۶۲۳۸
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

ارسال کتاب های یک مرجع تقلید به اوباما

کتاب های ارسال شده در موضوعات مختلف اسلامی از جمله عقاید اسلامی، تاریخ، سیره اهل بیت (علیهم السلام) و غیره بوده است.

یکی از وکلای آیت الله سید "صادق شیرازی" از مراجع تقلید قم، در ایالات متحده آمریکا با ارسال تعدادی از کتاب های این مرجع برای "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا، او را به شیعه شدن و گرویدن به مذهب اهل بیت (علیهم السلام) دعوت کرد.

وکیل آیت الله شیرازی چندی پیش تعدادی از کتاب های این مرجع تقلید را به همراه نامه ای برای اوباما ارسال کرد. اين وکیل در نامه خود به رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا او را به شیعه شدن دعوت کرده بود.

کتاب های ارسال شده در موضوعات مختلف اسلامی از جمله عقاید اسلامی، تاریخ، سیره اهل بیت (علیهم السلام) و غیره بوده است.

منبع: تابناک

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج