۶۴۴۰۷۹
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

۲۶۰ شرکت دانش‌بنیان مشمول معافیت‌های گمرکی

سرپرست امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی از اجرایی شدن معافیت‌های گمرکی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و گفت: ۲۶۰ شرکت دانش بنیان مشمول معافیت‌های گمرکی می‌شوند.

خبرگزاری مهر: سرپرست امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی از اجرایی شدن معافیت‌های گمرکی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و گفت: ۲۶۰ شرکت دانش بنیان مشمول معافیت‌های گمرکی می‌شوند.

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید محمد صاحبکار رئیس امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، با اشاره به بهره مندی شرکت‌های دانش بنیان از معافیت‌ها و تسهیلات گمرکی گفت: طبق ماده ۳ قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان مصوب سال ۱۳۸۹، شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان می‌توانند از پرداخت حقوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض صادراتی معاف شوند.

عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری در رابطه با میزان معافیت‌های گمرکی گفت: تاکنون از ۴۰۰ درخواستی که به دبیرخانه ارسال شده است، بر اساس مقررات موجود، بیش از ۲۶۰ درخواست تأیید و به گمرک جمهوری اسلامی ایران ارسال شد، که با مساعدت و همکاری خوب میان گمرک و معاونت علمی و فناوری، این درخواست‌ها مشمول معافیت‌های گمرکی شدند.

صاحبکار افزود: در سال ۹۴ ، شیوه نامه اعطای معافیت حقوق گمرکی، سود بازرگانی و عوارض به شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان در کارگروه «ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا» تصویب و اجرا شد.

وی این شیوه نامه را مبنای ارائه معافیت‌های گمرکی عنوان کرد و افزود: واردات کالاهای مرتبط با فعالیت‌های دانش بنیان تنها در صورتی که به عنوان «ماشین آلات خط تولید»، و یا «به منظور ساخت محصول در حد نمونه اولیه» و «مهندسی معکوس» و یا «تجهیزات آزمایشگاهی و کنترل کیفیت» باشد، از این معافیت‌ها برخوردار خواهند شد.

دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان با بیان اینکه این معافیت‌ها تنها شامل کالاهای غیر تجاری می‌شود، گفت: منظور از کالای تجاری، کالایی است که برای فروش وارد می‌شود، اعم از اینکه به همان شکل یا پس از انجام عملیات اعم از تولیدی، تفکیک و بسته بندی به فروش برسد. به عبارت دیگر، مواد، قطعات و کالاهایی که با هدف استفاده در محصول نهایی وارد شده و به فروش می‌رسند، مشمول این معافیت‌ها نیستند.

وی ادامه داد: همچنین شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند از اجازه ورود موقت برای مواد اولیه و کالاهای مورد مصرف در تولید، تکمیل، آماده سازی و بسته بندی کالاهای دانش بنیان صادراتی استفاده کنند.

صاحبکار افزود: به علاوه در این مدت بیش از ۱۵۰۰ مشاوره در رابطه با معافیت‌ها و فرآیندهای گمرکی و قوانین و آیین نامه‌های مربوطه به شرکت‌های متقاضی ارائه شده است.

عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری گفت: معاونت علمی و فناوری برای حل مشکلات شرکت‌های دانش بنیان در حوزه امور گمرکی، تلاش می‌کند و در صورتی که شرکت‌ها مشکلاتی در این حوزه دارند، می‌توانند با امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان مکاتبه کرده تا در حد امکان پیگیری شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج