۵۹۸۸۴
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

قالیباف: به بداخلاقی‌ سیاسی توجه نمی‌کنیم

قالیباف گفت: یاد گرفتیم خیلی به حرف‌هایی که ریشه در این بداخلاقی‌های سیاسی و حسادت‌ها دارد توجه نکنیم. گوشمان به سمت خرد جمعی و متمرکز شدن بر عقلانیت برای خدمت به مردم است. وقتی برای رضایت خدا در خدمت خلق باشیم هیچگاه خسته نخواهیم شد.

خبرگزاری ایسنا: خط هشت سامانه اتوبوس‌های تندرو به طول ۷.۵ کیلومتر در محور بزرگراه بعثت همزمان با ورود ۱۶۱ دستگاه اتوبوس دوکابین جدید با ظرفیت جابجایی ۲۵۸ هزار مسافر در روز ، به بهره‌برداری رسید.

محمدباقر قالیباف شهردار تهران در این مراسم با اشاره به نخستین روزهای آغاز پروژه BRT‌ در شهر تهران ، گفت: در آغاز بحث پروژه BRT‌ تهران در جلسات تخصصی همه اجرای این پروژه را می‌پذیرفتند ولی روز بعد در روزنامه‌ها در مورد این موضوع بحث‌های دیگری مطرح و مخالفت‌هایی صورت می‌پذیرفت که موجب تعجب می‌شد و به نظر من این مخالفت‌ها ریشه در بداخلاقی‌ها و یا حسادت‌ها دارد و امروز کیفیت در ابعاد مختلف حوزه حمل و نقل عمومی نسبت به روزهای اول حضور من در شهرداری تهران مشهود است و آمارها کیفی سازی در این حوزه را نشان می‌دهند.

وی افزود: همین دوستان می‌گفتند پس از افتتاح خط چهار مترو خط BRT در این مسیر بیکار خواهد شد، در صورتی که بر اساس آمار این طور نبود ولی باز این دوستان مسئله را نمی‌پذیرفتند و با اعداد و رقم‌های اقتصادی برایشان ثابت کردیم اگر این خط تنها سه سال هم فعال باشد از لحاظ اقتصادی به صرفه است و امروز مشاهده می‌کنیم خط چهار مترو و BRT در این مسیر همچنان فعال و لازم هستند.

قالیباف با بیان اینکه وقتی اتوبان امام علی (ع) اجرایی نشده بود تنها یک حرف می‌زدند اما اکنون که انجام شده حرف‌های بسیاری گفته می‌شود که باز هم ریشه در بداخلاقی‌های سیاسی و حسادت‌ها دارد، گفت: یاد گرفتیم خیلی به حرف‌هایی که ریشه در این بداخلاقی‌های سیاسی و حسادت‌ها دارد توجه نکنیم. گوشمان به سمت خرد جمعی و متمرکز شدن بر عقلانیت برای خدمت به مردم است. وقتی برای رضایت خدا در خدمت خلق باشیم هیچگاه خسته نخواهیم شد.

قالیباف با اشاره به کمک نکردن دولت در سه سال گذشته برای نوسازی اتوبوس‌های پایتخت ، گفت: علی‌رغم این مشکلات ما مسئولیم و ارائه خدمت می‌کنیم.

وی ضمن ابراز امیدواری برای اضافه شدن مابقی اتوبوس‌های خریداری شده شهرداری به شهر تهران افزود: با رسیدن بخش دیگر اتوبوس‌ها حدود ۳۵۰ هزار نفر به ظرفیت ناوگان اتوبوسرانی تهران اضافه خواهد شد و تا آغاز مهر با محاسبه ظرفیت جا‌به‌جایی ۱۶۱ دستگاه اتوبوس امروز، حدود ۶۰۰ هزار نفر به ظرفیت ناوگان اتوبوسرانی تهران افزوده خواهد شد.

در ابتدای این مراسم که در آن محسن هاشمی - مدیرعامل سابق مترو تهران و یکی از پیشنهادات احتمالی برای شهرداری دوره آینده شهر تهران حضور داشت، سنندجی - مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گزارشی از عملکرد اتوبوسرانی تهران و روند نوسازی اتوبوس‌های شهر تهران و تکمیل ۱۰ خط BRT تا آغاز مهرماه ارائه کرد.

همچنین سنندجی به سامانه زمان‌بندی اتوبوس‌های شهر تهران اشاره کرد و گفت: امروز با ارسال پیامک به شماره ۲۰۰۰۱۱۱ می‌توان از زمان رسیدن اتوبوس‌ها به ایستگاه مطلع شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چییییییییی میگیییییییی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج