۶۱۴۶۹۷
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

مستندسازان تجلیل شدند

اختتامیه فصل دوم جشنواره تلویزیونی مستند امروز برگزار شد و از امشب فصل سوم این جشنواره از تلویزیون آغاز می‌شود.

خبرگزاری تسنیم: اختتامیه فصل دوم جشنواره تلویزیونی مستند عصر امروز ۲۲ مهرماه با حضور جمعی از مدیران همچون سلیم غفوری مدیر شبکه مستند، محمد احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مستندسازان کشور در فرهنگسرای ابن‌سینا برگزار شد.

در این مراسم سلیم غفوری مدیر شبکه مستند در سخنانی گفت: اصلی‌ترین فضایی که به دیده شدن آثار مستند کمک می‌کند، تلویزیون است و جشنواره مستند با این هدف شکل گرفت که بعضی از آثاری که پیش از این دیده نشده بودند یا جایگاهی برای ارائه نداشتند، در این جشنواره به نمایش درآیند.

وی ادامه داد: جشنواره مستند ابتدا توانست تعامل خوبی با مستندسازان کشور برقرار کند و امیدوارم در فصول بعدی این جشنواره، این تعامل بهتر از گذشته ادامه یابد.

غفوری یادآور شد: مستندسازان سرمایه‌های کشور هستند و ما با کمک این مستندسازان توانستیم فضای بهتری را در جشنواره شکل دهیم. جشنواره مستند بنا دارد آینه واقعیت‌های جامعه باشد و حقایق را به تصویر بکشد. ما هم تلاش می‌کنیم تا در بیان واقعیت‌های جامعه، با موضوعات مختلف اجتماعی تا حدی به این هدف کمک کنیم.

در ادامه مهدی میرتیموری دبیر جشنواره تلویزیونی مستند پشت تریبون قرار گرفت و با اشاره به آماری از فصل دوم این جشنواره عنوان کرد: فصل دوم جشنواره تلویزیونی مستند با ۴۲ فیلم از ۱۷ تیرماه شروع شد و تا ۲۴ شهریور ماه ادامه داشت و در قالب ۳۰ برنامه روی آنتن شبکه مستند رفت.

وی با اشاره به آغاز سومین فصل از جشنواره تلویزیونی مستند تصریح کرد: فصل سوم جشنواره نیز از امشب شروع می‌شود که ۴۱ فیلم با یکدیگر وارد رقابت می‌شوند و این جشنواره تا ۲۹ آذرماه روی آنتن می‌رود.

میرتیموری ادامه داد: در طول ۶ ماهی که ما در خدمت مستندسازان کشور بودیم، حدود ۷۹۹ نفر در سامانه جشنواره ثبت‌نام و بیش از ۵۰۰ نفر آثارشان را ثبت کرده‌اند؛ اتفاق خود در این میان، تعاملی بود که بین مخاطبان مستند و فیلم‌های مستند به وجود آمد.

دبیر جشنواره تلویزیونی مستند با اشاره به استقبال مخاطبان توضیح داد: ما در فصل اول و دوم آثاری داشتیم که درباره معضلات اجتماعی بود و بعد از پخش آنها، مردم تماس می‌گرفتند و پیشنهاد ارائه کمک به سوژه‌های مستندها داشتند که ما آنها را به خود مستندسازان وصل می‌کردیم. اما جالب است که در این ۶ ماه هیچ مسئولی نه پیامک داد و نه زنگ زد و فکر می‌کنم مسئولان ما اصلاً تلویزیون نمی‌بینند و ما باید جشنواره‌ای برگزار کنیم تا مسئولان تلویزیون بتوانند از برخی معضلات اجتماعی اطلاع پیدا کنند.

محمدرضا اصلانی مستندسازی که در این جشنواره مورد تجلیل قرار گرفت نیز در سخنان کوتاهی گفت: فیلمسازی کاری پیشرو است و مستندسازان باید حرکتی پیشرو در جهان داشته باشند.

وی ادامه داد: سینمای مستند ما احتیاج دارد که واقعیت‌ها را نمایش دهد و همچنین آنها را تعمیق بخشد.

اصلانی اظهار کرد: سینمای مستندسازی ابعاد گوناگون و پیچیده جهان را آشکار می‌کند، جهان را چند بُعدی می‌کند و مثل حوزه‌های دیگر، آن را تنها در یک بُعد نمایش نمی‌دهد و این رسالت فیلمسازان مستند است.

این مستندساز پیشکسوت تصریح کرد: در این میان رسانه‌ها هم کمک می‌کنند تا پل ارتباطی بین جامعه جهانی و ابعاد پیچیده این واقعیت‌ها باشند.

وی در پایان بیان کرد: چنین جشنواره‌هایی باید در سطح جهانی برگزار شوند و من امیدوارم جشنواره تلویزیونی مستند نیز به صورت جهانی برگزار شود.

در این مراسم مستندسازان برگزیده تجلیل شدند که اسامی آنها به این شرح است:

در بخش مستند کوتاه: مسعود آستانداری برای مستند «سه پسر؛ دو دختر»، در بخش مستند نیمه بلند: حجت طاهری برای مستند «زندگی درخور موسی» و در بخش مستند بلند: بهروز نورانی‌پور برای مستند «A۱۵۷» برنده شدند.

بهروز نورانی‌پور هنگام دریافت جایزه عنوان کرد: من این چند روز در خبرها دیدم که عنوان شد دوران طلایی آثار نمایشی سیما فرا رسیده و اکثر کارگردانان مشغول به کار شده‌اند؛ امیدوارم این دوران طلایی برای مستندسازان هم رخ دهد و این اتفاق برای همه برآورده شود.

همچنین محسن شاهمرادی برای مستند «گرگینگی» در بخش کوتاه، فریدون قدیمی برای مستند «پرفسور سمیعی» در بخش بلند مردمی و میلاد خالقی‌منش برای مستند «این زمین خوردنی نیست» در بخش نیمه بلند مردمی برگزیده شدند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج