«مانگ» بعد از محرم و صفر کنسرت می دهد
گروه موسیقی «مانگ» بعد از پایان ایام محرم و صفر ضمن آغاز دور تازه فعالیت های خود برای برگزاری چند کنسرت در تهران و شهرستان ها و تولید یک آلبوم جدید آماده می شود.
نیما سعیدی از اعضای گروه موسیقی «مانگ» در گفتگو با ما ضمن تشریح تازه ترین فعالیت های این مجموعه موسیقایی بیان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام گرفته بعد از ایام محرم و صفر برای برگزاری چند اجرای زنده در تهران و شهرستان ها اقدام خواهیم کرد که بعد از صدور مجوزهای لازم کنسرت ها نسبت به اطلاع رسانی آنها جزئیات بیشتری را در اختیار طرفداران قرار خواهیم داد. این در حالی است که تصمیم داریم مراحل ضبط آلبوم جدید را نیز آغاز کنیم که امیدوارم بتواند مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.
وی ادامه داد: پس از انتشار آلبوم «اقلیم» این پیش بینی را می کردیم که مخاطبان ما با توجه به حرف مشخصی که در آلبوم زده می شود مخاطبان عام جامعه نیستند بنابراین انتظار بازخورد آنچنانی اثر را در بازار موسیقی نداشتیم اما خوشبختانه شرایط به گونه ای رقم خورد که فضای کار آلبوم مورد توجه مخاطبان موسیقی قرار گرفت و ما برای استمرار حضور در این عرصه تشویق کرد. به همین جهت و با تکیه بر این تجربه جالب آلبوم جدید گروه نیز بر اساس حال و هوای آلبوم اقلیم تولید می شود که تصور می کنم می تواند برای مخاطبان گروه ما جالب توجه باشد.
سعیدی گفت: گروه «مانگ» طی سال های اخیر تمام تلاش خود را انجام داده تا به سهم خود فضای متفاوتی را در حوزه نوازندگی و آهنگسازی تجربه کند و خوشبختانه با توجه به حضور نوازندگان و هنرمندان مستعد و با سابقه ای که در گروه وجود دارند قطعا برنامه های مختلفی را برای فعالیت های پیش رو در نظر گرفته که به محض قطعی شدن به علاقه مندان اعلام می شود.
اولین آلبوم گروه موسیقی «مانگ» روز پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت سال جاری با عنوان «اقلیم» در دسترس علاقه مندان قرار گرفت. آلبوم «اقلیم» شامل ۷ قطعه اینسترومنتال با نامهای «لَگ»، «واهه»، «گیله»، «سه (۳)»، «خراسان»، «هجوم» و «خیزش شرقی» است. این گروه موسیقایی روز ۲۳ اردیبهشت ماه نیز کنسرتی را در بنیاد آفرینش های هنری نیاوران برگزار کرد.
امیرعلی طاهری در رابطه با فضای کاری «مانگ» توضیح داده بود: «نیما سعیدی کوکهای متنوعی را برای گیتار طراحی کرده که بر اساس آن، ملودیها و ریتمهایی که شنیده میشوند، شبیه به ملودیها و ریتمهای نواحی مختلف ایران هستند و حالتی بومی دارند. این آلبوم با سازهایی نظیر گیتار آکوستیک، گیتار الکتریک، درامز، باس، ساکسیفون، کلارینت و کوبهایهایی مثل داربوکا و دمام و تنبک اجرا شده و میتوان گفت حالتی تلفیقی دارد؛ در واقع هم نوای موسیقی ایرانی را در خود دارد و هم اینکه حالت موسیقی غربی در آن شنیده میشود. البته این را هم بگویم که در این گروه، موسیقی نواحی عیناً اجرا نمیشود و فقط حالتی از موسیقیهای نواحی مختلف ایران به گوش میرسد. در واقع مهمترین المانی که در این قطعات وجود دارد کوکهای مختلف و متفاوت نیما سعیدی روی گیتار است که باعث شده صدای ایرانی را هم تولید کنیم.»
آغاز کار گروه «مانگ» به حدود سه سال پیش بازمیگردد که با ایدههای نیما سعیدی (گیتاریست) و همراهی امیرعلی طاهری (درامر) شروع به تمرین میکنند و پس از مدتی حامد حمیدزاده (باسیست) به آنها ملحق میشود و حلقه اصلی «مانگ» شکل میگیرد. البته آنها سابقه حضور در گروههایی مانند «بهنا»، «بیبند»، «میوت ایجنسی» و «جالبوت» را هم در کارنامه خود دارند.
ارسال نظر