نامه یک مددکار اجتماعی به روحانی
آیا میدانید زنان سرپرست خانوار با چه مشکلاتی سر و کار دارند؟ آیا میدانید دختران و زنان بدون خانواده و رهاشده، جایی ندارند تا در آن با توجه به کرامات انسانیشان نگهداری شوند؟
آقای رئیسجمهور، حالا که بر صندلی ریاست نشستهاید چقدر از وضعیت اجتماعی حاکم بر کشور باخبر هستید؟ قطعا شما هم با من موافقید که مردم این سرزمین شایسته زندگی بهتری هستند. آیا میدانید برخی از جوانان برومند این سرزمین متاسفانه به مصرف موادمخدر صنعتی خانمانسوزی چون شیشه اعتیاد پیدا کردهاند؟ آیا میدانید زنان سرپرست خانوار با چه مشکلاتی سر و کار دارند؟ آیا میدانید دختران و زنان بدون خانواده و رهاشده، جایی ندارند تا در آن با توجه به کرامات انسانیشان نگهداری شوند؟
آیا میدانید با این روند بیکاری، پسران جوان تمایلی به تشکیل خانواده ندارند و بخشی از آنها که ازدواج میکنند برای پایداری زندگیشان با مشکلاتی مواجهند؟ آیا میدانید مردان لایق و جسور این سرزمین از شرم ناکافی بودن درآمد تا پاسی از شب کار میکنند و ارتباطشان با زن و فرزندانشان با خستگی تعریف میشود؟ آیا میدانید جای واحدهای مهم آموزش مهارتهای بهتر زیستن در مدارس و دانشگاهها خالی است؟ آیا میدانید مردم با همان امیدواری که به شما رای دادهاند، میخواهند امیدوارتر بمانند؟ آیا میدانید جامعه بهطور طبیعی دارای انتظاراتی است که نباید به توقع تبدیل شوند؟
آیا میدانید کشوری را میتوان مرفه نامید که یکی از معیارهای رفاه آن درجه شادبودن مردمش است؟ آیا میدانید با اینکه برخی سیاسیون بعضی اوقات فراموش میکنند چه وعدههایی دادهاند، مردم مرتبا وعدههایشان را بازخوانی میکنند. آیا میدانید سلامت در تمامی ابعادش فکری نو میتراود و تراوش اندیشه از انسانی سالم، جامعه سالم را میسازد و جامعه سالم کارشما را کمتر میکند چراکه خود راهش را پیدا میکند و به مقصد مطلوب میرسد؟ آیا میدانید که مددکاران اجتماعی هرگز به انسانی نمیگویند راه تو کدام است، زیرا معتقدند همه مردم توانمندند و فقط باید خودشان را یافته و جدی بگیرند؟ آیا میدانید مردم در تمنای رسیدن به عشق، صداقت، تفکر سالم، جامعه سالم و همان اعتدال و تدبیر و امید که بهعنوان یک مددکار اجتماعی به آنها معتقدم، شما را برگزیدند؟ آیا میدانید اگر بذر امید را نه در کلام که در عمل به جامعه بپاشید، چیزی درو نمیکنید جز همکاری و فداکاری؟
فراموش نکنیم نسل امروز فرزندان شجاع و برومند پایمردان جبهههای دیروزند. آیا میدانید واژه آسیب اجتماعی نقل محفلهاست؟ پس وجود دارد، بیاییم کتمانش نکنیم. آیا میدانید مهاجرتهای اجباری برخی هممیهنانمان و خروج مغزها چه پیامدهایی دارد؟ آیا میدانید فاصله طبقاتی پیشرونده و دریافت احساس ناخوشایند تبعیض و محرومیت از برخی از اساسیترین نیازها، روان انسان را به هم میریزد و لطمات بعضا جبرانناپذیری برای جامعه دارد؟
میدانید که نفس انسانی با احترام به خود و دیگری و حفظ کرامتهای والای انسانی گره خورده است؛ خاطره بیاحترامی دیروز و عدم جبران امروز، فردایی پر از خشم میسازد. حتما میدانید. به امید آینده بهتر.
نظر کاربران
آفرین بر شجاعت این مددکار وظیفه شناس و متعهد "خاطره بیاحترامی دیروز و عدم جبران امروز، فردایی پر از خشم میسازد، رفتارها هر روز در محیط کار، خیابون و ... کاملاً قابل مشهوده ... گاهی آدم فکر می کنه مردم دچار یک بیماری روانی شدند که دلایل زیادی پشت این قضیه موجود هست.
با سلام خانم مددکار خیلی خوب گفتید دست شما درد نکنه من هم همیشه به عنوان یک انسان از اعتیاد و مواد مخدر هراس و نگرانی دارم به امید آینده ای بهتر برای شما و برای همه مردم ایران...
واقعا یک حقیقته بزرگه . جونها نمی تونن ازدواج کنن و روی آوردن به روابط پنهان . بقول نیما : آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد وخندانید یک نفر در آب دارد میسپارد جان !!!!!!!!!!!!!!
باسلام.دوست گرامي تمامي مسايل اخلاقي و اجتماعي را بسيار كامل بيان كرديدو حرف دل مارا گفتيد.به ا ميد آن كه دولت جديد بتواند به گفته هايش عمل كند و به اميد روزي كه اخلاقيات مجددا در جامعه حاكم گرددوكرامت انساني به تك تك افراد جامعه برگرددو تمامي مشكلات جوانان درهمه ابعاد برطرف گردد و دوباره شاهد برگشت اميد به زندگي در بين آنان باشيم.آمين
خدا کنه دولت جدید بتواند کاری در جهت بهبود وضعیت مردم انجام دهد...امیدوارم
با سلام ممنون ازین خواهر گرامی امیداوارم عزیزان سیاست مدار خودشونو وقفه مردم وشعارهایی که دادن نمایند نه میزو صندلیهایشانو...چشم امید داریم حداقل پاره ی از مشکلات بخصوص مشکلات جوانان را حل نمایند جامعه ی که جوان سالم وشاداب نداشته باشد محکوم به فنا وشکست است.
احسنت