تامل دارد.

موضوع حادثه‌ای که در معدن زغال سنگ زمستان‌یورت آزادشهر گلستان رخ داد، معلول ایمنی بسیار پایین معادن زیرسطحی کشور است که عمده این معادن، معادن زغال سنگ هستند و به خاطر وجود گاز در تونل‌های خود و فرسودگی تجهیزات احتمال وقوع انواع حوادث و انفجارها در این معادن بسیار بالاست که می‌تواند حادثه‌های بزرگی را مانند حادثه یورت رقم بزند.

بعد از اتفاقاتی که در فاصله انفجار معدن یورت تاکنون رخ داده است، به نظر می‌رسد به گفته متصدیان نظارت بر معادن، دستورات لازم ایمنی به همه معادن زغال سنگ ابلاغ شده است اما باید دید که این ابلاغیه‌ها تا چه مقدار جدی پیگیری خواهد شد؛ چرا که پیش از این نیز دستورالعمل‌های استاندارد و ایمنی معادن برای معادنی که دچار حادثه شدند، ارسال شده بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • جانباژ

    اقای وزیرباحلواحلواگفتن کام مبارکتان شیرین نمیشوداز قدیم گفته اندبروفکرنان باش که خربزه اب است اقای وزیربیش ازچندمیلیون افغان بازارکاررادردست دارنددر سیستان حق ابه هیرمندرابستن و۶۰۰هزارسیستانی بافقر وبدبختی دست وپنجه نرم میکنندیک مشت عرضه میخواهدمقابله به مثل کنیدیک میلیون بیشترنه اخراج بشن هم جوانان ماسرکارمیرن هم کشاورزان سیستانی به اب ونان میرسند اقای وزیربه فکرنان کارگران باش که میز محاکمه خدادرسرای باقی منتظراست فبای الاربکماتکذبان

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج