۶۲۵۲۴۱
۷ نظر
۵۰۱۸
۷ نظر
۵۰۱۸
پ

قانون انتخابات برای اقلیت‌های دینی تغییر می‌کند

نماینده شهریار از تغییر قانون نحوه شرکت اقلیت‌های دینی در انتخابات خبر داد.

خبرگزاری تسنیم: نماینده شهریار از تغییر قانون نحوه شرکت اقلیت‌های دینی در انتخابات خبر داد.
محمد محمودی شاه‌نشین عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کارگروهی در این کمیسیون به دستور علی لاریجانی رئیس قوه مقننه برای اصلاح تبصره ۱ ماده ۲۶ قانون انتخابات خبر داد و گفت: قرار است این تبصره شفاف‌ سازی شود.

وی تصریح کرد: این کارگروه این بند از قانون انتخابات را به گونه‌ای اصلاح خواهد کرد که هم نظر شورای نگهبان و هم اقلیت‌های دینی تامین شود.

نماینده مردم شهریار و شهرقدس در مجلس با بیان اینکه نتیجه جمع‌بندی کارگروه تشکیل شده در قالب یک طرح به مجلس ارائه می‌شود، افزود: در این طرح اقلیت‌های دینی مکلف خواهند شد در هر انتخاباتی که شرکت می کنند تنها به کاندیدای خود رای بدهند.

در ماده ۲۶ قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور شرایط انتخاب‌شوندگان هنگام ثبت نام را به شرح زیر آورده است: تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، حداقل سن ۲۵ سال تمام، سکونت حداقل یک سال متصل به زمان اخذ رأی در محل، اعتقاد و التزام عملی به اسلام و ولایت مطلقه فقیه، ابراز وفاداری به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دارا بودن سواد خواندن و نوشتن به اندازه کافی

همچنین در ‌تبصره ۱ این ماده ذکر شده است: اقلیت‌های دینی شناخته شده در قانون اساسی به جای اسلام باید به اصول دین خود اعتقاد و التزام عملی داشته باشند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این ره که شما میروید به ترکستان است .

  • جوان قدیم

    خدا بیامرزه اموات شما را. مرحوم پدرم سواد خوندن ونوشتن نداشت ولی خواسته های مشتری هاشو با خط خودش طوری که فقط خودش میتونست بخونه می‌نوشت کارشو درست و حسابی تحویل مشتری میداد مشتریهم راضی. پدرم تریاکی بود. گاهی هم دمی به خمره میزد وقتی نجسی میخورد دیر میومد خونه وقتی ازش میپرسیدیم کجا تاحالا میگفت پیاده اومدم چون معتقد بود اگه سوار تاکسی یا اتوبوس بشه مردم رو ناراحت میکنه. آدمیت نه به سواد نه به لباس خداوند آدم هارو بیامرزه. امین

  • بدون نام

    این یعنی چی؟
    یعنی محدود کردن انتخاب اقلیت ها شاید اصلا دوست نداشته باشن به نماینده خودشون رای بدن

  • علیرضا احمدیان

    کار خیلی اشتباهیه ، اقلیت ها هم جزو این جامعه هستند و در معرض امکانات و مشکلات این جامعه
    نماینده بودن چه ربطی به دین داره؟ مثلا طرف میخواد در مورد آسفالت خیابون نظر بده ، چون اقلیت هست در نظرش فرقی داره؟!. ....

  • بدون نام

    اقلیت های دینی برادران وطنی هستند.درزمان جنگ تحمیلی درکنارهم دریک سنگر بادشمن جنگیدیم خونمان وزخممان برای یک وطن بود واصلا اقلیتهای دینی به نظام مقدس جمهوری اسلامی رای دادند.حال ایران برای آنان هم است چه اشکال دارد آنان نیز برای سربلندی وساختن ایرانی آباد تلاش کنند.مااز آنان بسیار سپاسگذاریم همچنان درجنگ به مام وطن کمک کردن الان هم کمک کنند ما ازنماینگان عزیزیان میخواهیم ازاصل مغفول مانده قانون اساسی را اصلاح کنند.الان بسیاری ازایرانیان دردولت های اروپایی وغربی دارای سمتهای سیاسی ودیپلماتیک هستند.مگر ما ازاوناکمتریم.

  • بدون نام

    این چه کاریه؟

  • بدون نام

    اقای لاریجانی لطف کنید قانون سرقت ازاد را با تبصره ای به سرقت ممنوع تبدیل کنید با اشد مجازات و کتک شدید
    خدا خیرت بده خونه های مردم رو مرتب دارند میدزدند و مبرند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج