تب رشد بورس کاهش یافت
در دومین روز معاملات بورس تهران در این هفته روند رشد قیمت سهمها نسبت به روز گذشته کاهش یافت و شاخص کل با ۱۸۶ واحد رشد از میانه کانال ۹۰ هزار واحدی بالا رفت.
خبرگزاری ایسنا: در دومین روز معاملات بورس تهران در این هفته روند رشد قیمت سهمها نسبت به روز گذشته کاهش یافت و شاخص کل با ۱۸۶ واحد رشد از میانه کانال ۹۰ هزار واحدی بالا رفت.
امروز (یکشنبه) شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادر تهران ۱۸۶ واحد رشد کرد و به رقم ۹۰ هزار و ۶۵۵ واحدی رسید. همچنین شاخص کل هم وزن با ۲۳ واحد کاهش تا عدد ۱۷ هزار و ۶۳۲ پایین آمد. شاخص آزاد شناور نیز ۲۹۵ واحد بالا رفت و تا رقم ۹۷ هزار و ۹۹۱ رشد کرد. علاوه بر این شاخص بازار اول و بازار دوم ۱۴۶ و ۳۱۸ واحد افزایش یافتند.
در دادوستدهای امروز نمادهای معاملاتی ملی صنایع مس ایران، توسعه معادن و فلزات و سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین هر یک به ترتیب با ۱۲۴، ۵۷ و ۴۶ واحد تاثیر، بیشترین نقش افزاینده را در دماسنج بازده سرمایه داشتند اما در طرف مقابل پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت تهران و گسترش نفت و گاز پارسیان هر یک به ترتیب با ۴۲، ۴۰ و ۳۸ واحد تاثیر کاهنده سعی کردند شاخص را به سمت پایین هدایت کنند.
در گروه فلزات اساسی که روز گذشته شاهد رشد یک دست سهمها در قیمت پایانی بود امروز روند کاهشی را در تعدادی از سهمها تجربه کرد و دو سهم آلومینیوم ایران، ملی صنایع مس ایران و شرکت آهن و فولاد ارفع شاهد رشد بیش از چهار درصدی بودند. مابقی سهمها عمدتا کمتر از یک درصد در قیمت پایانی نوسان به سمت بالا یا پایین داشتند.
در گروه فراوردههای نفتی کوک و سوخت هستهای نیز روند قیمت سهمها عمدتا کاهشی بود. در این گروه بیش از ۳۰ میلیون سهم به ارزش حدود ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان مورد دادوستد قرار گرفت.
در گروه استخراج کالاهای فلزی نیز به جز معدود سهمهایی روند قیمتی در سایر سهمها کاهشی بود. همچنین خودروییها نیز شاهد افت قیمت سهامشان در حدود نیمی از نمادها بودند.
ارزش معاملات بورس تهران امروز به رقم ۲۹۸ میلیارد و ۹۲۸ میلیون تومان رسید که این رقم ناشی از دسترس شدن یک میلیارد و ۴۲۲ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۷۰ هزار و ۸۳۷ نوبت دادوستد بود.
اما آیفکس نیز امروز ۱۲.۲ واحد افت کرد و به رقم ۱۰۱۸.۹ رسید. ارزش معاملات فرابورس ایران نیز به رقم ۱۵۸ میلیارد تومان بالغ شد که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۲۷۰ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله در ۳۹ هزار و ۷۵۸ نوبت دادوستد بود. از جمله نمادهای تاثیرگذار بر آیفکس میتوان به پتروشیمی مارون، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه و پتروشیمی زاگرس اشاره کرد.
ارسال نظر