۶۰۵۹۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

آمار مرگ و میر مادران باردار و نوزادان کشور

میزان مرگ و میر مادران به علت عوارض بارداری و زایمان در هر ۱۰۰ هزار تولد زنده ۲۷ مرگ و میر بوده که این رقم در حال حاضر به ۲۰.۳ نفر رسیده است. همچنین میزان مرگ نوزادان، در هر هزار تولد زنده ۱۴.۴۶ نوزاد بوده که به ۱۰.۶۸ بهبود پیدا کرده است.

خبرگزاری مهر: میزان مرگ و میر مادران به علت عوارض بارداری و زایمان در هر ۱۰۰ هزار تولد زنده ۲۷ مرگ و میر بوده که این رقم در حال حاضر به ۲۰.۳ نفر رسیده است. همچنین میزان مرگ نوزادان، در هر هزار تولد زنده ۱۴.۴۶ نوزاد بوده که به ۱۰.۶۸ بهبود پیدا کرده است.

در گزارش ارائه شده از سوی حوزه های مختلف وزارت بهداشت، در خصوص فعالیتها و اقدامات ۸ سال گذشته در دولت های نهم و دهم آمده است که طي ۸ سال گذشته ۳۰۰۰ خانه بهداشت احداث شد كه برخي از آنها جايگزين شده است.

بنا بر این گزارش در طرح پزشکان خانواده روستایی ۱۳۵۰ پزشک کار می کردند که هم اکنون این رقم به ۵ هزار و ۷ پزشک رسیده است (۳.۷ برابر)، تعداد ماماهای پزشک خانواده روستایی ۲۰۰ نفر بوده اند که این رقم هم اکنون به ۴ هزار و ۶۸۲ ماما (۲۳.۴ برابر) افزایش یافته است.

این گزارش می افزاید: میزان مرگ و میر مادران به علت عوارض بارداری و زایمان در هر ۱۰۰ هزار تولد زنده ۲۷ مرگ و میر بوده که این رقم هم اکنون به ۲۰.۳ نفر رسیده است. همچنین میزان مرگ نوزادان (بر اساس زیج حیاتی سال ۸۸ و ۹۰) در هر هزار تولد زنده ۱۴.۴۶ نوزاد بوده که این میزان هم اکنون به ۱۰.۶۸ نوزاد بهبود پیدا کرده است.

همچنین در این گزارش میزان مرگ و میر کودکان زیر یک سال (بر اساس زیج حیاتی در سال ۸۸ و ۹۰) در هر هزار تولد ۲۰.۸۴ نفر اعلام شده که این رقم به ۱۵.۷۴ نفر رسیده است. میزان مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال (بر اساس زیج حیاتی سال ۸۸ و ۹۰) نیز در هر هزار تولد زنده ۲۶ نفر بوده که به ۱۹.۲۸ نفر بهبود یافته است.

بر پایه این گزارش دسترسی جمعیت شهری و روستایی به مراقبتهای اولیه بهداشتی از ۹۲ درصد در سال ۸۴ به ۹۸ درصد رسیده است، جمع آوری و دفع بهداشتی زباله در خانوارهای روستایی نیز از ۴۴.۹ درصد به ۷۸.۶۱ درصد و جمع آوری و دفع مطلوب فاضلاب بیمارستانی نیز از ۶۰.۷ درصد به ۷۳.۱ درصد افزایش یافته است.

این گزارش حاکیست جمعيت تحت پوشش برنامه بهداشت روان از ۳۰ میلیون نفر در سال ۸۴ به ۴۳.۵ میلیون نفر، پوشش برنامه بهداشت روان از ۴۰ درصد به ۶۰ درصد، پوشش برنامه غربالگري كم كاري مادرزادي تيروئيدي از ۱۱ درصد به ۹۷.۳ درصد (۸۶.۳ برابر) و مراکز گذری کاهش آسیب از ۱۲ به ۱۱۸ مرکز و تيمهاي كمك رسان سيار از ۲۰ به ۱۸۱ تیم افزایش یافه اند.

بنا بر این گزارش ادغام برنامه پيشگيري و درمان سوء مصرف مواد در نظام شبكه از ۳ شهرستان به ۱۱ شهرستان، مراكز درمان سوء مصرف مواد (دولتي) از ۲۷ به ۲۳۷ مرکز، پوشش درمان نگهدارنده با متادون (دولتي) از ۳۱ هزار و ۴۵۳ به ۳۴ هزار و ۲۸۹ نفر، پوشش درمان نگهدارنده با متادون (كل) از ۱۵۸ هزار و ۹۷۵ به ۴۱۶ هزار و ۸۹۲ نفر (۵۳.۴ برابر) و پوشش واکسیناسیون نیز از ۹۸ درصد به ۹۹ درصد ارتقا یافته است.

تعداد خانه های بهداشت کشور در سال ۸۴ بالغ بر ۱۶ هزار و ۹۴۰ خانه بوده است که این رقم به ۱۷ هزار و ۶۳۶ خانه بهداشت رسیده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج