چرا در آب سنگین اراک، «بتن» ریختند؟
نماینده دوره نهم مجلس گفت: متخصصین و دانشمندان ایرانی رآکتوری را در اراک راه انداختند که سالانه ۹ کیلو پلوتونیوم از آن استخراج میشد.
در ابتدای این مراسم حجتالاسلام سیدمحمود نبویان با بیان اینکه در سیاست خارجی تقسیمات گوناگونی وجود دارد که سیاست دینی و سیاست لیبرال دو نوع از سیاستهای موجود میباشد، گفت: این دو دیپلماسی به کمک هم توافقاتی را انجام دادند که برجام یکی از توافقات مورد نظر بود.
وی افزود: دیپلماتهای ما حتی ادعا کردند که حاج قاسم سلیمانی را هم تحویل میدهند که امروز مدارکی از این واقعیت موجود است. قرآن کریم هم محبت و دوستی با استکبار و آمریکا را نفی میکند و هرکسی که دوست دارد با آمریکا رابطه برقرار کند خودش آمریکایی است چرا که دشمن اصلی ما آمریکاست که از سران کفر است.
نماینده دوره نهم مجلس تصریح کرد: در نطنز ۱۶ هزار سانتریفیوژ نسل یک داشتیم که بعد از برجام به ۵ هزار کاهش یافته است یا دانشجوهای رشته هستهای که قرار بود در فوردو دانش هستهای یاد بگیرند که بساط آن هم برچیده شد.
نبویان با طرح سوالی که چرا اصرار داشتند اراک را بتن بریزند، ادامه داد: متخصصین و دانشمندان ایرانی رآکتوری را در اراک راه انداختند که سالانه ۹ کیلو پلوتونیوم از آن استخراج میشد.
او خاطرنشان کرد: در نیروگاه بوشهر هم از پسماندهای به وجود آمده پلوتونیوم استخراج میشد که اسرائیل آن را برای خود زنگ خطر میدانست و بند ۱۷ ضمیمه اول برجام ایران را متعهد کرده همه سوختهای مصرف شده تمامی رآکتورهای قدرت و تحقیقاتی در زمان حال و آینده را به خارج بفرستند. هم چنین تا ابد ایران بازفرآوری هم نیاز ندارد و دانش بازفرآوری هم نباید داشته باشد.
نبویان گفت: مقام معظم رهبری هم چندین بار فرمودند در برجام گام به گام جلو بروید اما مسئولان ما کل تعهدات را انجام دادند و به آمریکا اعتماد کردند.
او افزود: حتی در همین برجام صراحتاً اعلام شده است که تنها ۲۵ درصد تحریم ها برداشته خواهد شد و برجام قرار است که رابطه بانکی و فروش نفت را تسهیل کند که آن هم اتفاق نیفتاده است چرا که ۲ سال است بعد از برجام پولهای ما در اروپا بلوکه میشود و بابت نگهداری از آن باید پول هم بدهیم.
نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی تحریمهای کاتسا را اوج فشار به کشور دانست و افزود: در کاتسا آمده است که اگر بانکی در هرجای دنیا با ایران رابطه داشت خود بانک هم به لیست تحریمها اضافه میشود.
نظر کاربران
نمیدونیم والله قسم ابوالفضل باور کنیم یا دم خروس ، اگر چیزی که میگید واقعیه چرا با دیپلماتهای ما برخورد قانونی نمیشه چرا مجلس سرپوش میزاره .
نمیدونیم والله قسم ابوالفضل باور کنیم یا دم خروس ، اگر چیزی که میگید واقعیه چرا با دیپلماتهای ما برخورد قانونی نمیشه چرا مجلس سرپوش میزاره .
برایاینبتنریختیمکهزودباوریموقدرنعمترانمیدانیم
سیاستوباخالهبازیاشتباهگرفتیمOk
جای تعجب دارد که یک دوره نماینده بودی و اطلاعات کافی ندارید ودارید به دولت توهین می کند هر کاری کنید در دل مردم جا نداریند
کاش اب شرب اراک رو هم بتن میریختن دستگاه بزنی بالای۶۰۰سختی داره اب سد کمال صالح رو هم که برای شرب ما نمیدن انقدر ۲۰لیتری بردیم اب خریدیم سندر برکمون کج شد الان دیگه کلا
یه ور یه ور راه میریم دستگاه هم جواب نمیده چون سر دو ماه انگار دستگاه رو از تو چاه موال در اوردن بعد هم اگه دستگاه بزنید کلا نیترتت نشون میده نیترات که میدونید چیه خلاصه انصافا غیر قابل اشامیدنه چند سال توکف بودیم سد کمال صالح رو بسازن اما حالا نمیدونم چرا فقط بافت قدیم اراک رو با هاش پوشش میدن در صورتی که نه تنها اراک بلکه شهر های همجوار رو نیز قابلیت ابدهی داره بابا معدمون عین کف کتری روحی شده بسه دیگه یه کار مثبت انجام بدید از این اب سد کمال صالح به ما هم بدید بخوریم ببینیم چجوریه جان شما برامون حکم اب زمزم داره ما همچنان دعا میکنیم
س امریکا کدخدای دنیاست گردنش کلفته هردستوری بده اجرا میشه اگه زورشون میرسید میخواستن بتن نریزن.
برای اینکه ما در اینده کمبود بتون داریم .وبهترین جا برای نگهداری بتون اب سنگین اراک است . واقعا فکر بکری کردن ....
چونکه دیگر نانمان داشت تمام می شد آب می خواستیم برای چی؟
چونکه همه وضع مان خوب بشه.. که داره میشه