۶۰۳۰۴
۴ نظر
۵۰۰۳
۴ نظر
۵۰۰۳
پ

سود چند صد میلیاردی کرم حلزون

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه طی بررسیهای انجام شده متوجه شدیم تولید و تبلیغ کرم حلزون متناسب با استانداردهای نظام سلامت نیست.

خبرگزاری مهر: رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت، رفع مشکل کمبود دارو را نیازمند همکاری دستگاههایی همچون بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و گفت: در حال حاضر ۶۳ قلم کمبود دارو در کشور وجود دارد که در صورت همکاری دستگا‌ههای مذکور ظرف مدت دو هفته آن را رفع خواهیم کرد.

دکتر عباس حاجی آخوندی در مورد تولید و توزیع کرم حلزون در کشور، افزود: متاسفانه براساس گزارشات به دست آمده، ساخت کرم حلزون در کشور بدون اخذ هرگونه مجوز از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بوده است.

وی ادامه داد: بدون‌شک شیوه علمی توزیع فرآورده‌های سلامت باید در مراکزی باشد که توزیع کننده بتواند راجع به فرآورده توضیح دهد در بازرسی‌های صورت گرفته متوجه شدیم که کرم حلزون، توسط پیک به مردم تحویل داده می‌شده و این درشرایطی است که اصلا حسابرسی اقتصادی و توضیحات فنی و علمی آن مشخص نیست.

ماجرای کرم حلزون

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه طی بررسیهای انجام شده متوجه شدیم تولید و تبلیغ کرم حلزون متناسب با استانداردهای نظام سلامت نیست، تصریح کرد: با دانشگاه علوم پزشکی البرز که نقش مهمی در تولید و تبلیغ این کرم داشته است برخورد لازم صورت گرفته، از طرفی نیز به این دانشگاه ماموریت داده شد برندهایی نظیر کرم حلزون را که ممکن است با اسامی مختلف در بازار وارد شوند را شناسایی کنند.

حاجی‌آخوندی یادآور شد: محصولاتی همچون کرم حلزون، یکسری فرآورده مشابه با برندهای مختلف است که افرادی که در بازار قاچاق فعالیت می‌کنند این محصول را با نامهای مختلف عرضه می‌کنند تا سود زیادی را به جیب زنند. وی تاکید کرد: فروش کرم حلزون در کشور در همین مدت کوتاه ۴۵۰ میلیارد تومان کسب درآمد کرده که نشان دهنده آن است که در تولید و عرضه این محصول هیچ حساب و کتاب فنی و اقتصادی و علمی وجود نداشته است.

رئیس سازمان غذا و دارو در مورد چگونگی نحوه دادن مجوز به تولید کرم حلزون، افزود: اصلا چنین مجوزی از سوی سازمان غذا و دارو به تولید محصول کرم حلزون داده نشده است، در حال حاضر در تلاش برای بررسی مجوز اولیه آن هستیم تا مشخص شود مجوز از سوی دانشگاه البرز بوده است یا خیر؟ چراکه دانشگاهها در فرآیند تولیدات غیردارویی می‌توانند مجوز دهند.

کمبود ۶۳ قلم دارو در کشور

حاجی‌آخوندی در مورد کمبود اقلام دارویی در کشور، تاکید کرد: در ابتدای سال جاری حدود ۳۰۰ قلم دارو در کشور کمبود داشت که در حال حاضر به حدود ۶۳ قلم دارو رسیده است. وی با بیان اینکه در تمام دنیا کمبود دارو دیده می‌شود، افزود: به طور حتم اگر گمرک، وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی با ما همکاری کند می‌توانیم این کمبود را ظرف مدت دو هفته برطرف کنیم. رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بانک مرکزی نباید در تامین ارز، وزارت بهداشت را دور بزند چراکه این اقدام باعث مشکلات دارویی و واردات دارو در کشور می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آرش

    هرکی خریده اسکل بوده

  • فاطمه

    حالا که تبلیغات این شرکت تموم شده و خیلی ها از اون استفاده کردند تازه یادتون افتاده مجوز نداره. فکر کنم سرتون مثل کبک زیر برف کرده بودید.

  • کاربر

    واقعن خیلی زود فهمیدین و جلوی متخلفین رو گرفتین
    واقعن کارتون عالی بود...
    آقای محترم
    طرف بیست و نه میلیارد داده تبلیغات کرده حداقت روزی یک ساعت تبلیغ داشته.
    تازه بعد شونصد ماه یادتون اومده محصول مجوز نداشته؟
    من واقعن از دقت نظر و سرعت عمل مسئولین تشکر کنم

  • علی

    خوش به حال آقای ضرغامی صدا وسیمای به اصطلاح ملی با در این صدا و سیما رو گل گرفت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج