تولید بیش از ۱۰۰ هزار خودرو در مرداد ماه
صد هزار و ۵۶۵ دستگاه خودرو در مرداد امسال در کشور تولید شد که ۹۹ درصد از حجم تولید به خودروهای گروه سبک اختصاص داشت.
تعداد خودروهای تولیدی کشور در مرداد 96 تعداد صد هزار و 565 دستگاه بود که 99 درصد از حجم تولید به خودروهای گروه سبک و یک درصد دیگر به خودروهای گروه سنگین اختصاص داشت.
همچنین خودروهای تولیدی کشور در این ماه، شامل ۴۹ مدل خودرو درگروه سبک و شش مدل در گروه سنگین بود. از سوی دیگر از نظر کیفی ۱۲ خودرو در مردادماه سال جاری توانست درجه کیفی چهار ستاره را به کسب کند.
در گروه خودروهای سبک در بخش وانت و در کلاس قیمتی پایینتر از ۵۰۰ میلیون ریال، خودرو وانت تندراز محصولات ایران خودرو با کسب سه ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل در این بخش را به خود اختصاص داد.
در این کلاس قیمتی، وانت سایپا x51 ساخت شرکت بنرو توانست با کسب دو ستاره کیفی در جایگاه دوم قرار بگیرد.
وانتهای مزدا کارا ۲۰۰۰ تک کابین و دو کابین شرکت بهمن موتور، وانت نیسانهای تک سوز و دوگانه سوز زامیاد و وانت آریسان ایران خودرو دیزل در این کلاس قیمتی تنها یک ستاره کیفی به دست آوردند.
همچنین در گروه سواری و در کلاس قیمتی بالاتر از یک هزار میلیون ریال خودروهای نیو مزدا ۳ شرکت بهمن موتور و گرند ویتارای ایران خودرو خراسان و در کلاس قیمتی ۷۵۰ تا یک هزار میلیون ریال خودروهای هیوندا ۲۰i کرمان موتور و کیا سراتوی شرکت سایپا موفق به کسب چهار ستاره کیفی شدند.
در همین گروه و در کلاس قیمتی 500 تا 750 میلیون ریال خودرو هیوندا 10i کرمان موتور و در کلاس قیمتی 250 تا 500 میلیون ریال خودروهای رنو ساندرو شرکت پارس خودرو، تندر 90 اتوماتیک پلاس، تندر 90 اتوماتیک و پژو 207 اتوماتیک ایران خودرو و همچنین پارس تندر شرکت پارس خودرو با کسب چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل در این گروه را در این ماه به خود اختصاص دادند.
تمامی این خودروهای سواری بر اساس ارزشیابی تیرماه ۹۶ نیز توانسته بودند چهار ستاره کیفی را از آن خود کنند.
اما گروه سنگین شامل دو بخش مسافری و باری است که بر اساس گزارش ارزشیابی خودروهای ساخت داخل که ازجانب اداره کل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت ارایه شد، در بخش باری خودروهای کشنده ولوو ۵۰۰FH ساخت شرکت سایپا دیزل و کشنده اسکانیا ۴۱۰G ماموت دیزل با کسب چهار ستاره کیفی بالاترین کیفیت خودروهای تولیدی ساخت داخل در این بخش را به دست آوردند.
این دو خودرو کشنده نیز در ارزشابی قبلی که تیر 96 صورت پذیرفت چهار ستاره کسب کرده بودند.
همچنین در بخش مسافری تنها خودرو تولیدی اتوبوس بین شهر اسکانیا ۴۲۱۲ مارال بود. این اتوبوس که در شرکت عقاب افشان تولید میشود، رده کیفی دو ستاره را از آن خود کرد.
شایان ذکر است که بر اساس این گزارش سه محصول ایران خودرو در رده کیفی چهارستاره قرار گرفت و این شرکت از لحاظ تعداد محصولات با درجه کیفی بالا رتبه اول را کسب کرد.
از این نظر دو شرکت کرمان موتور و پارس خودرو هر کدام با دو محصول چهار ستاره در رتبه بعدی قرار گرفتند.
نظر کاربران
تولید نگو بگو مونتاژ زباله و آشغال و آفتابه و لگن و گاری و کالسکه یا ارابه های مرگ و کشتار و همدست داعش(سایپا و ایرانخودرو)
ستاره ها را حروم نکنیم حیفه بدیم به خودروهای ایرانی.