محققان در پی کاوش ۱۲۰ هزار میلیارد مایل در فضا
گروهی از محققان قصد دارند تلکسوپی با ۱۶ آیینه ۵ متری در صحرای شیلی بسازند تا ۱۲۰ هزار میلیارد مایل در فضا را برای حیات جستجو کنند.
به نقل از دیلی میل، گروهی از محققان بین المللی قصد دارند تلسکوپی با قابلیت کاوش ۱۲۰ هزار میلیارد مایل در فضا بسازند. هدف اصلی این پروژه بررسی نشانه های حیات خارج از منظومه شمسی است.
این پروژه که ELF نام گرفته فضا را برای نشانه های شیمیایی احتمالی حیات در سیاره های دوردست بررسی می کند و حتی می تواند از اقیانوس ها و قاره های دور دست در سیاره های دیگر عکسبرداری کند.
نخستین هدف این تلسکوپ عجیب پس از ساخت، بررسی سیاره پروکسیما بی است که تصور می شود نشانه های حیات دارد. این سیاره در فاصله ۴.۲ سال نوری زمین قرار گرفته است.
عرض این تلسکوپ با ۱۶ آینه ۵ متری ، ۲۵ متر خواهدبود و در صحرای آتاکاما شیلی قرار می گیرد.
تلسکوپ مذکور می تواند از سیاره هایی که ۲۵ سال نوری با زمین فاصله دارند عکسبرداری کند. محققان با کمک این تلسکوپ می توانند سیارات و منظومه های دیگر و همچنین نشانه های مختلف حیات از جمله آب، اکسیژن، متان و اوزون را در فضا ردیابی کنند.
محققان تاکنون ۱۶ هزار دلار سرمایه برای ساخت تلسکوپ جمع آوری کرده اند و قصد دارند تا ماه اکتبر میزان آن را به ۳۵ هزار دلار برسانند.
نظر کاربران
سی و پنج هزار دلار چیه که بخوان جمع اوری کنن دیگه.نکنه میخوان کاردستی درست کنن؟
پاسخ ها
دقت کنیم که این رقم که بنظر ناچیز میاد در جایی که تحریم وجود ندارد و رقابت فشردهای برای ساخت و عرضه هرچه کاراتر و باکیفیتتر محصولات علمی و فنی وجود دارد رقم قابلیست .. تنها در کشور ماست که پول کالایی کاملا بیارزش و ناکارا بحساب میاید !!!