برخی رخدادها از جمله توسعه استارتآپها در ایران موجبشده تا روند مهاجرت مغزها در ایران معکوس شده و بسیاری از دانشآموختگان که به خارج رفته بودند، بازگردند.
روزنامه دنیای اقتصاد: برخی رخدادها از جمله توسعه استارتآپها در ایران موجبشده تا روند مهاجرت مغزها در ایران معکوس شده و بسیاری از دانشآموختگان که به خارج رفته بودند، بازگردند.
کاظم قلمچی، واقف و متولی بنیاد علمیآموزشی قلمچی(وقف عام) در همایش علمی تجلیل از نخبگان و رتبههای تکرقمی کنکور سراسری ۹۶ با اعلام این مطلب گفت: این تنها تاثیر استارتآپها بر جامعه نخبه ایرانی نیست، این تغییر باعث شده علاقهمندی و انتخاب کنکوریها برای رشته تحصیلی تغییر کند بهعنوان مثال سالها بود که رشتههایی مانند برق و الکترونیک انتخاب اول برترینهای رشته ریاضیفیزیک بود اما در یکی دو سال اخیر رشته مهندسی کامپیوتر هم به اولویتهای برتر بسیاری از آنها تبدیل شده است.
در این همایش که به همت بنیاد علمیآموزشی قلمچی(وقف عام)، در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد، محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور ضمن تقدیر از فعالیتهای بنیاد علمیآموزشی قلمچی گفت: این بنیاد با بیش از ۱۰۰ هزار دانشآموز بورسیه در سال گذشته و هدفگذاری ۱۲۰ هزار بورسیه برای امسال، گام بزرگی در این زمینه برداشته است.
وی برنامه آتی جامعه خیرین مدرسهساز را احداث مدارس در خارج از مرزهای کشور عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه تعداد قابلتوجهی از فرزندان ایران در دیگر کشورها در مدارسی که گاه آموزههایی غیرواقعی در مورد ایران را به آنها القا میکنند در حال تحصیل هستند و در این شرایط به تدریج ریشههای خود را به فراموشی میسپارند به همین دلیل خیرین مدرسهساز در تلاش هستند با احداث مدارس ایرانی، محیطی برای تدریس فرزندانمان در خارج از کشور فراهم کنند.او گفت: با همین هدف نمایندگان خیرین مدرسهساز سفری به کانادا و در ادامه آلمان خواهند داشت تا موضوع احداث واحدهای آموزشی را در شهرهای این دو کشور پیگیری کنند.
در این همایش که با حضور نخبگان و خانوادههای آنها، استادان، مسوولان آموزشی و دانشگاهها، چهرههای ماندگار علمی، خیرین مدرسهساز، مسوولان کتابخانهها و اصحاب رسانه برگزار شد، از 130 رتبه تکرقمی و برتر کنکور سراسری 96، همچنین از رتبههای زیر 10 ایثارگران به همراه اولیا آنها با اهدای جوایز قدردانی شد.نکته قابلتوجه در این مراسم حضور پررنگ نخبههایی بود که از مناطق روستایی بودند همچنین نخبگان کمتوان جسمی و بهخصوص نابینایانی که حائز رتبههای برتر شدهاند.
پدیده جدید سال 96 را هم میتوان درخشش روستائیان و تداوم موفقیت نابینایان دانست، ضمن اینکه دانشآموزان یزدی و تبریزی هم رکوردشکن بودند و بیشترین رتبههای تکرقمی را بهدست آوردند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
من ک فکر نمیکنم
از حمایتهای بی دریغ دولت از نخبگان خصوصا نخبگان عرصه اقتصادی( غارتگران بیت المال) معلومه