شایعه تغییر استانداران، حقیقت دارد؟
روزنامه جهان اقتصاد نوشت: با تعیین تکلیف شهرها و وزارت خانهها، حالا چشمها به دنبال استاندارهاست. در هر استان هر روز نامهای جمع می شود که از استاندار فعلی رضایت داریم و نامه ای دیگر که گزینههای جدید برای استانداری معرفی میکند.
با این حال شایعات میتواند رنگی از واقعیت داشته باشد. دولت با شرایط جدیدی رو به رو است و وعدههایی تازه به مردم داده است. وعدههایی که شاید از عهده استانداران سابق برنیاید.در روزهای گذشته نیز خبر آمد که در دولت کارگروهی با نظارت اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور، محمود واعظی ریس دفتر روحانی و رحمانی فضلی وزیر کشور دست اندرکار تغییر استانداران شده اند و براساس همین زمزمه ها، ۹ استان در اولویت تغییر قرار گرفتهاند.
جبارزاده اولین مسافر
کارگزاران سازندگی در انتخابات اخیر بدل به موثرترین جریان سیاسی ایران شد. از اسحاق جهانگیری که در انتخابات ریاست جمهوری ناجی روحانی شد تا شهرداران تهران و مشهد و کرج که از مدیران و یاران کرباسچی و مرعشی بودند. حالا حلقه یاران کارگزاران در حال تکمیل شدن است. روز گذشته علیاصغر احمدی از استعفای خود از معاونت سیاسی وزارت کشور خبر داد و گفت:احتمالا آقای جبارزاده جایگزین من شود.
اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی و از نیروهای شناخته شده کارگزاران سازندگی به شمار میرود.
از سویی دیگر بعضی کانال های تلگرامی نیز برای استانهای خود یا چهرههای سیاسی نزدیک به جریان خود به دنبال معرفی گزینه استانداری هستند. از جمله در شهرکرد که دیروز شایعه شد اسماعیل دوستی عضو شورای چهارم شهر تهران ؛ استاندار چهارمحال و بختیاری شد.
همچنین از استان فارس خبر میرسد در جلسه مجمع نمایندگان استان فارس اسماعیل تبادار با ۱۲ رای توانسته از دیگر گزینه های استانداری فارس پیشی بگیرد. در این جلسه ۱۳ نماینده استان فارس حاضر بودند که قبل از آغاز رای گیری یک نماینده از جلسه خارج شده و ۵ نماینده دیگر نیز غیبت داشتند.
انصاری لاری، تبادار، همتی و اطاعت از گزینه های اصلی استانداری فارس هستند که تبادار تا این لحظه بیشترین رای را به خود اختصاص داده است.
یکی از پایگاههای خبری نزدیک به اصلاح طلبان در استان مرکزی نیز در خبری نوشته است رضا آستانه از مدیران وزارت نفت، مسئول ستاد انتخابات حسن روحانی در استان مرکزی و عضو مجمع نمایندگان ادوار گزینه نزدیک به اعتدال گرایان ، سید احمد نبوی مدیرکل اسبق بازرسی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و علی حسنی نماینده مردم اراک در مجلس ششم و فرماندار اسبق اراک گزینه های جدی برای استانداری مرکزی هستند.
در آذربایجان غربی نیز نمایندگان اصولگرای استان به رهبری قاضیپور تمایل زیادی دارند که قربانعلی سعادت همچنان استاندار باقی بماند اما ظاهرا صحبتهایی برای حضور فریدون همتی در این استانداری شنیده میشود.
مصطفی سالاری شهردار بوشهر نیز این روزها به صورت جدی به عنوان گزینه استانداری گیلان مطرح شده است.
در استان خراسان جنوبی نیز که نتایج انتخابات حاکی از شکست سنگین جریان اصلاح طلب بود، شایعه تغییر پرویزی استاندار شنیده میشود اما احزاب اصلاحطلب استان تمایلی به تغیییر در استانداری ندارند و دوست دارند همچنان پرویزی در راس استانداری باقی بماند.
در دولت اول روحانی اکثر استانداران گرایش اعتدالی داشتند اما به مرور در بعضی استانها چهرههای شناخته شده اصلاحطلب جایگزین مدیران سابق شدند. وزیر کشور روحانی نیز به نمایندگان وعده داده است که برای انتخاب استانداران با آنها مشورت کند و به این ترتیب توانست رای بالایی در جلسه رای اعتماد کسب کند.
نظر کاربران
من نمیدونم این جبارزاده چرا اقای فضلی برای خودش معاون کرد. اصلا از کارایی و تخصص این فرد اگاهی داشت یا نه. به نظرم ضعیفترین استاندار بعد از انقلاب تبریز بود .