۶۳۳۵۳۸
۲ نظر
۵۰۱۷
۲ نظر
۵۰۱۷
پ

۷ ایرانی در جمع دانشمندان برتر جهان

موسسه کلاریویت آنالیتیکس هر سال بیش از سه‌هزار پژوهشگر را از سراسر جهان در ۲۱ حوزه موضوعی به ‌عنوان پژوهشگر پراستناد شناسایی و نام آن‌ها را منتشر می‌کند و در آخرین شناسایی، هفت دانشمند ایرانی از تاثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری الیسنا: موسسه کلاریویت آنالیتیکس هر سال بیش از سه‌هزار پژوهشگر را از سراسر جهان در ۲۱ حوزه موضوعی به ‌عنوان پژوهشگر پراستناد شناسایی و نام آن‌ها را منتشر می‌کند و در آخرین شناسایی، هفت دانشمند ایرانی از تاثیرگذارترین دانشمندان در پیشرفت علوم قرار گرفته‌اند.

برای شناسایی پژوهشگران پراستناد، ۱۳۴ هزار و ۸۳۲ مقاله پراستناد در نشریه‌های نمایه شده "وب ‌آو ساینس" در حوزه علوم و علوم اجتماعی در ۱۱ سال گذشته (از ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵) پیمایش شده‌اند.

مقاله‌های پراستناد آن‌هایی هستند که بیشترین استناد را در حوزه‌های موضوعی خود می‌گیرند و در یک درصد نخست جای دارند و در پایگاه "شاخص‌های اساسی علم" (آی. اس. آی.) فهرست می‌شوند.

همچنین پژوهشگرانی که مقاله پراستناد دارند، پژوهشگران تاثیرگذار به‌ شمار می‌روند و آن‌هایی که نامشان با فراوانی بیشتری می‌آید تاثیرگذارتر هستند. از این رو، پژوهشگران بر پایه شمار مقاله‌های پراستنادشان رتبه‌بندی و آن‌هایی که در رتبه‌های نخستین جای گرفته‌اند، به‌ عنوان پژوهشگر پراستناد معرفی می‌شوند.

در ویرایش پیشین فهرست پژوهشگران پراستناد، ۶ دانشمند ایرانی بودند، ولی در ویرایش ۲۰۱۷، هفت ایرانی در این فهرست جای گرفته‌اند.

نام پژوهشگران ایرانی پراستناد به همراه حوزه موضوعی، وابستگی سازمانی نخست و وابستگی سازمانی دوم به شرح زیر است:

"مهدی دهقان"، مهندسی، ریاضیات دانشگاه صنعتی امیرکبیر، "داود دومیری گنجی" مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، "مفید گرجی بندپی" مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، "محسن شیخ‌الاسلامی" مهندسی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، "علی کاوه" علوم رایانه، دانشگاه علم و صنعت ایران، "طاهر نیک‌نام" مهندسی، دانشگاه صنعتی شیراز و "شهرام رضاپور" ریاضیات، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان(تبریز).

فهرست پژوهشگران پراستناد سال ۲۰۱۷ نزدیک به ۳۴۰۰ پژوهشگر را دربر دارد که پیشگام تاثیرگذاری علمی در حوزه‌های موضوعی خود هستند.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با پشتیبانی دبیرخانه شورای‌ عالی عتف، با راه‌اندازی سامانه "نما" (جایگاه علم، فناوری، و نوآوری ایران در جهان) تلاش می‌کند نتایج نظام‌های گوناگون ارزیابی علم، فناوری و نوآوری را پایش کند و گزارش‌های کاربردی گوناگونی را در اختیار سیاست‌گذاران بگذارد. این سامانه در دسترس عموم است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دربدر

    پس چرا همه چیز از چین میآید؟

  • بدون نام

    حیف که این دانشمندان هیچ سودی برای ملت ایران ندارد وبرای مردم خودشان بی خاصیت هستند تنها سود انها برای اروپایی ها وامربکا میباشد وبرای خودشان که گه در رفاه واسایش زندگی کنند شاید اگر می خواستند برای مردم خودشان کار کنند وخدمت کنند رفاه واسایش کمتری داشتند انان در واقع رفاه واسایش خودشان را بر ملت ترجیح داداند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج