درخواست روسیه برای حل بحران روهینگیا
وزارت خارجه مسکو بر ضرورت حل فوری بحران مسلمانان روهینگیایی در میانمار تأکید کرد.
وزارت خارجه روسیه در این بیانیه بر ضرورت استفاده از همه فرصتهای موجود برای پیشبرد تلاشهای میانجیگرانه سازمان ملل و شرکت دادن دولت میانمار و نمایندگان همه اقشار مردم این کشور در یافتن حل این بحران پیچیده و قدیمی شد.
وزارت خارجه روسیه همچنین از جامعه جهانی خواست که راهحل سازندهای برای بحران مسلمانان روهینگیا پیدا کند.
کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنجشنبه پیشنویسی را تصویب کرد که در آن از دولت میانمار خواسته شده به عملیات نظامی در ایالت راخین که مسلمانان روهینگیایی در آنجا زندگی میکنند، پایان داده و اجازه کمکرسانی به ساکنان این منطقه را بدهد.
بر اساس آمارهای سازمان ملل از ۲۵ آگوست گذشته (۳ شهریور) تاکنون بیش از ۶۱۷ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از اقدامات سرکوبگرایانه و خشونتآمیز نیروهای امنیتی میانمار به بنگلادش فرار کردهاند.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل سپتامبر گذشته، اوضاع در استان راخین را پاکسازی قومی ارزیابی و توصیف کرد.
نظر کاربران
باور نکنین ... اینها همشون نابودی مسلمانان آرزوشونه