۵۹۵۹۶
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

احمدی نژاد فردا به عراق می‌رود

معاون امور بین‌الملل رئیس‌جمهور گفت: رئیس‌جمهور فردا برای دیدار با رئیس‌جمهور عراق به این کشور سفر می‌کند.

خبرگزاری فارس: معاون امور بین‌الملل رئیس‌جمهور گفت: رئیس‌جمهور فردا برای دیدار با رئیس‌جمهور عراق به این کشور سفر می‌کند.

وی افزود: یک بعد این دیدار و سفر کارهای اقتصادی است و توسعه روابط دوجانبه در بعد اقتصادی است و امسال با تلاش هایی که صورت گرفت تراز اقتصادی ما با عراق بالا رفت.

سعیدلو گفت: ما اکنون ۱۳ میلیارد دلار با عراق تجارت داریم و در بخش صادرات گاز نیز به زودی ۲۵ میلیارد مترمکعب گاز به عراق صادر خواهیم کرد.

وی افزود: در بحث انتقال برق نیز ۱۳۰۰ مگاوات در سال به عراق برق صادر می کنیم.

وی گفت: کارهای زیربنایی زیادی در عراق انجام شده است و ایرانیان زیادی در‌آنجا حضور دارند و سرمایه گذاری می کنند.

معاون امور بین الملل رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که سفر رئیس جمهور چند روزه خواهد بود، گفت: سفر رئیس جمهور دو روزه یعنی فردا و پس فردا خواهد بود.

سعیدلو درباره اینکه آقای رئیس جمهور در مهلت باقی مانده از دوره دولت خود سفر خارجی دیگری خواهد داشت یا خیر، گفت: در این خصوص اطلاعی ندارم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حمیدرضا

    آرزو به دل موندیم با یه کشور درست حسابی رابطه ی درست و حسابی داشته باشیم
    جالبه کشوری که 8 سال ایران رو کوبیده و ما هنوز نتونستیم ازشون غرامت بگیریم حالا سرمایه گذاری هم میکنیم اونجا
    حمله عراق به کویت بعد از جنگ تحمیلی بود اما کویت تونست به طور کامل از عراق غرامت بگیره ،،، چرا ؟ چون کویت رابطه ش با کشورهای برش دار و صاحب منصب خوبه ،و جالبه هنوز کویت روابط عادی با بغداد نداره حتی رفت و آمد شهروندان عراقی به کویت به شدت سخته اما ما ...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج