عقبگرد ۴۱۹ واحدی شاخص کل بورس
معاملهگران بورس تهران امروز بیشترین افت حجم معاملات سهام از آغاز سال جاری تاکنون را به نظاره نشستند، شاخص کل بورس تهران نیز با افت ۴۱۹ واحدی روبهرو شد.
خبرگزاری فارس: شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران (تدپیکس) در پایان معاملات امروز یکشنبه ۱۹ شهریور ماه ۹۶ با کاهش ۴۱۹ واحدی روی رقم ۸۳ هزار و ۲۵۵ واحد ایستاد.
شاخص کل هم وزن اما با کاهش ۶۱ واحدی عدد ۱۷ هزار و ۵۷۳ واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش ۶۴۰ واحدی به رقم ۹۱ هزار و ۷۳ واحد دست یافت.
شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش ۴۳۸ واحدی به رقم ۵۸ هزار و ۱۰۵ واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با کاهش ۱۲۹ واحدی عدد ۱۸۲ هزار و ۷۲۷ واحد را به نمایش گذاشت.
امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با کاهش۵ واحدی به رقم ۹۴۳ واحد رضایت داد.
براساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت های همراه اول با ۱۴واحد ، پتروشیمی جم با ۱۳ واحد و تاپیکو با ۷ واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.
در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت های ملی صنایع مس ایران با ۱۴۳ واحد ، فولاد مبارکه اصفهان با ۶۶ واحد و معدنی و صنعتی گلگهر با ۴۹ واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.
به گزارش فارس، ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی به بیش از ۱۴۳ میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از ۴۰۳ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۳۶ هزار و ۱۶ نوبت داد و ستد بود.
طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکتهای داروسازی سبحان انکولوژی، بیمه اتکایی امین، الحاوی، اوراق گواهی سپرده عام بانک رفاه کارگران، واحدهای صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه یکم آرمان آتی، اوراق مشارکت طرح قطار شهری شهرداری تبریز، اوراق اجازه صایتل، تهیه و تولید خاک نسوز استقلال آباده، سیمان لارستان، آتاویل تایر، پشمبافی طوس، ورزیران، جوش اکسیژن ایران، شیرین دارو، صنعتی و شیمیایی رنگین، مالیبل سایپا، پشمبافی افشار یزد، سرمایهگذاری فنی و مهندسی مشانیر و مهندسی فیروزا از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل، نماد معاملاتی شرکتهای گلتاش، پتروشیمی جم، صندوق سرمایهگذاری پشتوانه طلای لوتوس و اوراق اختیار فروش تبعی جمع متوقف شدند.
به گزارش فارس امروز در بازار۲ بورس تهران که به معاملات درون گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد، ۱۲ میلیون سهم سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی به ارزش بیش از ۱.۵ میلیارد تومان کد به کد شدد.
در معدنی و صنعتی گلگهر نیز ۵ میلیون سهم به ارزش بیش از یک میلیارد تومان به کدهای درونگروهی سهامدار عمده انتقال یافت.
همچنین ۴ میلیون سهم پتروشیمی خراسان به ارزش بیش از ۲ میلیارد تومان کد به کد شد.
در تابلوی الف بازار پایه فرابورس نیز اندکی بیش از یک میلیون سهم در نماد تولیدکنندگان بورس کالای ایران به ارزش کمتر از ۴۰۰ میلیون تومان به کدهای درونگروهی سهامدار عمده جابجا شد.
براساس این گزارش امروز بورس تهران در حالی کمعمقترین روز معاملاتی خود را پشت سر گذاشت که توقف روند افزایش قیمتها در بازارهای جهانی و در عین حال منتفی شدن حذف تعرفه واردات فولاد از سوی دولت باعث شد، تا معاملهگران بورس تهران امروز با خبرهای نه چندان خوشحالکننده به استقبال نخستین روز معاملاتی هفته بروند.
امروز در گروه فلزات اساسی و معدنیها نیز لیدر این گروه یعنی ملی صنایع مس ایران با انباشت عرضه معاملهگران اغلب حقیقی و صف فروش پایدار ۱۲ میلیون سهمی در حالی مواجه شد که خریداران حقوقی، اصلیترین خریداران این سهم در حداقل کف قیمتی این سهم در دامنه نوسان قیمتی امروز بودند.
در فولاد مبارکه نیز روند معاملات متعادل در ادامه نوسان نزولی قیمتها در حالی ادامه یافت که اغلب معاملهگران حقیقی در این سهم فروشنده بودند.
مشابه همین وضعیت نیز در گروه معدنیها و دوقلوهای سنگآهنی به وقوع پیوست، به طوری که علیرغم حجم معاملات پایین و متعادل، اما معاملهگران حقوقی، اصلیترین خریداران در این گروه در دامنه نزولی قیمتها بودند.
در فرابورس اما سهمهای کوچک نوسانی در بازار کساد امروز مورد توجه معاملهگران کوتاهمدت قرار گرفتند، به طوری که در گروه غذاییها، لبنیات کالبر، در گروه محصولات کاغذی، صنایع کاغذسازی کاوه و در گروه قندیها؛ قند ثابت خراسان و قند اصفهان لیدر گروههای مذکور بودند.
در فرابورس ایران امروز نماد معاملاتی «اوان» برای ۲۵ روز معاملاتی پیدرپی وارد بازدهی ۱۲۵ درصدی بر روی تابلوی معاملات فرابورس شد. این سهم در روز عرضه اولیه با سهمیه قطرهچکانی برای هر خریدار به قیمت ۳۴۷ تومان کشف قیمت شده بود.
به گزارش فارس، امروز بازار سهام بازاری کمعمق و به شدت بیرونق بود که در آستانه موعد تسویه معاملات اعتباری شرکتهای گارگزاری و بستن حسابها در پایان عملیات یک ساله منتهی به ۳۱ شهریور ماه اغلب این شرکتها با افت شدید حجم معاملات سهام و در عین حال اقبال به گروه قندیها و تکسهمهای کوچک نوسانی بود، بازاری که با توقف افزایش قیمتها در بازارهای جهانی این روزها چشم به سیاستهای بانک مرکزی در بازار ارز دوخته است.
ارسال نظر