تردید مجلس برای رای اعتماد به غلامی
اعضای فراکسیون امید با بیان اینکه انتظار میرفت رییس جمهور از بین گزینههای اثبات شده یکی را به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی کند، تاکید کردند که همچنان شناخت کافی و لازم را نسبت به منصور غلامی، وزیر پیشنهادی علوم پبدا نکردهاند و منتظرند تا با تشکیل جلسات آتی با حضور او، امروز به نتیجه فراکسیونی برسند.
رویداد ۲۴: اعضای فراکسیون امید با بیان اینکه انتظار میرفت رییس جمهور از بین گزینههای اثبات شده یکی را به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی کند، تاکید کردند که همچنان شناخت کافی و لازم را نسبت به منصور غلامی، وزیر پیشنهادی علوم پبدا نکردهاند و منتظرند تا با تشکیل جلسات آتی با حضور او، امروز به نتیجه فراکسیونی برسند.
فردا روز سرنوشتسازی برای جامعه بزرگ دانشگاهی است زیرا نمایندگان مردم در این روز تصمیم خواهند گرفت که پس از هفتهها بلاتکلیفی وزارت علوم به منصور غلامی، وزیر پیشنهادی رییس جمهور رای اعتماد دهند یا خیر؟
در هفتههای گذشته دانشجویان برخی دانشگاهها با تجمع علیه منصور غلامی خواستار مقاومت مجلس در برابر گزینه پیشنهادی رییس جمهور شدند.امروز هم در دانشگاههای تهران، شریف و خواجه نصیر الدین طوسی با برگزاری تجمع هایی تحت عنوان #دانشگاه_تنهاست نسبت به معرفی وزیر ناهمسو با دانشگاه اعتراض خواهند کرد.
از طرف دیگر و در روزهای گذشته، منصور غلامی تلاش بسیاری را به کار بسته تا با دفاع از عملکرد خود به عنوان رییس دانشگاه بوعلی همدان خود را فردی اصلاح طلب نشان دهد. در همین رابطه و در جهت ارزیابی کارنامه وزیر پیشنهادی علوم نظر چهار تن از نمایندگان فراکسیون امید را جویا شدیم.
مهدی شیخ، نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون امید در گفتوگو با به رویداد۲۴ در رابطه با اینکه آیا معرفی منصور غلامی، وزیر پیشنهادی علوم در جهت خواست رای ۲۴ میلیونی روحانی است یا خیر گفت: انتظار بود که آقای روحانی گزینهای را انتخاب می کردند که این چنین بلاتکلیف نمیبود. بنده هم تا این لحظه در رابطه با وزیر پیشنهادی علوم به نتیجهای نرسیدم که به ایشان رای دهم یا نه؟
وی افزود: منش دکتر غلامی که اصلاحطلبانه است و در آن تردیدی نیست ولی اینکه ایشان بتواند به عنوان وزیر علوم، مفید فایده باشد را نمیتوانم قضاوت کنم.
شیخ ادامه داد: برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی فقط مطالعه برنامههایش کافی نیست زیرا امکان دارد برنامههایش خوب باشد ولی اشکالات دیگری در نحوه مدیریتاش وجود داشته باشد.
این نماینده مردم تهران در ادامه فضای عمومی مجلس را برای رای اعتماد به غلامی مبهم ارزیابی کرد و گفت: اکثر نمایندگان هنوز تصمیم نهایی خود را برای دادن رای به دکتر غلامی نگرفتهاند و کمتر نمایندهای است که اکنون بگوید تصمیم قاطع خود را گرفتهام. از طرفی ما عضو فراکسیون امید هستیم و در حال بررسی موضوع هستیم و این امکان دارد که اعضا فراکسیونی رای ندهند و تصمیم در اختیار خودشان قرار گیرد.
