اختلاف کارفرمایان و کارگران بر سر سبد معیشت
دبیر شورای عالی کار با اشاره به اینکه نظر کارگران در تعیین هزینه معیشت کارگران و کارفرمایان متفاوت است گفت:کمیته مزد ذیل شورای عالی کار در حال بحث و بررسی برای تعیین هزینه معیشت و روش های دیگر تعیین مزد است.
خبرگزاری تسنیم: دبیر شورای عالی کار با اشاره به اینکه نظر کارگران در تعیین هزینه معیشت کارگران و کارفرمایان متفاوت است گفت:کمیته مزد ذیل شورای عالی کار در حال بحث و بررسی برای تعیین هزینه معیشت و روش های دیگر تعیین مزد است.
احمد مشیریان، معاون روابط کار و دبیر شورای عالی کار درباره نحوه تعیین دستمزد ۹۷ کارگران گفت: سه کمیته فرعی ذیل شورای عالی تشکیل شده است که یکی از آنها کمیته دستمزد است. اعلام کرده ایم که در کمیته دستمزد تمام ضوابط برای تعیین دستمزد مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: قرار است گروه های مختلف(کارگری،کارفرمایی و دولت) پیشنهادات خود را مطرح کنند.بحث مزد منطقه ای و مزد صنایع مورد بررسی قرار گیرد. در سال های گذشته دستمزد بالاتر از نرخ تورم تعیین شده است. تأکید قانون برای تعیین دستمزد توجه به نرخ تورم و سبد معیشت خانوار کارگری است.
مشیریان بیان کرد: در جلسه گذشته کمیته مزد نظر کارگران و کارفرمایان درباره سبد معیشت متفاوت بوده است. کارفرمایان معتقدند که دولت باید در این زمینه کمک کند تا اگر درصد افزایش مزد بالاتر از نرخ تورم است بخشی از هزینه های کارفرمایان جبران شود. کارگران هم می گویند هزینه معیشت یک خانوار کارگری ۴نفره باید در ۳ضرب شود تا هزینه های مسکن، درمان و خوراک جامعه کارگری تأمین شود. مذاکرات هنوز به نتیجه خاصی نرسیده است و گروه های کارگری و کارفرمایی همچنان در حال بحث و بررسی بر روی نحوه افزایش مزد و روش آن هستند.
وی بیان کرد: نظر دولت بر سه جانبه گرایی است. فعلاً منتظر جمع بندی گروه های کارگری و کارفرمایی برای تعیین رویه در تعیین دستمزد هستیم.
نظر کاربران
این کارگروه جلسات همش الکی آخر سال طب
ق روال ده درصد اضافه میشه
هیچ وقت به نتیجه خاصی نمیرسن .فقط ۱۰ درصد اضافه میشه
مردم را سر کار گذاستند ، هر سال همین بحث ها هستش و یک روز مانده به آخر سال میگن توان مال کارفرماها کم است و در دوره رکود قرار داریم و این طوری سر مردم را شیره میمالند و آخر سر هم هیج همین آش و همین کاسه
اگر دولت احمدی نژاد بود باز امیدی بود از اینا بخاری بلند نمیشه
تنها کارگران نیستند کسانی هستند که گاهی کار دارند وگاهی کار ندارند ودراین میان دچار مشکل مالی میشوند دولت باید درایران مانند کشور امریکا به فکر افراد 60سال ببالا باشد که توان کار کردن ندارند و هیچ بیمه ای هم ندارند ودر دوره کهولت به فکر مشکلات و بیماریهای انها باشند تا بتوانند بطور مجانی مورد معالجه قرار بگیرند البته به صورت کاملا محترمانه نه به عنوان یک فرد فقیر
پاسخ ها
آفرین
این کارفرماها فکر می کنن روی دستمزد کارگران چک و چونه بزنن و حقشون رو بخورن دودش به چشم کی می ره اصلا نگران نباشن به چشم کارفرما میره کارگر از کار کردنش می زنه و اون طور که باید کار کنن کار نمی کنن و دلسوزی نمی کنه
خدایا خودت به داد جامعه کارگرها برس ،انگار نمیخواد این گره برای کارگرها باز بشه ،چرا ،نمیدونم همه دستگاها حقوقا رو حداقل دو تومن رسوندن،کارگرا 920 تومن،چراا.
دیگه حالم ا ز جلسه هاتون بهم می خوره
این جلسات بی فایدست اخر هر سال شروع میشه واقعا دیگه هیچکی هیچ اعتمادی نداره .یکی واقعا به داد کارگران برسه بخدا همه زندگیها مون داره از هم میپاشه با این حقوق.به کجای زندگیمون باید بزنیم کسی از دلمون خبر نداره ....