۶۴۷۷۸۳
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

لوکیشن «مهمان مامان» خانه استارتاپ ها

محل فیلمبرداری (لوکیشن) فیلم سینمایی «مهمان مامان» با همکاری پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مرکز فناوری و خانه استارتاپ های میراث فرهنگی کشور تبدیل شد.

خبرگزاری ایرنا: محل فیلمبرداری (لوکیشن) فیلم سینمایی «مهمان مامان» با همکاری پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مرکز فناوری و خانه استارتاپ های میراث فرهنگی کشور تبدیل شد.
لوکیشن «مهمان مامان» خانه استارتاپ ها

معاون فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا به مناسبت هفته پژوهش اظهار کرد: این معاونت که در حدود یک ماه از تشکیل آن می گذرد، تلاش می کند بستری فراهم کند تا از پژوهش های نوآورانه میراث فرهنگی، برای خدمت رسانی به جامعه استفاده شود.
علیرضا قلی نژاد پیربازاری می گوید: محدوده فعالیت های ما تقریبا همه بخش های پژوهشی و همه پژوهشکده های میراث فرهنگی و گردشگری را شامل می شود.
وی افزود: در معاونت فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی دو هدف را دنبال می کنیم؛ اول اینکه زمینه ای برای فعالیت استارتاپ ها فراهم کنیم و دوم اینکه فعالیت هایی که در بخش های مختلف کشور با این عنوان یا دیگر عناوین با بستر میراث فرهنگی انجام می شود را مورد حمایت قرار دهیم.

قلی نژاد تصریح کرد: چون این قبیل فعالیت ها به طور معمول هیچ سرپرست و متولی ندارند و حمایت نمی شوند با این کار، یک شبکه وسیعی از استارتاپ ها و کسانی که می خواهند در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری فعالیت داشته باشند را تحت پشتیبانی قرار می دهیم.

معاونت فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی تاکید کرد: با برگزاری اولین رویدادمان، حدود 50 استارتاپ مرتبط وارد تعامل شدند و از بین این ها سه استارتاپ برگزیده شدند.
وی گفت: این تنها یک نقطه آغاز بوده و با چشم انداز ما فاصله دارد از این جهت تلاش خواهیم کرد حوزه کاری ما گستره وسیع فعالیت های مرتبط و تعریف شده مان در سراسر کشور را در بر بگیرد.
قلی نژاد اظهار کرد: خانه تاریخی سرهنگ ایرج را در مرحله عودلاجان مرمت کردیم تا هم مرکزی برای فعالیت استارتاپ های حوزه میراث فرهنگی باشد و هم استارتاپ های سطح کشور بتوانند در آنجا همدیگر را ملاقات کنند.
به گزارش ایرنا «خانه سرهنگ ایرج» در محله عودلاجان تهران، مالک مشخص اولیه ای ندارد، این بنا با معماری به سبک دوره قاجار، بعد از تفکیک از املاک میرزا آقا خان نوری به سیاق همان املاک ساخته شده و به مدت ۶۰ سال در اختیار سرهنگ ایرج، از سرداران دوره پهلوی اول و دوم، خانواده و ورثه آن بوده است و در سال 1384با شماره ۱۳۸۵۷ در فهرست میراث ملی ثبت شده است.
بخشی از فضای این خانه برای لوکیشن فیلم سینمایی «مهمان مامان» مورد استفاده قرار گرفته است.
بنا به گزارش ایرنا «مهمان مامان» هجدهمین ساخته داریوش مهرجویی، فیلمی کمدی خانوادگی است که بر اساس کتاب هوشنگ مرادی کرمانی و توسط سیما فیلم در سال 1383 تولید شد.
در این فیلم که در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر، سیمرغ بلورین بهترین فیلم را دریافت کرد، اغلب بازیگران اصلی چون گلاب آدینه، پارسا پیروزفر، حسن پورشیرازی و فریده سپاه منصور نامزد دریافت سیمرغ بودند.

فیلم مهمان مامان که به دلیل نمایش عادات و رفتار اقشار مختلف ایرانی ها، از آن به عنوان اجاره نشین های دوم مهرجویی یاد می شود، داستان خانواده‌ایست که قرار است تازه عروس و دامادی، مهمان سرزده شان باشند و چون وضع مالی خانواده خوب نیست، همسایگان دست به دست هم می‌دهند تا آبروی صاحبخانه را حفظ کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خیلی فیلم باحالی بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج