اعلام برترینهای مسابقات ریاضی دانشجویان کشور
تیمهای برتر چهل و یکمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد معرفی شدند.
مجتبی قیراطی رئیس کمیته علمی این مسابقات گفت: ۳۹ تیم از دانشگاههای مختلف کشور در دو روز به ۱۲ سوال جبر، آنالیز و سوالات ابتکاری پاسخ دادند.
وی ادامه داد: در این مسابقات در نهایت تیم دانشگاه صنعتی شریف مقام نخست، تیم دانشگاه تهران مقام دوم و تیم دانشگاههای امیر کبیر و باهنر کرمان جایگاه سوم را کسب کردند.
قیراطی بیان کرد: تیم دانشگاه شهید بهشتی تهران مقام چهارم و تیم دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی تهران جایگاه پنجم این رقابتها را به دست آوردند.
وی تصریح کرد: در نتایج انفرادی سید ابوالفضل نجفیان، علیرضا شاولی کوه شور از دانشگاه صنعتی شریف و امیرحمزه خوشنام مقام اول مسابقات را کسب و مدالهای طلا را به گردن آویختند و دوازده نفر مدال نقره و ۲۲ نفر از سایر دانشگاهها مدال برنز این رقابتها را کسب کردند.
مهران عربی، معاون پژوهشی و فناوری اطلاعات دانشگاه شهرکرد در اختتامیه چهل و یکمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویان کشور اظهار کرد: علم ریاضی در حل و شناسایی مشکلات به کمک سایر علوم میآید و سابقه آن به مصر باستان باز میگردد.
معاون پژوهشی و فناوری اطلاعات دانشگاه شهرکرد افزود: علم ریاضی تنها برای شناسایی اعداد و رابطهها نیست بلکه هنر بهرهگیری از اعداد و رابطههای میان آنان است.
عربی تصریح کرد: دانشکده علوم ریاضی داننشگاه شهرکرد در سال ۹۰ از علوم پایه جدا شد و در حال حاضر با ۶۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در سه رشته اصلی ریاضی محض و کاربردی و علوم کامپیوتر با ۲۷ عضو هیات علمی دارای شاخصههای خاص فعالیت میکند.
عربی تاکید کرد: این دانشگاه دارای ۳۲۲ عضو هیات علمی و ۹ هزار دانشجو در ۱۶۵ رشته درمقاطع مختلف تحصیلی است و نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه یک به ۱۸ است.
وی با بیان اینکه دانشکده کشاورزی این دانشگاه در برترینهای کشاورزی ایران قرار گرفته است، اظهار کرد: تولیدات علمی این دانشگاه از ۱.۱۷ درصد به ۳.۷ درصد و افزایش سه برابری رسیده است که این مهم به همت اساتید حاصل شده است.
غفار رئیسی دبیر اجرایی مسابقات نیز خاطرنشان کرد: به رغم کمک دستگاههایی مانند شهرداری و شورای شهر، انتظار این بود که سایر نهادهای متولی حمایت لازم و کافی از این مسابقات در استان را داشته باشند.
نظر کاربران
صنعتی اصفهان چندم شد؟!
پس علوم و تحقیقات کجاست؟
ای مسئولین عزیز شمارو به خدا. یه کم بیشتر مواظب باشید واسطه های سودجو این نفرات اول و بقیه نابغه ای علمی این مسابقات والمپادهای مختلف علمی جهانی .که فلسفه اصلیش شناسائی نخبه های کشورهای مختلف و کوچ دادن اونا به کشور خودشون هست.روبه راحتیی از کشور خارج نکنن سعی کنید حتی الامکان امکانات راحتی برای ادامه تحصیل و شغل ایندشون فراهم کنید . تا کشور بتونه برای توسعه وپیشرفت از اونا استفاده کنه. هرچه که امروز روی این نخبه ها سرمایه گذاری کنید اینده از خیلی هزینهها برای بعضی امور راحت خواهید بود ..