کشتی آرای خبر داد
تداوم کاهش قیمت سکه و طلا
رئیس اتحادیه کشوری فروشندگان طلا و جواهر اعلام کرد: کاهش نرخ ارز و افزایش عرضه سکه های بهار آزادی از خانه ها به بازار سبب شده است ، به رغم افزایش جهانی قیمت طلا شاهد کاهش نرخ ها در بازار داخلی باشیم.
محمد کشتی آرای در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: در حالی که قیمت جهانی طلا از دیروز ۷ دلار بیشتر شده و به ۱۳۷۲ دلار رسیده است ، قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با کاهش ۲۰ هزار تومانی امروز به یک میلیون و ۱۵ هزار تومان رسیده است.
وی افزود: قیمت نیم سکه نیز ۵۲۰ هزار تومان ، ربع سکه ۳۲۳ هزار تومان و سکه گرمی به ۲۲۰ هزار تومان بالغ شده است. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز حدود ۱۰۴ هزار تومان معامله می شود.
کشتی آرای پیش بینی کرد با افزایش عرضه سکه بهار آزادی که در خانه ها ذخیره شده است ، کاهش قیمت سکه ها ادامه دار باشد.
ارسال نظر