بازیگران ماهواره میبینند و نگرانند که ...
رابعه اسکویی دربارهی راههای مقابله تلویزیون با سریالهای ماهوارهیی، با اعتقاد بر اینکه «مدتی است سریالهای جالبی ساخته نمیشود»، گفت: باید در این زمینه یک فکر اساسی شود تا مردم را با تلویزیون آشتی دهیم.
این بازیگر خاطرنشان کرد: قبل از اینکه سریالهای ماهوارهیی پخش شوند، مردم سریالهای تلویزیون خودمان را به سبب جذابیتی که داشتند دنبال میکردند اما حالا مدتی است که واقعا ما سریالهای جالب نداریم و دیگر در تلویزیون شاهد کارهای زیبا و لذتبخش نیستیم؛ این در حالی است که باید در این زمینه یک فکر اساسی شود و تلویزیون از بازیگرانی استفاده کند که مردم آنها را دوست دارند.
ماهواره میبینیم ولی نگرانیم
وی اظهار کرد: من خودم به عنوان یک بازیگر، گاهی سریالهای ماهواره را میبینم ولی واقعا نگرانم از اینکه مردم مرا فراموش کنند و فکر میکنم این مساله درد همهی بازیگران است. بازیگران ماهواره میبینند ولی نگران هستند که فراموش شوند، چرا که کارهای خوبی ساخته نمیشود، همچنین یکی از دیگر دلایلی که در تلویزیون سریالهای خوب ساخته نمیشود این است که بودجههای خوبی نمیدهند و بازیگران کار میکنند اما پولشان را نمیدهند مسلم است که در چنین شرایطی من بازیگر قهر میکنم و بیانگیزه میشوم.
باید مردم را با تلویزیون آشتی دهیم
اسکویی تاکید کرد: باید کاری کنیم که مردم با تلویزیون آشتی کنند و این اتفاق به چیزی جز تفکر و برنامهریزی مدیران تلویزیون نیاز ندارد امید دارم که این اتفاق به زودی در تلویزیون بیفتد.
وی در ادامه درباره همکاریاش با حسین تبریزی در پروژه ماه رمضانی «بوی باران» توضیح داد: اولین بار است که با آقای تبریزی کار میکنم و باید بگویم که کار کردن با آقای تبریزی خیلی لذتبخش است و آرامش خاصی دارد، چرا که وی به عنوان یک کارگردان کاملا مسلط است و میداند که از قصه چه میخواهد و همین حس او به بازیگران هم سرایت میشود و اینجاست که بازیگران هم با خیالت راحت خودشان را به او میسپارند.
همکاری رابعه اسکویی با پروژه ماه رمضانی «بوی باران»
همچنین او دلیل قبول ایفای نقش در سریال شش قسمتی «بوی باران» را اینگونه خواند: اول حضور آقای تبریزی، دوم تیم بازیگران مجموعه و سوم نقش جالبی که به من داده شد، موجب شد تا فیلمنامه را بخوانم و قبول کنم که با پروژه «بوی باران» همکاری کنم.
اسکویی درباره نقشی که در سریال دفاع مقدسی «بوی باران» عهدهدار است، توضیح داد: میترا شافعی کاراکتری است که بنده ایفاگر آن هستم. میترا دختری است که با زحمات زیاد و با پول مربیگری در مهد کودک تلاش کرده تا رتبه دو کنکور سراسری در رشته پزشکی را کسب کند ولی پس از مدتی که به عنوان رزیدنت فعالیت میکند متوجه میشود که چندتن از همکارانش به واسطه اینکه پدرشان مفقود الاثر و شهید شدهاندریال به خاطر امکانات دولتی در رشته پزشکی قبول شدهاند، وی نمیپذیرد و مدام با خود میگوید باید یک فرقی بین من که زحمت زیادی برای قبولی کشیدهام، با فردی که راحت وارد دانشگاه شده باشد. این اتفاق موجب میشود که برای میترا اتفاقاتی پدید آید و یک بار منفی برای او به وجود بیاید.
نظر کاربران
فقط ماهواره!
خانوم اسکویی میگن علت عدم جذب مردم به برنامه های صداوسیما ندادن پول به بازیگران و بی انگیزی اونهاست اما همش این نیست، سانسور های شدید هم مزیدی برعلت شده و مردم رو دورکرده، علت اینکه برنامه ماه عسل قبل از افطار مردم رو کمی جذب میکنه اجرای بی پروای مجری اونه یا علت جذب مردم به سریالهای کمدی خنده دار بودن اونه ، دراین وضعیت مشکلات و سختی ها وگرونی و سیاهی های جامعه یک سریال کمدی کمی روشنی به قلب مردم هدیه می کنه، بهتره آقای ضرغامی جاشون رو به کسی بدهند که بتونند مردم رو با صداوسیما آشتی بدهن یا زمینه بازگشت بازیگرانی چون مهران مدیری و مهران غفوریان و غیره رو فراهم کنن
بابا آخه طنز یعنی(((( شوخی با اقشار)))) خوب کارگردان بد بخت با هر قشری شوخی میکنه بهش می توپند این از طنز یا وقتی فیلم های سینمای خودمون رو هم سانسور می کنند . یا همش دنبال نصیحت کردن هستند .یا پشت سر هم میزگرد بی محتوا.و... فیلم ها هم آخرش همیشه با عروسی تمام میشه . یا توی بیمارستان .20 شبکه افتتاح شد 20 ساعت از وقت مردم افتضاح و همه مثل هم .خوب برای چی مردم سراغ ماهواره نرن ها؟ البته اگر صدا و سیما صدا و سیما باشه ماهواره کیلویی چنده؟ راستی یادم رفت حتی تصویری بودن رایتل رو هم شاید فیلتر یا ببندند دیگه آخ به دل مشترک یا مخاطب
بله تا زمانی که توی فیلم ها و سریال هاتون دائم در حال گریه هستید خب معلومه کسی نگاه نمیکنه ،توی سریالها که یا توی قبرستون سر قبر هستن یا یکنفر از خارج از کشور اومده که خیلی بد جنسه ،بابا به خدا خیلی از ایرانیهای شرافتمند دارن خارج از کشور زندگی میکنن این چه وضع سناریو نویسیه یا اینکه توی سریالها کاملا مشخصه به کارگردان یا نویسنده مسائل سیاسی دیکته شده
طنز هم که دیگه قربونش برم ،خنده بازار اسمش طنز نیست ،تمسخره ،اگر آقای ضرغامی از خنده بازار خوششون میاد و حمایتش میکنن چرا اجازه شوخی با خودشون یا مسئولان رو نمیدن ؟؟؟ اگه بده برای همه باید بد باشه ،اگه خوبه پس برای همه باید خوب باشه
از اونور هم شبکه تماشا و نمایش و آی فیلم راه انداختن هی سریالهای قدیمی رو پاس میدن به هم
به جای اینکه بیاین توی سریالها گریه و زاری و غصه خوردن بذارین به جاش توی اخبار از مشکلات واقعی مردم بگید
جناب ضرغامی نه سریال گذاشتن نه طنز و نه اخبار درست حسابی و نه حتی ورزش
آقا نمیتونی خب استعفا بده نمیبینی این همه مردم انتقاد میکنن متوجه نمیشی یا خودتو زدی به کوچه علی چپ
پاسخ ها
دستت درد نکنه حمیدرضا جون
دقیقا حرف دل 40میلیون هموطن تو زدی
بابا دست مریضا