دارویی به اسم «بوتاکس» در ایران وجود ندارد
رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام دانشگاه تهران در همایش ملی پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالای سلامتمحور توصیه کرد: مبارزه با قاچاق اقدامی ملی و فرهنگی باشد.
خبرگزاری فارس: علیرضا فیروز در همایش ملی پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالای سلامتمحور که صبح که در سالن همایش موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برگزار شد، با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق کاری ملی و فرهنگی است، اظهار کرد: عوارض محصولات قاچاق مرتبط با سلامت پوست و مو باید مورد توجه عموم مردم قرار گیرد و تشریح شود.
وی با اعلام اینکه در حوزه دارو عوارض تا حدی قابل قبول است اما در حوزه مسائل آرایشی بهداشتی هیچ عارضهای قابلقبول نیست، افزود: پوست اولین سد دفاعی بدن است که موجب جلوگیری از تبخیر آب و دفع مواد زائد میشود.
رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام دانشگاه تهران بیان کرد: بوتاکس شایعترین دارو در حوزه آرایشی بهداشتی در سطح دنیا و پرمصرفترین روش درمان چینو چروک در جهان است.
وی با تأکید بر اینکه دارویی به اسم بوتاکس در ایران وجود ندارد چراکه این محصول تولید کشور آمریکا بوده و وارد کشور ایران نشده است، تصریح کرد: در ایران چهار محصول مورد تائید وزارت بهداشت در این بخش وجود دارد.
فیروز با اشاره به عوارض ناشی از محصولات قاچاق و بابیان اینکه محصولات متعدد قاچاق بهعناوینمختلف برای درمان چینو چروک در کشور وجود دارد به عوارض استفاده از ژلهای پرکننده و قاچاق اشاره کرد که گاه تا آخر عمر همراه فرد خواهد ماند.
رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام دانشگاه تهران در ادامه علائمی چون خارش، حساسیت پوستی، ایجاد و تشدید آکنه، ایجاد حساسیت به نور خورشید، خشک شدن و لک شدن پوست و لکههای ناشی از تغییر رنگ پوست را عوارض جانبی استفاده از مواد آرایشی قاچاق و تقلبی برشمرد.
ارسال نظر