«هيس دخترها فرياد نميزنند» خریدار دارد
فيلم "هيس دخترها فرياد نميزنند" با فروش يك ميليارد و ۳۷۵ ميليون تومان پيشتاز جدول فروش فيلمها است.
با ۲۱ روز نمايش از اكران عيد فطر در سينماي تهران و شهرستان فيلمها رويه آرامي را در پيش گرفته كه در اين ميان فروش بالاي "هيس دخترها فرياد نميزنند" و فروش پايين فيلم "هيچ كجا، هيچ كس" به چشم ميخورد.
فيلم "هيس دخترها فرياد نميزنند" به كارگرداني "پوران درخشنده" با ۲۱ روز نمايش در تهران به فروش ۹۲۵ ميليون توماني و در شهرستان ۴۵۰ ميليون توماني رسيد.
همچنين فيلم "جاب جا" به كارگرداني "علي توكل نيا" در تهران فروش ۴۰۰ ميليون توماني را از آن خود كرد و بعد از آن نيز فروش ۳۲۰ ميليوني در تهران و ۸۰ ميليون توماني در شهرستان سهم فيلم "دهليز" به كارگرداني "بهروز شعيبي" بود.
همچنين فيلم "فرزند چهارم" به كارگرداني "وحيد موسائيان" در تهران ۵۶ ميليون تومان و در شهرستان ۱۶ ميليون تومان فروش داشت. سرانجام فيلم "هيچ كجا، هيچ كس" كه سعي در رقابت با فيلمهاي بالارتبه را دارد فروش ۱۵۲ ميليون توماني كسب كرد.
ارسال نظر