محمد فیضی، نماینده اردبیل و دیگر عضو فراکسیون امید در گفتوگو با رویداد۲۴ در رابطه با اینکه مواضع منصور غلامی در گذشته نشان داده که تفکرش با دولت تدبیر و امید تطابق ندارد ولی اکنون گزینه رییس جمهور برای تصدی وزارت علوم است گفت: از نظر من وزارت علوم یکی از کلیدیترین وزارتخانههای کشور است. معمولا اندیشههای مختلف از سوی دانشگاه ها به جامعه سرازیر میشود.
او افزود: در رابطه با نظر خودم نسبت به ایشان باید بگویم که شناخت کافی و لازم را کسب نکردم. به هر حال با حضور دوستان دیگر دو، سه جلسه را برگزار کردیم و صحبتهای دکتر غلامی را هم شنیدیم و بنده یک شناخت مختصری پیدا کردهام و نیاز است که این شناخت در روزهای آینده بیشتر شود.
فیضی ادامه داد: از طرف دیگر نظر فراکسیون امید هم مهم است و اگر در فراکسیون به جمع بندی خاصی برسیم به آن عمل خواهیم کرد. شنبه (امروز) قرار است همه اعضای فراکسیون امید نظرات خود را اعلام کنند و در نهایت تصمیمگیری نهایی را انجام دهیم.
این نماینده مردم اردبیل تصریح کرد: نکتهای که برای من حائز اهمیت است این بود که در کلام دکتر غلامی شفافیت را دیدم و ایشان بر اصلاحطلب بودن خود تاکید داشتند.
فیضی در ادامه راجع به اینکه آیا روحانی برای معرفی منصور غلامی تحت فشار بوده یا نه؟ افزود: من بعید میدانم آقای روحانی زیر فشارهای مختلف افراد و دستگاههای دیگر به این گزینه رسیده است زیرا نامهای دیگر هم که مطرح بودند در همین حد و اندازه بودند ولی میتوانم بگویم آقای رییس جمهور میتوانست گزینه قویتری را به مجلس معرفی کند.
فرج الله رجبی، نماینده شیراز و عضو فراکسیون امید در گفتوگو با رویداد۲۴ در رابطه با صحبتهای چند روز پیش غلامرضا حیدری، نماینده تهران که گفته بود منصور غلامی گزینه بیست و یکم آقای روحانی برای تصدی وزارت علوم بود گفت: ما به طور جدی در حال بررسی موضوع هستیم ولی جا داشت که فردی که مورد قبول جناحهای مختلف است و مدیریت خود را ثابت کرده به مجلس معرفی میشد.
وی افزود: در حال حاضر دو مبحث برای ما خیلی مهم است. نخست عکس العمل نیروهای دانشجویی. ما به دکتر غلامی گفتهایم که باید این شبهه را برطرف کنند که چرا بسیاری از دانشجویان با شما مخالف هستند. دوم، ایشان مسئولیت ستادی نداشته است. وزیر پیشنهادی علوم در هیچ مقطعی حتی سمت مدیرکلی را هم در وزارتخانه نداشته و از ریاست یک دانشگاه درجه چندم به عنوان وزیر به مجلس معرفی شده است و حالا نیاز است که به ما ثابت کند که از شایستگی لازم برای تصدی این پست برخوردار است.
فرید موسوی نماینده تهران و عضو فراکسیون امید در پاسخ به سوال خبرنگار رویداد۲۴ درباره اینکه آیا انتخاب منصور غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم در جهت خواست رای ۲۴ میلیونی به حسن روحانی است گفت: تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که همچنان بررسیهای ما درباره ایشان ادامه دارد و هنوز فراکسیون امید برای تصمیمگیری نهایی در مورد آقای غلامی به نتیجه نرسیده است.
وی افزود: همانطور که عدهای از دانشجویان با حضور ایشان در راس وزارتخانه مخالف هستند عدهای از دانشجویان دیگر موافق حضور دکتر غلامی به عنوان وزیر هستند و ما نمیتوانیم به یکباره نسخهای را بدهیم و بگوییم همه دانشجویان با حضور دکتر غلامی در وزارتخانه مخالف هستند. امروز تصمیم فراکسیون امید راجع به این موضوع نهایی میشود و قطعا فراکسیونی عمل خواهیم کرد.
ارسال نظر