۵۹۱۵۴۸
۵ نظر
۵۰۱۳
۵ نظر
۵۰۱۳
پ

گوش «کیم جونگ اون» اصلا بدهکار نیست!

شورای امنیت سازمان ملل متحد در واکنش به جدیدترین آزمایش موشکی کره‌شمالی که از فراز آسمان ژاپن عبور کرد،‌ با صدور بیانیه‌ای این اقدام پیونگ‌یانگ را قویا محکوم کرد‌. همزمان کره‌شمالی آزمایش خود را گام نخست از عملیات نظامی در اقیانوس آرام نامیده است‌.

روزنامه جهان صنعت: شورای امنیت سازمان ملل متحد در واکنش به جدیدترین آزمایش موشکی کره‌شمالی که از فراز آسمان ژاپن عبور کرد،‌ با صدور بیانیه‌ای این اقدام پیونگ‌یانگ را قویا محکوم کرد‌. همزمان کره‌شمالی آزمایش خود را گام نخست از عملیات نظامی در اقیانوس آرام نامیده است‌.
شورای امنیت سازمان ملل متحد سه‌شنبه شب گذشته در یک نشست اضطراری با اکثریت آرا آزمایش موشکی کره‌شمالی را محکوم و در بیانیه‌ای اعلام کرد شورای امنیت خواستار توقف آزمایش کره‌شمالی است‌. در این بیانیه تاکید شده آزمایش کره‌شمالی فقط تهدید برای منطقه نیست بلکه برای تمام اعضای شورای امنیت تهدیدآمیز است‌. یک موشک کره‌شمالی بامداد سه‌شنبه گذشته از آسمان ژاپن عبور کرد‌. بنا بر اعلام ارتش کره‌جنوبی، موشک یاد شده از پایگاهی نزدیک پیونگ‌یانگ پرتاب شده تا ارتفاع ۵۵۰ کیلومتری بالا رفته و مسافتی حدود ۲۷۰۰ کیلومتر را طی کرده است‌.
واکنش آمریکا
بعد از این آزمایش بامداد سه‌شنبه به وقت کره‌شمالی، رییس‌جمهور ایالات متحده در واکنش به این آزمایش موشکی تاکید کرد از سوی آمریکا تمام گزینه‌ها برای رویارویی با کره‌شمالی روی میز است‌.
دونالد ترامپ در بیانیه‌ای که کاخ سفید منتشر کرد، گفت: دنیا پیام جدید کره‌شمالی را واضح و رسا دریافت کرد: این رژیم هیچ استاندارد بین‌المللی را محترم نمی‌داند و به همسایگان و اعضای سازمان ملل توهین می‌کند‌. ترامپ هشدار داد: رفتارهای بی‌ثبات‌کننده کره‌شمالی تنها به انزوای بیشتر این کشور در منطقه و جهان کمک می‌کند‌.
همچنین نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد آزمایش موشکی کره‌شمالی و عبور آن از فراز ژاپن را کاملا غیرمسوولانه و غیرقابل قبول خواند و گفت: هیچ کشوری نباید مانند ۱۳۰ میلیون نفری که در ژاپن شاهد آن بودند، پرواز موشک‌ها را در آسمان خود ببیند، کره‌شمالی تمام قطعنامه‌های شورای امنیت را نقض کرده و از این رو معتقدم باید اتفاق جدی بیفتد‌.
تهدید کره‌شمالی
ساعتی بعد از جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد، کره‌شمالی ضمن تهدید دوباره اعلام کرد آزمایش موشکی سه‌شنبه گذشته گام نخست از عملیات نظامی در اقیانوس آرام است‌. پیونگ‌یانگ دو هفته پیش در واکنش به تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد جزییات طرح حمله به جزیره گوام - که قلمرو آمریکا محسوب می‌شود - را منتشر کرد‌. بر اساس طرح اعلام شده، در صورت تصمیم به حمله، چهار موشک «هواسونگ-۱۲» از آسمان ژاپن عبور می‌کنند و در ۳۰ تا ۴۰ کیلومتری آب‌های گوام فرود می‌آیند‌.
تلویزیون دولتی کره‌شمالی آزمایش موشکی را در ادامه برنامه این کشور علیه جزیره گوام - قلمروهای آمریکا- دانست و مدعی شد این جزیره هدف کره‌شمالی است چون آمریکا قصد دارد از آنجا به عنوان نقطه آغاز اشغال کره‌شمالی استفاده کند‌. گوام قلمروی آمریکاست و از زمان تهدید یک ماه پیش کره‌شمالی مقام‌های آمریکا هم تهدید کرده‌اند هرگونه اقدام کره‌شمالی،‌ آنها را پشیمان خواهد کرد‌.
واکنش‌ها
در هفته‌های اخیر بعد از جنگ لفظی، برخی مقام‌های آمریکایی ابراز امیدواری کرده بودند که کره‌شمالی به مذاکرات بازگردد‌. در پی این آزمایش موشکی کره‌شمالی دونالد ترامپ و شینزو آبه در یک مکالمه تلفنی بر ضرورت نشان دادن واکنشی قاطع به تازه‌ترین آزمایش موشکی کره‌شمالی تاکید کردند‌.
اتحادیه اروپا آزمایش موشکی کره‌شمالی را محکوم و تاکید کرده است پس از تشکیل اجلاس شورای امنیت به آن واکنش متناسب نشان خواهد داد‌. رییس‌جمهور فرانسه هم اعلام کرد فرانسه به تلاش برای اعمال سیاست‌های سختگیرانه علیه برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره‌شمالی ادامه خواهد داد‌.
نمایندگان کشورهای شرکت‌کننده در کنفرانس سه‌شنبه گذشته خلع سلاح سازمان ملل متحد در ژنو پرتاب موشک بالیستیک کره‌شمالی را که با عبور از حریم فضایی ژاپن بر فراز جزیره هوکایدو به دریا افتاد، محکوم کردند‌. چین همه طرف‌ها را به خویشتنداری دعوت کرده است‌. وزارت امور خارجه چین سه‌شنبه گذشته گفت در عین حال که تخلف کره‌شمالی از قطعنامه‌های سازمان ملل متحد را محکوم می‌کند معتقد است تشدید تحریم‌ها و فشارها مشکلی را حل نمی‌کند و حل بحران کره‌شمالی تنها از راه گفت‌وگو و رایزنی میسر است‌.
آزمایش خطرناک‌ترین بمب هسته‌ای آمریکا
اداره ملی امنیت هسته‌ای آمریکا (ان‌ان‌اس‌ای) فاش کرد، دومین سری از پروازهای آزمایشی با نسخه به‌روز از یک بمب اتم را که بخشی مهم از زرادخانه آمریکا است، انجام داده است‌.
به نوشته دیلی میل، یک جنگنده «اف ‌۱۵ ایگل»(E۱۵F) از پایگاه نیروی هوایی نلیس در ایالت نوادا اوایل ماه جاری یک نسخه غیرمسلح از بمب هسته‌ای بی ۱۲-۶۱ ( B ۱۲-۶۱) را در بیابان نوادا رها کرد‌. پیش‌تر هم در ماه مارس آزمایش‌هایی برای سنجش عملکردهای غیرهسته‌ای و نیز قدرت جنگنده اف ۱۶ برای حمل این بمب انجام شده بود‌.
فعالیت روی بمب‌های گرانشی بی۶۱-۱۲ سال‌هاست در دستور کار است و مقام‌های دولتی می‌گویند آزمایش‌های اخیر با استفاده از نسخه‌های آزمایشی از این بمب در راستای تلاش‌ برای بازسازی و تجدید آن، حیاتی است‌.
این بمب گرانشی بدون مواد هسته‌ای هشتم آگوست توسط جنگنده اف‌ ۱۵ در منطقه نظامی تونوپا پرتاب شد‌. متخصصان ماه‌ها زمان صرف می‌کنند تا داده‌هایی از این آزمایش را جمع‌آوری کنند‌.

بمب‌های بی‌۱۲-۶۱ تثبیت و جایگزین نسخه‌های قدیمی در زرادخانه هسته‌ای این کشور شده است‌.

این بمب جزو خطرناک‌ترین ابزارهای هسته‌ای شناخته می‌شود که تاکنون تولید شده است چراکه قدرت انفجاری مدل‌های مختلف آن را می‌توان بین ۵۰ هزار تا ۳۰۰ تن تی‌ان‌تی تنظیم کرد‌.
علاوه بر این، بمب مذکور دقیق‌تر از هر بمب دیگری از این نوع است‌.
این آزمایش با انتقادهایی از جمله از سوی مدیر ائتلاف ضدجنگ پاسخ روبه‌رو شد‌. او گفت: ترامپ به منظور جلب نظر منتقدان خود خصوصا در عرصه سیاست و رسانه، یک چک سفید به ژنرال‌های خود داده است‌. بنابراین آنها در حال حاضر زمان زیادی دارند و همه سلاح‌هایی را که دل‌شان می‌خواسته اما نمی‌توانستند آزمایش کنند، آزمایش می‌کنند‌.
چین خواهان توقف استقرار سامانه تاد در کره‌‌جنوبی
سفیر چین در سازمان ملل دیروز خواهان توقف طرح استقرار سامانه‌های دفاع‌موشکی تاد آمریکا در خاک کره‌‌جنوبی شد تا به حل بحران در شبه‌جزیره کره کمکی کرده باشد‌.
لیو جیه‌یی در جریان نشست شورای امنیت این سازمان در ارتباط با پرتاب موشکی کره‌شمالی گفت: چین با هرگونه آشوب یا جنگ در شبه‌جزیره کره مخالف است‌. افزایش استقرار قوای نظامی در این شبه‌جزیره کمکی به هدف خلع سلاح یا ثبات منطقه‌ای نخواهد کرد‌.

او افزود: استقرار سامانه تاد در شمال شرق آسیا شدیدا تعادل استراتژیک منطقه‌ای را به خطر می‌اندازد و منافع امنیتی راهبردی همه کشورهای منطقه از جمله چین را

تضعیف می‌کند‌.
این اقدام هرچه بیشتر تنش‌ها در شبه‌جزیره کره را افزایش داده و مساله را بغرنج‌تر و پیچیده‌تر خواهد کرد‌.
سفیر چین در سازمان ملل افزود: چین از همه طرف‌های مربوطه می‌خواهد فرآیند استقرار این سامانه را متوقف کرده و فورا تاسیسات مرتبط با آن را برچینند‌.

این اظهارات در حالی مطرح شد که پیونگ‌یانگ روز سه‌شنبه دست به آزمایش یک موشک بالستیک برد متوسط زد که مسافت ۱۶۷۷ مایل را با عبور از حریم هوایی ژاپن طی کرد و در اقیانوس آرام افتاد‌. در ژوئیه ۲۰۱۶ آمریکا و کره‌‌جنوبی توافق کردند سامانه آمریکایی تاد در خاک کره‌‌جنوبی مستقر شود‌.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • یسنا

    ای مردک یک دیوانه است که مردم خود هم رحم نمی‌کند و همه مانند سربازان اماده هستند امیدوارم که دیوانه دیکتاتور باعث جنگ جهانی بعدی نباشد ،که در این چند سال به اندازه کافی ادم های بدبخت و آواره در بر برابر گروه های افراطی و تکفیری مانند داعش داریم ما از هر نژادی که باشیم در جای جای هستی ابتدا مخلوق یک خدا و همگی فرزندان آدم و حوا هستیم

  • علی رضا

    بزنین این کره رونابودکنین تا هربچه ای ازجاش بلند نشه اسباب بازی بگیره دنیارو تهدیدکنه

  • بدون نام

    رهبر دیکتاتور ودیوانه کره شمالی قصد نابودی دنیا رو کرده٬ هرچه زودتر باید این جرثومه فساد از بین بره٪٪٪

  • بدون نام

    اگه امریکاواقعافکرامنیت جهانه هزاران کلاهک هسته ای خودش رونابودکنه به نظرمن کره کاردرستی میکنه یکی بایدجلوامریکاوایسه.

  • ب ن

    دمش گرم من عاشق رهبر کره هستم اومیدوارم به زودی جنگ و شرو کنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج