تکذیب استفاده از گوشت گربه در تولید سوسیس
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی انتشار شایعاتی درباره استفاده از گوشت گربه در تولید فرآوردههای گوشتی و تعطیلی ۱۸ واحد تولیدکننده در این صنعت را تکذیب کرد و گفت: چنین شایعاتی هر چند وقت یک بار منتشر میشود که هیچ پایه و اساسی ندارد، چرا که حتی در صورت امکان پذیر بودن، استفاده از گوشت گربه برای این صنعت صرفه اقتصادی ندارد.
خبرگزاری ایسنا: مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی انتشار شایعاتی درباره استفاده از گوشت گربه در تولید فرآوردههای گوشتی و تعطیلی ۱۸ واحد تولیدکننده در این صنعت را تکذیب کرد و گفت: چنین شایعاتی هر چند وقت یک بار منتشر میشود که هیچ پایه و اساسی ندارد، چرا که حتی در صورت امکان پذیر بودن، استفاده از گوشت گربه برای این صنعت صرفه اقتصادی ندارد.
سید محمد موسوی اظهار کرد: استفاده از گوشت گربه در تولید فرآوردههای گوشتی به کلی تکذیب میشود و همه این مسائل مطرح شده شایعه است، چرا که به غیر از ناظر اداره کل نظارت بر مواد غذایی، سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی، بازرسان اتحادیه نیز دائما از بازار نمونهبرداری و آزمایش میکنند.
وی افزود: تاکنون حتی یک مورد هم از این دست تخلفات نداشتهایم و امسال نیز هیچ واحد صنعتی تولیدکننده فرآوردههای گوشتی به دلیل تخلف تعطیل نشده است.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی با تاکید بر اینکه اگر تولیدکننده فرآوردههای گوشتی چنین تخلفی مرتکب شود، ضمن تعطیلی واحد صنعتی، مسئولانش را به دادگاه معرفی میکنیم تا به اشد مجازات برسند، تصریح کرد: چنین حقهبازیهایی که در فضای مجازی صورت میگیرد با هدف تشویش اذهان عمومی است و باید گفت که حتی در صورت امکان پذیر بودن انجام چنین تخلفی، استفاده از گوشت گربه از نظر اقتصادی صرفه ندارد و امکانپذیر نیست، چراکه حتی برای گرفتن آن باید یک واحد صنعتی هزینههای زیادی متحمل شود.
موسوی گفت: در این صنعت ۳۰۰ واحد تولیدکننده فرآوردههای گوشتی فعال هستند که به دلیل مشکلات اقتصادی و نداشتن نقدینگی، ۱۰۰ واحد از آن از سال ۱۳۹۰ به بعد تعطیل شدهاند و برخی از آنها نیز با یک سوم ظرفیت به تولید خود ادامه میدهند که البته در سال ۱۳۹۳ با افزایش تعرفه واردات گوشت به ۲۶ درصد فشار بیشتری به صنایع وارد شد.
وی اظهار کرد: هیچ تخلفی در سال جاری از سوی واحدهای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی صورت نگرفته و اگر چنین تخلفاتی صورت گیرد سازمان استاندارد نه تنها آن واحد را تعطیل خواهد کرد بلکه در رسانهها به صورت به عمومی و علنی اعلام خواهد کرد.
اخیرا شایعاتی مبنی بر "استفاده واحدهای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی از گوشت گربه و یافتن لاشههای این حیوان در ماشین حمل فرآوردههای گوشتی در استان تهران منتشر و اعلام شد که سازمان استاندارد در بررسیهای خود ۱۸ واحد تولیدکننده فرآورده های گوشتی را به همین دلیل تعطیل کرده است".
نظر کاربران
خمیر مرغ خودش دست کمی از گوشت گربه نداره
موقع مرغ خریدن ببینید چطوری همه اشغال های مرغ رو یکجا میریزند و چه کسی میاد و میخره اونها رو
سوسیس کالباس ها به شدت بوی ضخم میدهند .جوری که حتی با این همه سیر و ادویه هم مزه ی بدشان قابل تشخیص است.
اگر گوشت گربه نمی زنید پس گوشت چی میزنید که سوسیس کالباس ها اینقدر بد مزه هستند و پرشان غضروف است ؟؟
به روباهه گفتن شاهدت کیه ؟ گفت دمم
راست میگی؟
چرا چرت میگی الان واسه همه ثابت شده این به اصطلاح فرآورده های گوشتی چه جوری تولید میشه ، من 3 سال سوسیس و کالباس و ... نخوردم و نخواهم خورد
حالا گوشت گریه نباشه
گوشت خر که استفاده میکنن
پاسخ ها
خودمان باید اطلاع رسانی کنیم تا بنده خدا مردم نا آگاه هم مصرف نکنن .
به هیچ وجه استفاده نکنید
اگه دو روز رفتید یه یه کشور همسایه طعم سوسیس کالباسشو مقایسه کنید،
همبرگر خونگی بخورید خب
همچنین ساندویچ سالم خانگی را سرچ کنید،
در سایه منفعت طلبی های برخی تولید کننده ها یا عدم نظارت انقدر در قبال هرچیزی که به ما عرضه میکنند منفعل نباشیم
باسلام
چرا گوشت و مرغ وسوسیس وکالباس میخورید!؟ بجاش طبق معمول غصه و بدبختی ونداری بخورید انشالله همه چیز درست میشه..
بارشوه این کارخانه هاتعطیل نمیکنید وقتی توگوشتها کرم باشه پس سوسئس وغیره باید گوشت گربه وسگ باشه
چرا کارخانجات از مردم بصورت تور جهت بازدید دعوت نمی کنند